Sevgili Can..öncelikle bu isim benzerliği mi yoksa sen benim ilkokul arkadaşimmısın?..ama benim bildiğim Can Tokgöz ün rock la müzikle pek alakası yoktu (en son 15 yaşında falan görmüştüm sanırım)..
Arkadaşların haklı profesyonel yardım almalısın..çünkü ürünlerin özelliği ne kadar da iyi olsa uygulamadaki en küçük bi hata bütün paranı çöpe atmana neden olur...
Presence nin yaptığı hataya düşme derim çünkü strofor mtrofor yumurta süngeriyle ancak havanı alırsın..3 değil 10 parmak da yapsan...
Düzgün uygulama ve malzeme seçimleri yapıldığında evet yan odada çocuk dahi uyutabilirsin..ve para da sorun değilse beni ara hemen odanı yalıtalım..ama para sorun değilse tabi..çünkü ciddi bi yalıtım ucuz bi iş değildir..hatta yalıtımdan sonra bodrum katın akustik düzenlemesini de yaptırmanı ümit ederim.aksi takdirde mekan içinde distorsiyon olacak ve çaldığın şeyden zevk alamayabilirsin..bunun için döşeme tavan ve duvarlarda önlemler alıcaz..oda içinde oda gibi düşün..bunun yapılması şart..hatta benimle irtibata geç dilersen.çalıştığım firma ile işini halledelim..ama dediğim gibi ciddi bi iş düşünüyosan...ardayavuz@hotmail.com a mail at haberleşelim...ses yalıtım başlığında bu konuyla ilgili bi topic yazmıştım başlangıç olarak onu da bi oku istersen..
Hiç bir malzeme tek başına 60db falan kesmez...böyle safsatalara da inanmayın derim..
Görüşmek üzere