The Elder Scrolls V: Skyrim

Yahu biri de benim sorumu yanıtlasa ya!? :(

İlk oyun çok eski.

Hikayeden ziyade bir dünya bütünlüğü var Elder Scrolls serisinde. Önceki oyunlara referanslar olabiliyor sıkça. Onun dışında "N'oluyor amk?" diyecek bir durum yaşanmıyor herhangi bir oyununda. Sabrın varsa üçüncü oyun olan Morrowind'den başlayabilirsin bence. Üçüncü oyuna yetişememiş ve Oblivion (dördüncü oyun) ve Skyrim'i saatlerce oynadıktan sonra azıcık bakmış biri olarak, neden Morrowind'in klasik olduğunu anlayabiliyorum. O oyunu yapmışlar yani. Olmuş o oyun. Ama şunu da unutmamak lazım: eğer o yola girersen, Skyrim'e başlayışın 2015'i falan bulabilir. :) Çünkü serinin tüm bölümleri oldukça kapsamlı oyunlar. Ana hikayesinin yanında olan bitenlerin herhangi bir tanesinden bile komple oyun çıkabilir gayet. Tabii Skyrim'de "Oblivion Crysis" kitabını bulup, bir önceki oyunda yaptıklarını ve oyunun bütün hikayesini okuyunca insan bir "Hasssiktir ya!" deyiveriyor o ayrı. Öyle bir keyif var yani. :)
 
Benim oyunun versiyonu 1.9.32.00 mi oyle bisey ama ne dragonborn girevleri cikiyor arsa alamiyorum uc sehirden falan anlamadim yahu, level 39 wood elfim cogu gorevi bitirdim. Bide sonradan cok pisman olsamda oyun ilk basinda haritadaki heryerin gozukmesi sifresini yazmistim sadece baska hic sifre kullanmadim, su gorevler cikmiyor bir turlu, evlenme cocuk edinme falanda yok. Legendary edition kurulu.
 
sırf yazılanlar yüzünden indirdim :D ilk başta iyi hoş gelişme falan ama haritnın çok büyük olması ulaşımın çok zaman kaybettirmesi bezdirdi beni malesef :/ bf-cod devam
 
Geri
Üst