Fender Deluxe Ash Body ?

Merhaba arkadaşlar , sorum şu ki standart usa fender ile ash body (diş budak) olan arasında ki fark nedir ton olarak , sustain olarak , manyetiklerin dip gürlütüsü gibi konularda artılar ve eksileri ni yazarsanız harika olur ben yeri geldiğinde çok sert ve keskin tonlara sahip olup yeri geldiğinde müthiş dolgun ve ruhu okşayan clena tonlar istiyorum bu ash body ile mümkün mü yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
 
ton skalası o kadar geniş olan gitar bulmak mümkün değil. En sonunda yelpazeyi biraz daraltmak gerekiyor istenilen soundu alabilmek için. Deluxe ash starım vardı sattığım, ondan önce de studyoda 91 usa kullandım. Açıkçası ikisi arasında bir kaç donanım farkından başka birşey göremedim. Bir de dişbudak agacının damarlı goruntusu hoş görünüyor.
 
Benim kullandığım sırada gördüğüm farklar bunlardı. Processor ile studyo ortamında çalıştığım için gitarlar arasında bir kaç işçilik ve donanım dışında fark göremedim. Bence fender, deluxe serisi ile prestij satıyor hem de fazlası ile. Eğer maksat iş görecek bir fender almaksa ekonomik bütçeyi deluxe için zorlamayı doğru bulmuyorum. Zira aynı işi meksikalar da görebiliyor. Ama amaç prestij ise deluxe serisinden daha iyi bunu verebilecek gitar olmadığına şüphe yok.
 
Geri
Üst