The Elder Scrolls V: Skyrim

Atalay abi Ps3'te oynamasi rahat mi nasil ?
PS3 zaten çok rahat, diyecek bişey yok. Ancak ben PS3 e bir solid state drive (SSD) taktım, daha iyi ve takılma olmuyor. level 62 deyim şu an itibariyle, kendimi Skyrim tanrısı gibi hissediyorum, çünkü artık pek dövüşmeden yanıma yaklaşan ölüyor: mail deadric suitim var(tam ismi hatırlayamadım), tüm maskelere sahibim, magic artırıcı yüzüktür amulettir, enchanted kıyafetlerdir full, daha ne olsun. Yakında sıkıntıdan tüm skyrim ahalisine lockpicking ve ölümcül call storm yaparak topraklarda kimseyi bırakmamayı düşünüyorum (ölmeyen karakterler hariç). Bir de dragonlara binip dolaşabilseydik ne güzel olurdu.
 
Ben master level büyücüyüm, silah beni bozar(master smithing ile dragon suitim de full yaptım ama artık kullanmıyorum, enchanted daedric warhammer dahil), birkaç master ve expert level destruction ve bir iki shout ile karşımdakilere dokunmadan bitiriyorum işi: dragonlar dahil. Zaten full edinilmiş bir call storm shout dragonu indirmek için yeter, yetmezse de bir kaç adet çift el firebolt yetiyor.


Bir daha açtığımda magery gidebilirim ben de.Zaten ne yapacağımı şaşırdım.Heavy başlamıştım,Stealth gideyim diye light armora döndüm.Kalkan vardı onu bıraktım,One Hand Weapon + Magic gidiyorum.Genellikle de heal oluyor/stamina da dolduruyorum.Stealth fulledim bow yaptım.Değişik atraksiyonlu oldu.Ben Expert mi Adept mi ne o seviye idim büyücülükte.Neyse yükleyeyim artık fraps.

Sevgili Can,üstümdeki armoru da göstereyim tabii kart güzel gösterirse.Öperim
 
Abi ben daha level 5 ezik ezik takılıyorum. Tepemde bir dragon belirdi ok mok kalmadı oklamaktan yatmıyor yavcucak :D.
Dragonborn 'uz tabi ya shout ile kesmem lazımdı sanırım.
:) Biz malkoçoğlu stayla dragona girişirsek böyle olur tabi.
 
Oyunlarda çok kalas oluyorum ben ya. Magic falan hak getire. %101 tank! Elimde kılıç kalkan, heavy armor, ayarsız enerji Maximus şeklinde "AAAAAAAAAA!" diye dalıyorum sağa sola. Gerçi zorluk seviyesini yükselttiğinizde mecbur sneak, archery gibi şeyleri de kasmak durumunda kalıyorsunuz. Healing ve flames'le büyüye yeni giriş yaptım onca oynamadan sonra. Yavaş yavaş oyunun o kısmını da yaşayacağız.

Bronx, abi msn'e geldim. Yolla armor'ı da gözümüzün pası silinsin hesaaabı. :)

Yeni soru: en nefret ettiğiniz yaratık/enemy? Benim bir falmer'lar, iki necromancer'lar, üç de o içinden taproot çıkan orman cinleri midir nedir! Uğursuz yaratık yauv..
 
Abi ben daha level 5 ezik ezik takılıyorum. Tepemde bir dragon belirdi ok mok kalmadı oklamaktan yatmıyor yavcucak :D.
Dragonborn 'uz tabi ya shout ile kesmem lazımdı sanırım.
:) Biz malkoçoğlu stayla dragona girişirsek böyle olur tabi.

Düşük level olmak sıkıntı cidden. :) Ben daha oyunu yeni keşfederken, level 5 halimle giant'a STEEL SWORD'la dalmıştım. Bi' koydu dağa yükseldim. Güneşi gördüm döndüm.
 
Taproot yumurtlayan orman yaratıkları ve falmerlara ek olarak hagraven denen cadı tipli yaratıklar. Hele o cadılar düşük levellarda çıktılar bir de karşıma hep. Sprint özelliğini de keşfetmemişim daha, level 25'te anca o da tesadüfen peheyy. Neler çektim ulan adilerden.
 
Taproot yumurtlayan orman yaratıkları ve falmerlara ek olarak hagraven denen cadı tipli yaratıklar. Hele o cadılar düşük levellarda çıktılar bir de karşıma hep. Sprint özelliğini de keşfetmemişim daha, level 25'te anca o da tesadüfen peheyy. Neler çektim ulan adilerden.
Lan oğlum sen bildiğin barzo gibi girişmişin :D :D ....


p.s: diyene bak,oyunu tam anlamıyla level 30'da çözdüm
 
Nabim lan hep sabırsızlıktan işte bunlar. "Ejderha kesip Dio dinleyecez, killing the dragon höeeeyy" diye dalarsan öyle olur.

Senin karakter ne lan öyle, ormanda gece görenin vay haline.
 

Nightangale armor on numara. Tam assassin armor'ı o.

O hagravenlerden bir tanesi için quest var. Takip ediyorsun yaratığı falan. Arkadaş, nefes alması astımlı sigara tiryakisi gibi, yürüyüşü ayrı çirkin. Pis yaratıklar hakikaten. Ateş topu gibi bir şey atıyorlar genelde. İlk level'larda yanına yaklaşılmıyor.
 
Oyuna uzun zamandır başlamayı düşünüyorum fakat soru işaretleri var kafamda. Serideki önceki oyunları oynamamız gerekiyor mu hikayeye bağlanma açısından ? Birde sanırım bağımlılık yapma gibi bi olayı var.
 
Hikayeyi çok iyi bilmek istiyorsan, önceki oyunlar hakkında fikir sahibi olmak isteyebilirsin; ama bu bir zorunluluk değil. Kendi hikayesini kendi oluşturuyor zira oyun. Hatta bu başlığın ilk mesajında yazılanları okusan bence yeterli. Gerisini oyun esnasında quest'leri yaparak, olan biteni çeşitli karakterlerden dinleyerek öğrenebilirsin. Hatta daha zevkli olur bu bence.

Bağımlılık olayına ise bir şey diyemeyeceğim. Herkesi saran oyun seni sarmaz, az kişiyi etkileyen oyun seni etkiler falan filan. Şunu belirtmekte fayda var tabii: oyunu bekleyen bir arkadaşım, oynamaya başladığı ilk günün ertesinde, "8 saat Skyrim oynadım. En son saat sabah 7 olmuştu da, ayıp olmasın diye yatayım dedim." cevabını vermişti bana "Dün n'aptın lan?" diye sorduğumda. Şunu da yapayım, bu da olsun derken zaman hızlı geçebiliyor tabii.
 
abi off şu dağda bir yere çıkıyorsun ya drogonborn olmak için abi oraya bir türlü gidemiyorum yahu nasıl çıktınız o tepedeki mekana.
Greybeards müydü Greyhounds muydu neydi o elemanlar oraya işte.
 
Dağın yamacındaki köyün hemen çıkışında bir köprü var. O köprüden dağ yönüne geçip biraz aşağı yürüyünce merdivenleri göreceksin. Meşhur 7000 basamaktan oluşan büyük merdiven. Ordan başlarsın tırmanmaya, tepesinde greybeards mekanı var.
 
dolana dolana çıkmaya çalıştım ne witch ne dragon ne vampire hiç birşey kalmadı karşılıklı girişmediğim.
yoruldum artık çıkmak istiyorum şu greybreads mekanına. Köprüden karşıya geçip dağa doğru dönüyordum direk. Dönmeyerek aşağı doğru mu yürüyeyim?
 
Köprüden geçince hemen çaprazda görmen gerek zaten diye hatırlıyorum. Yürüyüş yönüne göre hafif sağ aşağı doğruydu galiba. Ben de dağın etrafını dört dönüp çıkamamıştım, en sonunda tesadüfen bulmuştum merdivenleri :D
 
Geri
Üst