Misfits

Çeşitli suçlar nedeniyle kamu hizmetine çarptırılmış, bir fırtına sırasında süper güçler kazanmış 5 gencin maceraları anlatılmaktadır. Onların süper kahraman olmak gibi bir niyeti yok. Çünkü onların daha büyük sorunları var. Kısaca karakterlerin düşünceleri: "Dünya s.kime, minara g.tüme."

Gerek karakterler, gerekse senaryo yüzünden feci bağımlılık yapıyor dizi. Konusu saçma gelebilir ama Nathan karakterini gördüğünüz an vuruluyorsunuz.

Dikkat: İlk 2 sezon çok pis bağımlılık yapar.

Bu güzide İngiliz dizisini izleyin, izlettirin. Benim gibi İngiliz dizisi sevmeyenlerin bile düşüncelerini tek celsede değiştiriyor kesinlikle.

En son 3.sezon bitti, 4.sezon onaylanmış.

1548850.jpg
 
valla ne zamandır başlamak niyetindeyim. ingiliz dizileri candır. özellikle komedileri. bu dizide müthiş ingilaz kanalı channel 4 dizisi. The it crowd ta izleyin lan.
 
Dizi iyi güzel de, 3. sezonda en bomba karakteri çıkarıp öyle başladılar. Olmaz. Çıtırlık, güzel zaman geçirten kısa bir dizi işte bu da. İlk 2 sezon güzel, üçüncüyü bilemiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Evet, Nathan 3.sezonda çıkmış. :( Dizi tarihinin en dallama, en fırlama karakterini ne diye çıkarırsınız ki diziden! Ben sırf Nathan için izliyorum diziyi. Sırf Simon'a sataşması yüzünden izliyorum. Bir de Kelly var tabii, Nathan dan sonra en bomba karakter bence.
 
Bugün başladım. şahane bir şeymiş. :) baya komik,acaip tipler.tam ingiliz "prick" leri. valla ingiliz yapıyor abi. amerikan versiyonu yapılacakmış diye haberler var.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Bağımlısı oluyor insan. Ben bi oturuşta ilk sezonu izlemiştim. Özellikle Nathan karakterinin dallamalıkları izlettiriyor. Sırf Nathan yok diye 3.sezona başlamadım.

Bu arada, The It Crowd şahaneymiş. ;) 4 sezon yetmedi. Özellikle Roy karakteri tam evde beslemelik. :D
 
the it crowd sevdiysen sana iki ingilaz komedisi önerisi mutlaka izle.; The Inbetweeners ve How not to live your life. Bunlardan sonra da öneririm. :)
 
Nathan olmasa da 3.sezon gayet başarılı.Yeni güçler,yeni olaylar,yeni karakterler. çokça da güldürüyor. izlememe hatasına düşmeyin.
 
olm niye "o yok, bu var" diyosunuz manyak misiniz ben daha 2. sezondayim.
tokat manyagi yaparim sizi, "spoiler" vermeyin alenen! :spitoutdummy:
 
Geri
Üst