Kulp - Kulp (2011) Safakaraman Production'dan Çıktı

2 öğretim görevlisinin yanlarına 3 öğrencisini alarak kurduğu rock grubu Kulp dikkat çekiyor.
Çağdaş Turan (vokal,gitar), Kerem Olgaç (bas gitar), Serdar Seçme (gitar), Murat Altun (davul) ve Onat Artun (klavye) dan kurulu olan KULP'un ilk albümleri müzik marketlerdeki yerini aldı. Grupla aynı adı taşıyan albümde toplam 11 şarkı yer alıyor.

Kulp’un temelleri 2007 yılının Şubat ayında atıldı. İngilizce, Türkçe sözlü rock müzik parçalarını kendi yorumlarıyla sentezleyen KULP çeşitli yerlerde konserler vermiştir. 2009 yılı sonlarına doğru beste çalışmaları yapmaya karar veren grup, bu süreçte konserlere ara verip besteler üzerine yoğunlaşma kararı almıştır.

Kulp Safak Karaman Production'dan çıkan ilk albümünü bir hikaye üstüne kurmuştur. Hikaye spesifik bir tema üzerine kurulu olmayıp; toplumdaki yozlaşmayı ve kaybedilen değerleri protesto edip kişinin kendisiyle yüzleşmesini bazen çaresizlik icinde kalarak bazen de çıkış yolu bularak dinleyiciye sunmaktadır.
Kulp'un müzik yapmaktaki amacı, rock müziğin özündeki protest ve başkaldırıcı ruhu entellektüel bir dille dinleyiciye hissettirmektir. Eğer dinleyicisi bir kez bile kendini ve hayatı sorgulama ve de kendi ütopyasını yaratmada bir çaba içerisine girerse Kulp kendisini başarılı sayacaktır.

KULP-Ayvalik Otogarı Klibi :




YAPIM: SAFAKARAMAN PRODUCTİON
PRODÜKTÖR: KULP
DÜZENLEMELER: KULP
KAYIT-MİX: ÖZGÜR ÖZTÜRK
STUDYO: STUDIO CIRCUS
FOTOĞRAF: VAROL ÖZKANER
GRAFİK: EMİNE KONUK
Vokal, Gitar: Çağdaş Turan
Gitar: Serdar Seçme
Bas Gitar: Kerem Olgaç
Davul: Murat Altun
Klavye: Onat Artun

www.kulponline.net
www.facebook.com/kulponline
www.twitter.com/kulponline
 

Dosyalar

  • slider.jpg
    slider.jpg
    87.6 KB · Gösterim: 66,789
çok sıkıcı hep aynı ezgi gidiyor 4 dakika boyunca yapmak için yapılmış bi şarkı gibi duruyor.
 
Geri
Üst