Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

son coca cola reklam gerçekten iyi olmuş.zaten iyi olması beklenirdi çünkü adamlar gelirlerinin büyük bir bölümünü reklama ayıryorlar.durum söyle ki;ramazan sofrasına bile kafeinli içecek sokacak kada reklama para harcıyorlar.adamlar bu konuda gerçekten fedekarlar.tabi yinede fedakar dediğime bakmayın amaç parayı maksimizasyonu)
birde nissan navaro reklamı var.inanılmaz bir reklam.on üzerinden on.sadece reklamın sonundaki yazı olmasa daha iyi olurdu.
levi s ın reklamlarınıda unutmamak gerekir.bir ara çok güzel bir reklamları vardı.dört beş tane genç bir cafeye giriyorlar.sonra herkes elindeki hayali tabancasıyla birbirni vuruyor.slow motion olarak tasarlanmış reklamda son darbeyi barın sahibi koyuyor.elindeki pompalısıyla gençleri tek tek vuruyor.gerçekten iyiydi.
 
Evet evet Levi's Reklamları başka. Özellikle Twisted Engineering de Pepe Deluxe'nin Before you leave şarkısı çalarken o ilginç kol ayak hareketleri. O günden bu yana epey reklam filmi çekildi ama hala emperyale olduğumu bilsem de Levi's giymekten kendimi alamıyorum. Yani ne diyim helal olsn :D
 
silent_guitar demiş ki:
Opet'in son reklamı da gayet neşeli olmuş. Az önce haberlerde kamera arkası görüntülerini de izledim. Çok eğlenceli bir adam bu Cem Yılmaz. :LOL:

Sevgiler...

bu opet reklamları içinde en güzeli olmuş...heralde Cem yılmaza iyi birşeyler bulması için fazla zaman vermeleri etkili oldu bunda(tabi ürünlede alakalı)..diğer reklamlar bana kalırsa çok bayattı ama bu sonuncusu olayı aşmış...
 
rondonun reklamı çok komik. yazık çocuğa ya zaten çağkan çulhayı çok severim. kız ayıp edio çağkana ben olsam hemen affederdim :D birde simple plan dan welcome to my life çalıyor ya araba reklamında o çok hoş..
 
-Dido reklamı çıkınca cidden midem bulanmaya başlıyor.Almıyorum artık dido mido,yemiyorum.Alınca o reklamdaki salaklar aklıma geliyo "dodi dodi" diyen,iştahım kaçıyor.
 
Bir ara sucuk reklamları modayken , maddi gücü yetmeyen ailelerin çocuklarına eziyet bu reklamlar diye kaldırılacaktı öyle muhabbetler dönmüştü...Sonra ne oldu bilmiyorum ama şu aralar pek o tür reklamlar görmüyorum doğrusu...
 
son günlerde peydah olan garip bi kadının DOODİİİİİİİİİDOOODİİİİİİ diye bagırdıgı yaratıcılıktan bi haber olan cikolata reklamı cok kalitesiz.ayrıca elinde cay fincanıyla ucarak gidip bisküviye yapısan kadınların oldugu reklamlar kadar anlamsız.......
 
Kesinlikle o dido reklamini kaldirmalarini talep ediorum ruh sagliimi bosuyo :twisted:

illa reklam yapmalari gerekiosa pinar prebiotik reklamindan feyz alsinlar...Reklam kemal Sunal filmleri her izlediimde farkli bisiye guluom.. :D

Buarada bu forumu kim actiysa baba bi baslik secmis bu konu bitmez reklamlar surekli degistiine gore formun bakidir arkadasim hayirli ugurlu olsun :idea:
 
Yayla yağı reklamına hastayım.Rezalet ötesi bir reklam olmuş.
Bir grup aile yemşil çayırda upuzun masada piknik yapıyor.Arkadan ''yaylalar'' çalıyor,sanki askerdeler.

Birde şu noktaya dikkat edin.Kamera 2 tane renkli gözlü çocuğa zoom yapıyor.
Çocuklar şarkının dilooo dilooo bölümünde ağızlarının çevresini yalayıp yaylalar diyorlar.Anlatmak pek mümkün olmadı amaizleyince anlarsınız.İğrenç bir reklam yaa.
 
Yayla yağı reklamına hastayım.Rezalet ötesi bir reklam olmuş.
Bir grup aile yemşil çayırda upuzun masada piknik yapıyor.Arkadan ''yaylalar'' çalıyor,sanki askerdeler.

Birde şu noktaya dikkat edin.Kamera 2 tane renkli gözlü çocuğa zoom yapıyor.
Çocuklar şarkının dilooo dilooo bölümünde ağızlarının çevresini yalayıp yaylalar diyorlar.Anlatmak pek mümkün olmadı amaizleyince anlarsınız.İğrenç bir reklam yaa.
 
Opet reklamı bencede süper olmuş.'' Sosyal mesaj verme'' kısmına ayrıca hastayım.Bu arada parantez içinde;reklamın sonunda gördüğümüz o birbirinden ağız sulandırıcı arabaların hepsi Cem Yılmaz a aitmiş..
 
ege bal ege bal ..al al al...ilkokul 3 sanırım..berbat ötesi bir reklam olmus..yapanları kutluorum bu kadar berbat bi reklam cektikleri icin..:S arı vız vızz vızzz ege bal YİYINIIIIIIIIZZZ..abartmıorum reklam aynen boyle..
 
"uzay üssünden farksız olan bu tesiste....fln fln..." (ayşe özgün tavuk üretim tesisini anlatmaya çalışıyor)

"netto"(meyve suyu) reklamları var bu ara herifin teki elinde gitarla önce şarkı söyleyip sonrasında ürünü övüyor ve şarkısında ki sözlerle bitişi yaparken ekranın sağ altında "müzik adamı" olduğu bir cümleyle belirtilmekte.

"tempo" dergisi var hani,bu sayısının reklamından bir bölüm "bölge bölge Türkiyenin cin haritası"... 8)

halı reklamı,markayı unuttum.Türkücü tayfasından bi öküz çıkıyordu,babadan oğula gibi bişeyler...

Bu ara beni şaşırtan tek reklam "rinso" reklamı oldu. "zaga"nın müziğini reklam jıngıl'ı kullanmışlar...ilk duyduğumda aniyen dönüp ekrana baktım ne gelecek diye.... yabancı değil bizim rinso'ymuş. 8)
 
Geri
Üst