Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

TSM ve Kılıç kalkan ekipli Top Kek reklamına hasta oldum:D

Ya bayramlara doğru yayınlanan çikolata şeker reklamlarından nefret ediyorum.Hepsinde mutlaka bir annane birde dede olmak zorunda.Bunların yanısıra 1 adette 4 kişilik aile..Mevzu hep aynı,bayramlaşan tipler.
Şunuda sormadan edemiyorum,biz büyüklerimizi sadece bayramlarda mı hatırlamak zorundayız??(reklam yazarları için söylüyorum)
 
SiPASTiK demiş ki:
Şunuda sormadan edemiyorum,biz büyüklerimizi sadece bayramlarda mı hatırlamak zorundayız??(reklam yazarları için söylüyorum)
Elbette reklamcılar da büyüklerin sadece bayramlar da hatırlanmayacağını biliyordur ama bayram yaklaşırken gelen reklam teklifleri doğrultusunda kullanılabilecek, bizim örf ve adetlerimize en uygun malzeme budur. Bu sebeple genellikle bu yönde ve birbirine benzeyen rekamlar hazırlanıyor. Bu noktada da biraz yaratıcılık devereye girmeli ve artık daha değişik, birbirine benzemeyen reklamların yapılmalı diye düşünüyorum. Ve biliyorum ki, herkes bu konuda hemfikir. :)

Sevgiler...
 
''bi biskrem versem'' gercektenn cOKK kotu!!
cikolata reklamlarida cok sacma bence.. bide deterjan reklamlari beni bayiyoo!!
Bazi banka reklamlarini cok yaratici bulmusumdur... Cem yilmaz in oynadigi reklamlarda cok guzel olur...

Bazi reklamlar kasitli bi sekilde kotu ve sacma oluyolar .. neticede bu sekildede bizim dikkatimizi cekebiliyolar..
 
şu merinos reklamları ciddi anlamda sinirimi bozuyo,,enbesillik tam..ama sonuç olarak reklamın iyisi kötüsü yok denir ya şuan bahsettiriyo işte kendinden :)
 
hani ülker çiklotalı gofret çok harika bişey ya...
hani tüm insanlar onu sever...
serviste çocuklar çok gürültü yapar!kıza gına gelmiştir.
oda bütün insanların ülker çikolatalı gofret sevdiğini ve kimseni onaa hayır diyemiiyeceğini bildiğinden öyle bir soru sorar ve sessizlik sağlanır!
acaba reklam ajansındakiler bu reklam tamamlandığında ellerindeki kağıtları havay atıp çığlık çığlığa birbirlerine sarılmışlarmıdır acaba?
 
Geri
Üst