Zakkum

İlk gördügümde bunlar süper insanlar dedim,sonra yuxexeste iğrenç geçen sevgililer gününde onlarlabin kat keyiflendim Yusuf sana bayılıyorum ya acaip tatlısın :D
 
youtube da ousan88 adlı bir elemanın hipokondriyak a çektiği klibi izlemenizi tavsiye ederim.. inanın şimdiki zakkum kliplerinden daha iyi.. hatta kendileri de teşekkür etmişti ousana..
 
Zakkum
tarih : 12 Ekim Cuma, 23:00
mekan : Bronx
bilet fiyatları 15,00 YTL
ön bilgi - Organizasyon firması bilet fiyatlarını degistirme hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
etkinlik hakkında bilgi Zakkum, çiçeği burnunda ilk albümleri "Zehr-i Zakkum" dan çıkış parçası olarak seçtikleri ve Youtube'da toplamda 100 bin hit alan, fevkalade cüretkar bir görsel anlayışa sahip video klibe sahip "Ah Çikolata"dan sonra, konserlere tam gaz devam ediyor.

Yusuf Demirkol, Cem Senyücel, Eren Parlakgümüş ve Emre Yılmaztürk'den oluşan ve albüm öncesinde Raindog ismiyle 1000'e yakın performans sergileyen grup, 12 Ekim gecesi, Bronx'ta sahne alıyor.. Giriş ücretinin 15 YTL olduğu konserde, kapının açılış saati ise 22.00.

Grup, "Zehr-i Zakkum" albümünden şarkıların yanısıra, Britrock içerikli cover repertuarından da örnekler sergileyecek... Ayrıca, düzenlediği parti ve organizasyonlarla, isminden sıklıkla söz ettiren DJ NEU! da geceye, çaldığı şarkılarla renk katacak...

Sadece müziğiyle değil, konserlerde sergiledikleri görsel ve interaktif sahne anlayışıyla hafızalarda yer eden bir canlı performans grubu olarak bilinen Zakkum, 12 Ekim gecesi, dinleyicilerine gene unutulmaz bir gece yaşatacak.

Konserle ve grupla ilgili daha detaylı bilgilere aşağıdaki web adreslerinden ulaşabilirsiniz.

www.zakkumonline.com

www.zakkumforum.com

www.neuparty.com

http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HBR27
 
bu gece süperdiniz teşekkür ederim bana sahnede vokal uzattığın için ve sahneye çıkardığn için yusufcum,süpersiniz siz nerde olursanız olun ben takipinizdeyim sizin:) mehmet...
 
Zakkum çok iyi çok sağlam çok beğeniyorum
punk.gif
fakat konserinde biraz daraldım adam konser bitene kadar küfür etti biraz abarttılar gibi geldi bana :roll:
 
Geri
Üst