Kent Coda

aaa yeni gördüm başlık sabitlenmiş.... :)
buarada nokia daki sen başkasına bittim süper...
eski sore(sabun) zamanındaki haline göre çok çok çok güzel olmuş...
ellerinize sağlık...
mutlaka dinlenilmesi gereken bi şarkı ve herkes bi oy patlatsın derim...
 
3 4 günlügüne ilk istanbul'da ertesi gün izmir'de calmak istiyoruz, bize yardim edebilecek olan organizatör ya da sivil toplum örgütlerine sesleniyoruz burdan

olasi tarihler

18-20 mayis arasi
1-3 haziran arasi
19 haziran-1 temmuz arasi

planinimiz cuma aksam ve ctesi gündüz 2 istanbul konseri, cumartesi aksami izmir konseri, pazar da olursa izmir ve yörelerinde bi konser

ilgilenenler olursa bana mail atabilir
[email protected]

selamlar sevgiler
 
selamlar,

"sen baskasin" adli sarkimiza cektigimiz klibi izlemek icin myspace sayfamiza bekliyoruz.

"www.kentcoda.com, günlük"ten:
Klip cekmek hep planladigimiz birseydi, 10 degisik sarkimiza 10 degisik senaryo yazdik, ama maddi sebeplerden ötürü bugüne kadar erteledik, sonunda sonsuza kadar erteleyemeyecegimizi anlayip 1 hafta icinde basit bir planla ve yönetmen arkadasimiz Sebastian Herrmann'in yardimiyla klibi gerceklestirdik. Evi Amon klibin güzel kizini oynadi. Sebastian hem bizi yönetti, hem kamerayi kullandi, hem de isiklari ayarladi. Klibi Köln'ün sevilen barlarindan biri olan Dinnerclub'da cektik. Cekim öglen 12'den aksam 18'e kadar sürdü. Grubun büyük dostu Nino ve Sebastian'in iki minik cocugu da bütün gün bizimleydiler. Nino'yu cd calari durdurup baslatmakla ve Sebastian'in cocuklarini oyalamakla görevlendirdik. Sarkiyi yaklasik 200 kere duyduk, ben Türkce bilen tek kisi oldugum halde günün sonunda herkes sarkinin sözlerini ezberlemisti. Sarkida "umutla" kismi geldiginde hepbir agizdan söyleyip ardindan bikac dakika güldüler. Ben pek anlam veremedim ama Almanlara komik geldi bu sözcük??? Günün en kötüsü, yilin 10 ayi kapali yagmurlu olan Köln'de o gün günes, piril piril bir gökyüzü vardi ve biz bütün günümüzü karanlik bir barda gecirdik. Ama hersey müzik icin diyip günün son saatlerinde, cekim sonunda toparlanip disarida yakindaki bir pizzacida hepbirlikte yedik ve biralarimizi tokusturduk. Sebastian 6 saatlik materyelden 2bucuk dakikalik klibi kesti ve 2 haftalik kisa bir süre icinde bize verdi. Insan kendi sesini kayitta ilk duydugunda cok yadirgar, "bu ben miyim"diye sasirir, bilirsiniz heralde o duyguyu ama insan kendi suratini 2bucuk dakika boyunca tv'de gördügündeki sok bunun cok daha ötesinde. Ama teknik yetersizliklere ragmen iyi bir is cikti. Tabi asil kahraman Sebastian, Almanya'da olan film, dizi, klip, dügün videosu cekmek isteyenlere tavsiye ederim.
Görüsmek üzere...

www.kentcoda.com
www.myspace.com/kentcoda
 
Sevgili müzik dostlari,

Mtv Türkiye ile 10 dakikalik bir röportaj yaptik. Röportaj + "huu huu huu" ve "sen baskasin" videokliplerimiz bu hafta icinde üc defa Mtv Türkiye'de yayinlacak.

saatleri söyle:

Pazartesi 19.10.09 saat: 15:30
Sali, 20.10.09 22:00
Cumartesi 24.10.09 10:00

Bunun yaninda sonunda grup t-shirtlerimiz hazir. Sadece 8 euro ya da 16 TL karsiliginda erkekler ve kizlar icin ayri modellerimiz var. Tasarim ve renk secimi bize ait. Web sitemizin "merch" bölümünden t-shirtleri görebilirsiniz (www.kentcoda.com). Isteyenlerin bize bu mail adresinden ulasabilirler ([email protected]).

Son haber: Yarin sabah (19.10.09 pazartesi) saat 6:00 7:00 arasinda Funkhaus Europa radyosunda (103.3) Ozan Özbanazi'nin hazirladigi Kent Coda haberini dinleyebilirsiniz. Ozan, ayni zamanda "huu huu huu" videomuzu hazirlayan arkadasimiz.

Simdilik bu kadar

Selamlar, sevgiler

Kent Coda

--
[email protected]
www.kentcoda.com
www.myspace.com/kentcoda
 
Geri
Üst