The Elder Scrolls V: Skyrim

Mesela Tarantino, son filminde Uma Thurman'ın... çok yanlış yaptı.

Gibi oldu seninki :D



Evin arkasına gittim de cadı filan vardı, bişe çıkmadı. Bir daha bakalım öyleyse. O zaten örnekti, onun gibi bir sürü var. : )



jksdhkjsglhda Biraz sallapati bir cevap oldu doğru. :D Gece gitmen gerekiyor gerçi. Bir sürü var demişsin; vardır onların çözümleri youtube'da. Tabii insanın zamanı olacak. Benim gibi bir dönemde sadece üç dersi olacak. Ehehe..

Yalnız oyun ne fenomen oldu be. Parodiler mi dersin, şarkı yorumlamaları mı ararsın.. Peh!
 
gittim dawnguard kurdum, ne bok yedim diye düşünüyorum.. 2 kere vampire çevirdiler düzeldim. 2 hatuna evlenme sözü verdim düğünde vazgeçtim, en son biricik aşkım jordis ile evlendim. yalnız biraz garip oldu, imperial female ile nord female nasıl anlaşıyor..hala bilemiyoruz. :)
2 çocuğum oldu. bir kız bir erkek.. malum henüz sevişme fonksiyonu getirmediler oyuna, ki zaten lesbian schoolgirl havasında dolanırken nasıl çocuk yapcaz ki,..
eşim bilgisayarıma yönelik tehditlerini arttırdı. yakında kırar.

yani, hiç başlama oyuna.. bırakamıyon
 
canı sıkılana ufak bi eğlence.
Player.placeatme kodu ile istediğiniz bir karakterin kopyasını olduğunuz yere atıyor. Bunu isimli oyuncularda yapmanızı önermiyorum. Çok bugvari. Ancak
Bu kodu kullanarak şöyle birşey yapabilirsiniz.
Txt dosyası açarak, sırasıyla 5 tane stormcloak, 1 tane dragon ve 3 tane imperial guard kodunu yazıp, istedigimiz adla kaydediyoruz oyunun dizinine. ismine misal storm diyelim.
player.placeatme 46EFD
player.placeatme 45BE3
player.placeatme 45BE4
player.placeatme 46EFD
player.placeatme 45BE4
player.placeatme EAFB4
player.placeatme 45853
player.placeatme 45853
player.placeatme 45853

Oyuna girdikten sonra konsolu açarak, bat dosyaismi yazalım.
bir kaç kere ekleyince, bırakın imperial ile stormcloak lar tepede dragonlar dolanırken kapışsın. ha ben dragon istemem diyorsanız EAFB4 olan kodu silin.
Shouts kısmından da dragon unrelenting force u alırsanız, ehe.. arazi de tepelikse, uçtu uçtu kuş uçtu.. :D iyi eğlenceler.
 
Aylarca Skyrim oynamamıştım ve geçen hafta yeniden oynamaya başladım. Anında sardı gene. Anladım ki oyunda en çok hoşuma giden şey mekanlar. Kendim gidip oralarda gezmiş gibi oluyorum oynarken. Arada geçen sürede Dishonored gibi stealth türü bir oyunu bitirmemin faydasını da görüyorum. Önceden kalan iki perk varmış, ikisini de sneak'e verdim. Eskisi gibi sıkılmıyorum sneak modunda ve elim fazlasıyla alışmış. Acaip avlanıyorum. Dağlarda geyik popülasyonu düştü benim yüzümden.

Riften görevlerinden "The Book of Love"ı bitirdim ve Amulet of Mara'yı kazandım. Evlilik için gerekli bir zımbırtingoymuş o. Anlayacağınız artık Skyrim'de kızlar teklif ediyor. Lydia ile evlenemedikten sonra neyleyim öyle evliliği ama insan bazen düşünüyor. Seferden ejder avından dönünce önüne sıcak yemek gelsin istiyorsun ne bileyim.
 
banner_Adnan_Oktar.jpg
 
Ahahahahah sabah sabah gözlerim yaşardı şerefsiz, neye uğradığımı şaşırdım :D

Lan tam da tekrar yavaş yavaş oynamaya başlamışken yapılacak iş mi bu... Thieves Guild'e gitse kabul etmezler bunu. Hahahah çok fena lan!
 
Bu arada komut ekranına ilgili kodu yazıp Lydia ile evlendim. Riften'da göl kenarındaki evimizde oturup yemek yapıyor bana artık. Bir de dükkan açtı, günlük 100 altın cirosu var. O evde otururken ben daha önce bitirmediğim görevlere yürüdüm. Companions'a katılıp bitirdim, artık liderleri benim. Winterhold görevlerini bitirdim, arch mage ünvanı kazandım. Markath'ta insan yiyen garip bir yamyam tarikatı keşfettim. Aralarına karıştım meraktan. Artık savaşlarda güçten düşünce cesetlerden yiyerek enerji ve stamina kazanabiliyorum ama yapmıyorum bunu öeh.

Bir tek Ulfric'in verdiği Whiterun'ı fetih görevine elim gitmiyor. Bizim Stormcloak kanadındaki nordlar bildiğin ırkçı olm. Nord olmayana hep ocak dışısın demişler. Dağda bayırda karşıma çıktıkça öldürdüğüm Forsworn mesela Nordlar tarafından sürülmüş, ondan dağlara çıkmışlar. Efendime söyliim daha bu tarz çok hikaye var. Dwarf tünellerinin diplerinde bize saldıran Falmer da tam bir mağduriyet öyküsü. Bir zamanlar soğuk karlı yerlerde yaşayan elflermiş bunlar (snow elf). Nordlar gelip topraklarına yerleşmişip ve çoğalmaya başlayınca Snow Elf isyan etmiş. Savaşı Nordlar kazanmış ve sürmüşler bunları. Dwemer bunlara kucak açmış, gelin bizim tünellerde yaşayın demişler. Snow Elf karanlık tünellerde yaşaya yaşaya görme duyusunu kaybetmiş, diğer duyuları gelişmiş ve Falmer olmuş.

Anlayacağınız bizim Nordlar nereye gitse birilerini ezmiş, yerinden yurdundan etmişler insanları. Ondan sonra Ejderler uyandı Dragonborn gel bizi kurtar. Bir yandan Skyrim Nord olsun. Lan o değil de sabah sabah ne yazıyorum lan ben böyle iş var güç var.
 
Bilgisayardaki save dosyalarının tarihlerine baktım da 2011 yılından beri oynuyormuşum. Ana senaryo bitti ama hevesim geçmedi. Şimdi bir de Legendary Edition buldum indirdim. Şu ana kadar çıkmış bütün yamaları ve ek paketleri içeriyor. Dragonborn senaryosunda ata biner gibi ejderha sürüyormuşuz.

91.jpeg
 
Dün silsem mi diye düşünürken bugün başlığa mesaj gelmesi ibretlik.

Dur bakalım belki yeniden oynamaya başlarız... Anasını satayım FarCry ve NBA 2K11'de kapanıyor makine, Skyrim oynanıyor. Nasıl iş anlamadım.
 
Dragonborn enteresan epey. Morrowind'e uzuyoruz kıyısından köşesinden. Oyunun havası bile değişiyor bir anda. Coğrafya farklı, mimari farklı, müzikler farklı. Hastası olmuştum ilk oynadığımda. Keşke daha da geniş bir harita yapsalardı ona.

Evlat edinme olayı bambaşka zaten. Dört çocuk var, dördünün de hikayesi içler acısı. Keşke sınır iki olmasaydı da Skyrim'deki tüm öksüz bebeleri evlat edinebilseydik. Eşek kadar para var zaten, bir süre sonra buzlu bademleri götümüze sokma raddesine geliyoruz. Onun yerine 3-5 çocuk okutalım daha hayırlı. Dragonborn Grubu Dovahkiin Holding sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm Tamriel'de en kaliteli eğitim imkanları. Solitude'da ozanlığın, Mages College'da büyücülüğün inceliklerini öğrenin. Imperial City'de 5 dükkan 2 tavern sahibi özel merchant'lardan ekonomideki son gelişmeler doğrultusunda küçük kasabanızdaki mütevazi işletmenizi bir Skyrim devine dönüştürün. Tamriel'imize örnek ve faydalı birer vatandaş yetiştirmek için, haydi kimsesiz çocuklarımızı Dragonborn'un Falkreath yakınlarındaki özel ve ücretsiz kampına gönderelim. Uzman çocuk psikoloğu, part-time savaşçı Lydia'nın sıcak ilgisi altında, 10 hektarlık muhteşem bir Skyrim ormanı arasında eksiksiz bir kompleks! Yetmez ama evet ulan!

Müracaat: Fus-ro-dah Okulları, No: 12, Falkreath Jarl'lığı, Falkreath.

Hep Birlikte, Daha Aydın Bir Skyrim'e!
 
Bende yeni başladım gördügümüz tüm magralara giriyorum sağlam itemler cıkıyor
Oyunu kolaylastırmak isteyenler için
tgm ölümsüzlük
tcl duvardan geçme yercekimini yok ediyor
player-additem (kod) item kodlarını yazarsanız güzel itemler var
 
Yazılanları okuyunca iştahlandım yahu :D oyunu ilk kez oynayacağım da aklıma takıldı, direk skyrimden mi başlayayım yoksa ilk oyun olan arenadan mı başlayayım? Hikaye bütünlüğü var mı?
 
Ya bari şöyle güzel eğlenceli görevleri yazın, nerede bulacağız? Mal mal dolanmaktan oyundan sıkıldım, silme raddesine geldim. Gidelim onları yapalım.
 
Wood Elf olupta Sneaking ve Archery 100 olunca çok sıkılıyor insan, kılıçla ortaya atlayıp "Deli Kadir uleyynnn!!!" diye dalıyorum, hiç one handed varmıymış, blocking kaçmış, light armorun ne alemde yok, sonrada draugr deathlord aleme kamu malı yapıyor :D ama azmettim blacksimithi kasıp dragon armor yapacağım!!!
 
Geri
Üst