Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Omo'nun "Kirlenmek güzeldir" serisinin son reklamı süper gerçekten!Verdiği mesajıyla çekimiyle temasıyla herşeyiyle harika...Robot olayını iyi yakalamışlar.O ne sevimli bişeydir öyle :)
 
yardım!!!

merhaba arkadaşlar.benim en sevdiğim reklam vivdenttin bir reklamı.bi kzıoderi yağmur yağdırmaya çalışıyor vivident veriyorlar adamın başıondan aşşa yağmur yayığıyo o reklam süper yapmışlar.benim esas istediğim o reklamda çalan müzik mükemmel bişey onu bula bilir miyiz yada reklamı arıyorum ne zamandır bulamadım bana yardımcı olursanız cok ama cok sevinirim.

teşekkürler... Batu-Han..
 
engin günaydının oynadıgı teb reklamlarıda güzel olmuş...engin günaydın klasigi...ama birde şu var sanki avrupa yakasındaki burhan altıntop tiplemesi adamın üstüne yapışıp kaldı gibi teb reklamlarında da biraz burhan altıntop havası var gibi en azından bana öyle geliyor...
 
Sigarayı bıraktırma ürünü reklamı dönüyor bu aralar...
Küçük kız; ''Babacım,bugün okulda çok güzel bir gösteri yaptık...'' ile giriyor...
Meğer babsının resmine anlatıyormuş...Babası sigaradan ölmüş...Filmin son karesinde küçük kız babasının resmine sarılıp ağlamakta...
Ne iğrenç,ne miğde bulandırıcı bir reklam...İnsanların duygularıyla oynamak...
Sanki gerçek amaçları insanlara sigarayı bıraktırmakmış gibi...
 
En sevdiğim reklam, Haluk Bilginer'in Atatürk'ü oynadığı reklam. İş Bankası duyarlılığını göstermiş yine. Çok seviyorum o reklamı. Youtube'dan indirdim, defalarca izliyorum.
 
Geri
Üst