Studyo dizaynı nasıl olmalı?

Selam.

Bir HomeStudyonun dizaynı nasıl olmalıdır? Mixer, Bilgisayar, Monitörler, Klavye, Rackler nasıl yerleştirilirse rahat çalışma ortamı elde edilir. Varsa kendi çalışma ortamınızın fotograflarını bu alana postlarsanız bir fikir edinilebilir yeni kurulacak bir homestudyo için.
 
selam öncelikle gitar amplerini kapıya doğru bakcak şekilde koyma. kapı karşısına bateri onun ön yanında bass gitar. ve karşıda sağlı sollu gitar ampleri bateriye bakcak şekilde koy. eğer yer varsa bateriye doğru bir gitar amp.in yanınada koyabilirsin bass gitarı. bir köşeye mixer bir yere klavye koyarsın. ortaya da solistler... :D keyfin bilir..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Teşekkürler...sanırım soruyu biraz daha farklı sormalıydım.homestudyo demekle hatamı ettim acaba..aslında tam olarak bir çalışma studyosu yerine bilgisayar ağırlıklı kayıt ve mix yapmak için bir studyo kastetmişti. acoustic davul olmayacak yani...Gitarlarda preamp yada DIbox ile kayıt edilecek..ampli simulatörleri kullanılarak.bu konu da tavsiyeler de bulunrsanız daha memnun olurum. Çünkü genelde sorun önümdeki konsolda(konsoldan kastım bilgisayar masası mixer monitörler vs) bazen herşeyin (özellikle kablolar ve klavyeler) birbirine girmesi..bir çeşmekeş içinde çalışmak nasılolur bilirsiniz herhalde.

Önerileriniz fotograflı olursa(kendi çalışma masanızın) sanırım ordan fikir almak en iyisi olur.

Teşekkürler
 
Geri
Üst