The O.C

Yaw size ne benim ne yzdığımdan.Ben hele şükür bulmuşum bi tane 3.sezon'u izleyen adam muhabet edeyim dedim gelip muhabettin içine z*nız.Size zorla yazdıkları mı oku diyen mi var.Anlamıyom yaw.3.sezonda ne olacağını öğrenmek istemiyorsan ne yazdığımı okuma olsun bitsin kardeşim.Ondan sonra gelip buraya saçma safan eleştirilerde bulunursun.Alın be istediğiniz olsun siliyorum yazdığım mesajı.
 
Adam brody gibisi yok!!!_Adam ın lise yıllarından belliydi zaten o kadar tatlı olacağı_nese bu kadar Adam brody yeter;)_the o.c harika bi dizi_
 
persembe kacırmıstım şimdi izledim ya ben bu diziye hastayım , :LOL: ama önce seth cohen'e bu hafta harikaydı yine ,polislerle kapıdayken babasının suratı :LOL: :LOL: .....seth bu hafta tek kelimeyle muhteşemdi...
 
O değil de hani Marissa ufaktan lezbiyenliğe kayacak dedikodusu vardı, ben de nereden bağlayacaklarını düşünürken birden Lindsay'nin sarhoş olduğu bölümde aha buldum dedim. Alex. Yannış mıyım?
 
Kount demiş ki:
O değil de hani Marissa ufaktan lezbiyenliğe kayacak dedikodusu vardı, ben de nereden bağlayacaklarını düşünürken birden Lindsay'nin sarhoş olduğu bölümde aha buldum dedim. Alex. Yannış mıyım?
valla dogrusun yaa, ama ikiside güzel hiçte itici gelmio bence yakısır ryan da kafayı yer
 
Seth Cohen ( Adam Brody ) o dizide super bence.. Cizgi karakterleri, Animeler ile ugrasmasi beni bitiriyor. Bence dizide Anne ve babasindan sonra en super isim. Ryan'i, Summer'i , Marissay'i ve digerlerini sallayin bence ;) Hepside ahmagin teki. Bu arada Seth ( Adam brody ) Gilmore girl's de de oynuyor artik. Ora da grubu olan bir gitaristi canlandiriyor.
 
iyice aliye fln gibi olmaya başladı böle herkes izlio başta izleyenlere saygım var ama şimdi izlemeye başlayan adamların çoğu oc izlioruz demek için izlio bana göre.
 
En basindan beri severek izledigim dizilerden biri. Karakter olarak en sevdigim kisi ise 2. sezonun sonlarina dogru diziye katilan Ryan'in abisi Trey Attwood (Logan Marshall-Green).

2.sezonun son bolumu de cok uzucuydu benim icin bu yuzden. Ama 3.sezon'un baslarinda neler oldugunu bildigim icin de icim rahat, en azindan Trey olmedi ;) 3. sezonun baslamasini heyecanla bekliyorum ama sanirim Eylul'de baslayacak :(
 
dizinin bi bölümünde interpol dinliyodu marissa - seth'in elinde the clash plağı daha sonra coldplay ve u2 falan çalınmıştı bazı bölümlerindede - izliyorum ama alex yok artık ahh ulan ne güzel hatundu o öle :)
 
Güzel diziydi gerçekten sath karakterini canlandıran(adam brody) en iyileri özellikle o tür bir ortamda çocukc hayaller kuran birinin var olması çok değişik bir yaklaşım olmuş.
 
Geri
Üst