The Elder Scrolls V: Skyrim

La arkadaş geçen gün ne anlattı. Oyunun daha en başında mağaranın içinde ayı görmesin diye sneak ile geçiyorsun ya. Tam o an kapı mı çalmış ne olmuş. Otomatik yürüme açık, sneak pozisyonunda bırakmış karakteri gitmiş. Bir süre de oyalanmış, geldiğinde görüyor ki karakterin önüne duvar çıkmış ve hala yürümeye çalışıyor. Öyle devam ettikçe de sneak level atıyor sürekli. Bırakmış öyle, birkaç saatte level 90'lara kadar fullemiş.


aynısının lacivertini yapmıştım benimkinden geyik falan geçiyordu :D sneak candır
 
Bunu da oynamayalı çok oldu beyav. Araya Mass Effect 3 girdi, galaksiyi kurtardım falan ama Skyrim candır. Duruyor öyle, yeniden moduna girdiğimde oynayacağımdır. Wintır iz kaming! Ya da o başka bişiy miydi lan :D
 
Skyrim'i kurdum kuralı başıma gelenler..
Oyunu henüz anlamamışken Whiterun'daki arkadaşlar beni baya bi hırpaladı.. Sonradan anladım ki sneak olmadan göz göre göre mal aşırmak suçmuş lan.. :)
Kayıp tacı bul beni kral yap dedi ulfric, onun davasına stormclock olduk whiterun u aldık.
Çocuğun birinin dadısını mı ne öldürdüm, brotherhood geldi, kardeş o bizim işimiz olacaktı taş koydun şunlardan birini öldür de ödeşelim dedi.. anaaa bi baktım imparatora kadar herkesi öldürdük. sonra dark brotherhood'un başkanı olduk.. Barnama başkan..fener şampiyon.. aha o başka birşeydi..
companionslara katıldık.. kurt adam olduk.. liderleri öldü teşkilat başımıza kaldı..
bi mağaraya girdik, dön dolaş baktık ortada ziyafet var.. at eti midir insan eti midir bilemedik yedik içtik eğlendik.
evlendik.. oyunun en çirkin karakteriyle..sonra bunu kuzeye götürüp denizin içinde öldürdüm..Hala bulamadılar cesedini diye yeniden evlenemiyorum..Sapphire gözüm sende..
hırsızlar locasına gir dediler.. girdik.. gene başımıza kaldı liderlik. şu mercer frey i öldüremedim hala.. bilen birisi yardım etsin. ha bi de nightengale olayı var.. birine yemin ettik ama ne diye hiç anlamadım.
sonuç : oyun herşeyi sizin üzerinize yıkmaya çok meraklı. 4 şehirde thane oldum, 3 esaslı teşkilatın lideri oldum, kurt adam, hannibal lecter oldum ama oyun hala bitmedi a.q
 
Dawnguard'ı da Skyrim'le beraber Steam'den yükleyerek yeni oyuna başladım. Her şeyi yapmayı planlıyorum. Şimdilik tam kanunsuzum. Dark Brotherhood bitti. Thieves Guild yarıda. Dawnguard'a az önce başladım. Yeni item'lar, birkaç yeni mekan, düşman ve at üstünde kılıç falan sallayabilmece. Tabii Shadowmere varken altımda kafam rahat. Ölümsüz beygirim benim.

Dawnguard-fort.jpg


Dawnguard dedikleri yer de burası. CIA merkezi gibi fort mübarex.. Daha başındayım, spoiler yok merak etmeyin. Vampirlerde bir hatun çıktı. Abooov. Seni bu hayattan çekip kurtaracağım diyesim geldi kıza. Bakalım neler olacak.
 
konusunu anlamak icin iyi ingilizce bilmek gerekse de, elder scrolls serisinden roman yazilabilir kanimca
 
Ulan ardımızda bu kadar leş bıraktık, halen daha yön bulamadığım veya görevleri tamamlayamadığım oluyor. Bir tane aptal bir şey var mesela, "find Heigi after dark" mı ne, öyle bir şey. Kitlenip çözemiyorum bazen ne yapılacağını, bırakıp zıçan adam gibi ardıma bakmadan koşuyorum ben de.
 
Ulan ardımızda bu kadar leş bıraktık, halen daha yön bulamadığım veya görevleri tamamlayamadığım oluyor. Bir tane aptal bir şey var mesela, "find Heigi after dark" mı ne, öyle bir şey. Kitlenip çözemiyorum bazen ne yapılacağını, bırakıp zıçan adam gibi ardıma bakmadan koşuyorum ben de.

Kızı bulduğun evin arkasına dolan, karlı bi' tepe böyle. Tabut falan var. Öyle hatırlıyorum.
 
Geri
Üst