Drive Pedalını Line 6 Gx Ile Beraber Kullanmak(yardım)

Selamlar elime ts 9dx geçti ve ses kartımla beraber kullanmak istiyorum.Fakat ses gelmiyor.Bilgisayarda podfarm ve amplitube 3 ile denedim fakat olmuyor.Pedalda mı sorun var bilemiyorum.Deneyecek amfim de yok şu an.Çok fazla elektronik işlerinden de anlamıyorum.

Başına bu tarz sorunlar gelen ya da çözüm öneri sunabilecek birileri varsa şimdiden teşekkür ederim.
 
Bu konuda benimde bilgiye ihtiyacım var. Herhangi bir pedalı ses kartı ile gitar arasına koyup calistirabilir miyiz ? Herhangi bir problemler karşılaşır mıyız ? Amplitube veya guitarrig ile ne kadar verimli sesler alabiliriz ?
 
Ben kendim mxr distortion pedalı yapmıştım. Di box olmadığı için bir süre Revalveri onunla kullanmıştım ve gayet düzgün çalışıyordu. Pedalla ilgili bir sıkıntı olabilir. Pili taktıktan sonra jakın ucunu out girişine tak. Pedalı çalıştır. Led yanıyorsa devreye akım gidiyor demektir. Yani bir arıza olup olmadığını kabaca anlamış olursun. Kolay gelsin..
 
Sadece pedalı deneyin. Pili bitmiş olabilir, ya da adaptörde sorun olabilir. Pedallar kolay bozulan şeyler değildir. Sonra ses kartının ayarlarına bakın, onu da tek başına deneyin önce.
 
Geri
Üst