Zakkum

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama "hipokondriyak" şarkıları acaip derecede Kargo'nun "Bad'lik Amiri" ni andırıyor,ne kadar orjinal gibi dursa da değill!
 
seLLisonfire demiş ki:
ravenwoods demiş ki:
zakkum tişörtleri ne zaman çıkıcak him logosu da olsun litfen aykırı gençler...

İşte bu harikaydı. :LOL: Söylemek istediğim herşeyi özetlemiş diyecek bişey kalmamış :)

Bu şekilde davranarak kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Eleştirinin bir adabı vardır, bu yaptığınız hem gruba hem de "müziğe" yapılan büyük bir saygısızlıktır. Bırakın Zakkum istediği müziği yapsın. Dinleyip dinlememeniz sizin sorununuz. Kendilerine özgü bir tarzları var, Türkiye'de bırakın kendi müziğinizi yapmayı, Mor Ve Ötesi bile çok zor şartlar altında albüm çıkarıyor. "Siz kjhgkuoçbçdfhdksj'nin özentisisiniz".. vs cümleler, sahibini küçültmekten başka bir işe yaramaz.
 
maalesef kötüler. hani gerçekten çok iyi diyebilmeyi isteyeceğim bir gruplar ama sıkıcılar. sahneden bir rock starın hepinizin altına yatasım geldi walla demesi anormal değildir. marilyn manson dese şaşırmam ama yusuf diyince olmuyo kardeşim. nesin ki sen ? huysuz virjin mi ? david bowie mi ? crimson'ın sahibi akıtmayaydı parayı çıkarmıydı zehr-i zakkum çok merak ediyorum. seyyal taner rezilliği de cabası. for the roses coverları var albümde olmayan onu dinlemenizi önericem sadece. bence gerçekten harika olmuş o cover.

yusuf sana sesleniyorum, abi kendine adam gibi bir iş bul git kendini çok s..dirmeden. (..=ev)
 
bir şunu söyleyeyim.nasıl manga'ya linkin park özentisi diyorlarsa bu gruba da placebo özentisi demeleri çok normal.çünkü çıkış şekilleri aynen öyle.birde vokalist çok brain molko özentisi.ama sesi onun yanında afedersiniz zurna gibi kalıyor.(sesi molko'ya benzeyenler kategorisnde en kral adam direc-t vokalistidir.iyi bir vokalist.)

ve şununda kesinlikle söyleyeyim solist ve davulcu aynen gay gibin duruyor.gerçekten öyleler mi bilmiyorum ama gerçekten öyle duruyolar.ya da öylemiş takliti yapıyolar.güzel parçaları var ama işte vokalist pek içaçıcı değil.
 
ister gay ıster bılmem ne ısteyen dınler ıstemeyen dınlemez gereksız yorumlara ve eleştırılere de gerek yoktur bence kımse zorla zakkum dınleyın demıyor :cry:
 
Başlık içinde yapılan eleştrileri lütfen biraz daha mantıksal çerçevede yapalım... İnsanların cinsel tercihleri müziğin önüne geçmesin mesela?
Ya da bu tarz meraklarımızı bu siteye, bu başlığa, bu şekilde yansıtmayalım. Ne dersiniz?
 
ben bu grubu bulursam bele bele sopayı vurmak istiyorum onların
şarkılarıda çok tırt geldi şarkılarda bahsettikleri konular saçma olmuş hiç bişey anlatmıyorlar
 
'insanların müzik yapma hakları' ve de 'insanların cinsel tercihleri' bu iki kavramı bağdaştıramadım...Zakkum grubu üyeleri öyle ya da değil,artık hernasıllarsa bu müzik yapmalarına engel mi?..öte yandan sevdikleri yabancı gruplardan esinlenmelerinin ne si kötü...
albümlerinden 'zehr-i zakkum,ahtapotlar,hipokondriyak' hoş...
 
yok ben aynı placebo'dan esinlenmişler dedik ya o grup biliyonuz gay grubu.zakkum grubunda da dediğim iki kişi öle gözüküyo.acaba sadece beste bazında etkilenmenin ötesine mi geçtiler acaba die sordum??

yoksa beni ilgilendirmez kimin ne olduğu.
 
Zamanında bilirisniz grizu de hemen hemen o tarz demek doğru olmaz ama şekil olarak vokalistte zakkumun vokalistti gibiydi. Sanırım her ikiside imaj. Bildiğim kadarıylada grizu grubu tepki görmemesi ve günümüzde ise zakkum grubunun tepki görmesi ayrı bi konudur. Şimdi soracaksınız nerden biliyorsun grizu grubunun tepki görmediğini "1993 beri yakından takipcisiyim" sonucta rock müzik aykırı müziktir arkadaşlar bilirsiniz. Bazı şeylere takılı kalmayalım lütfen.
http://www.youtube.com/watch?v=HJ5YUHwmBkQ
 
Kesinlikle benim müzik zevkime hitap etmeyen bir grup fakak emeklerine saygı göstermek zorundayız hepimiz,o yüzden yaptığımız yorumların uslübuna dikkat edelim...
 
emeklerine diyecek bişeyim yok ama placebo özentisi olduğu aşina.umarım her konuda özenmezler:D
 
35rammstein35 demiş ki:
emeklerine diyecek bişeyim yok ama placebo özentisi olduğu aşina.umarım her konuda özenmezler:D
abi lafı resmen ağzımdan aldın bu adamlar tamamen placebo özentisi diyecek bir şey yok aynı zamnda vokalistleri kesinlikle brian molko ya özenmiş bence placebo dan başka bir gruba özenmeliydiler
 
Geri
Üst