Maşallah nete bir ara verdik neler nerler yazmışlar.
İlk bikaç şey okumadım bir yıl boyunca bu allahın belası derslerle uğraştım benim söylediğim herşey kanıta dayalıdır.
Birincisi şu an yapılan tekniklerle yani sizin bildiğiniz tekniklerle gerçek bir klon asla yapılamaz.
Yani bir insanın klonu nu bırakın vücut meme hücresini mezenşim hücreleriyle ya da sizin dediğin kök hücreleriyle yapsanaız bile birbir aynı canlı oluşturamazsınız.
Nedenlerini üstte yazmıştım hücre farklılaşması bölünme özelliğinin giderek kaybı telemor kısalması falan filan
Arkadaşlar bebek klonlarının yapıldığını falan söylemiş ama bunun gerçekliğini ispat edememiştir. Bende tahmin ediyorumki biryerlerde yapmışlardır ama eminim 5 10 yıl içinde ölecektir ya da ölmüştür.
Barakuda arkadaşım neyin belgesini istiyorsun getiriyim.
Ha denyonun teki her bilgi internette olsaydı nobel alırdım demiş emin ol internette herşey var ama bulana ben ona internette bak derken klonlanlanan canlıların öldüğü haberine bakmasını söledim.
haa sen grrainnmosstochh misin nesin insan emriyosu totiptent hücre değildir haa dediğin zigotsa o ayrı

biraz daha çalış gel
totipotent hücre yapısı morula evresine kadar yani ilk bölünmeler sonucu oluşan 16 hücredir zaten bunların ayrılmasıyla ikizlik filan olur bu hücrelerde klonlama diye de bişey olmaz yaptığın şey aynı canlının klonunu değil ikizinin olmasına sebeb olmak olur. Zaten zigotken ilk bölünmeden sonra sen onu mikro işlemlerle ikiye ayırırsan ikizi oluşur bazen bu kendiliğinden oluyor ve ikizler oluşuyo zaten yani bunun için bilimin ilerlemesine gerek yok zaten bu 10 yıl öncesinden bile yapılabiliyordu
barakuda gel sana kaynaklar gösteriyorum sadece hangi konu hakkında hangi kaynağı istediğini söyle
Alp khan sen 4-5 yıl geri kalmışsın yaptığın geyikler ozaman yapılıyodu. Dediğim gibi çiçek virüsü amerikada rusyada ve bir kaç ülkede gözetim altında bulunuyor. Yani açıkta değil . Yani doğada o virüs yok sadece özel olarak saklanıyor inceleme için anlayacağın seni kandırmışlar çiçek virüsü diye yada sen yanlış hatırlıyosun belki suçiçeğidir
Türk tıbbına laf etmedim zaten ama sana dünya düzeyinde biraz geri olduğunu söyleyebilirim