7 Tel Gitar Kullanan Arkadaşların Dikkatine..

bugün Do-Re'de denedim Demon 7'yi. Açıkçası tahmin ettiğimden ve bildiğimden çok daha rahat bir gitar ile karşılaştım, ne yalan söyleyeyim, hoşuma da gitmedi değil :) Sapı o kadar da kaba saba değilmiş, kaldı ki gitar ağır da değil :D nakit fiyat olarak da 750 TL gibi çok güzel bir rakam verdi..Benim RG7321'i ne kadara okutabilirim o var şimdi :)
 
Demon 7'ye ben de hayran kalmıştım yahu... Fiyat/performans olarak mükemmel bir gitar bana kalırsa hem de 7 telli. Manyetikleri aktif değildi galiba, duncan designed mıydı neydi hatırlayamadım ama, bence mükemmel gitar. 7 telli gitar arayan bir arkadaşım vardı, onunla konuşayım dönerim ben sana tabi kesin satmayı düşünüyorsan
 
Manyetikler aktif yahu
Duncan Designed Active HB-105
:) Zaten ben paralandım mı ona çakarım bi EMG kendine gelir iyice :D Gitar tertemiz, gözüm gibi baktım, 2 yıl oldu Zuhal'den aldım işte, Evo-7 var köprüde..O kadar :) Konuş sen bi bana dönersin olmadı özel'den ;)
 
Haha çok güldüm bu başlıkta cevap veren bir arkadaşa, daha bir kaç ay önce benden 7 telli almaya yeltenen ve şunun şurasında tecrübesi yılı geçmeyen çocuk, kalkıp tavsiye vermeye başlamış.
Baran_Ismen, özel mesaj ile ulaş bana, sana kullanabileceğin ve Türkiye'de bulabileceğin alternatifleri önereyim.
 
Arkadaşlar ben Rg2550 kullanıyorum açıkçası çok aşmış birisi değilim.Kurs falanda almadım evde takılıyorum.Aklım çok kayıyor takasa girip Rg1527 alayım derken ucuz 7 tellileri gördüm Rg7321 gibi elimdeki gitarımı satmadan 2. gitar olarak 7 telli bir gitar alayım diyorum sabit köprülü Rg7321 den başka ne gibi alternatifler var ucuz yollu?
 
Geri
Üst