Kaan ve Kapris

ben 6 senedir ankarada öğrenciyim.grubun eski elemanlarından birinin bizim okulda araştırma görevlisi olduğunu öğrendiğimiz zaman hemen koşmuştuk dinlemeye nasıl bişiimiş bu kapris grubu diye:)böylece başladı benim kapris aşkım:)))gidenler kesinlikle bilirler bardakileri kendilerinden geçirdiklerini,şahsen ben gece bitmese,saat 12 olmasa diye dua ederdim:)albüm de çok güsel olmuş ama bana demodan bayaa bi farklı geldi..kaprise başarılar!!!

NOT:ders almayı düşünen bazı arkadaşlarıma zamanında 'kesinlikle kaprisin davulcusundan alın' derdim..zaten onlar da aldı sonra:))
 
Albüm hayırlı olsun... Albüm çıktığı günden beri hemen hemen her gün dinliyorum bence albüm çok güzel çünkü Fahri bütün şarkıları hissederek coşkuyla söylemiş bunu hissediyorum. Sizinde tanıdığınız daha önce ki guruplardan Mi bemol gurubunun solisti Özgür Teraman da albüm çıkartmıştı fakat albüm bana hiç sıcak gelmedi çünkü şarkılarda his yoktu ama bu öyle değil. KAPRİS'i çok seviyorum ve onları bikez daha alkışlıyorum... Yolunuz açık olsun
 
Çocuklar yeni duydum kasetinizi Alper' den , henüz dinlemedim ama hemen alacağım. Çok sevindim. Başarılar.
 
Ben şunu demek istiyorum.

Müzikle uğraşanlar yada yeni başlayanlar dinleyin beni...

Eğer ki gitarı elinize alsaydınız bu tarz sololar atamazdınız.Bass la ilgilenler böyle armoni görmemiştir eminim.Davula merakı olanlar da canlı olarak dinlerlerse gerçekten bateride alacakları yollar var.

İlk önce müzik yapmalı sonra kötü demeli.Yok eğer ben iyi bi dinleyiciyim diyosanız (ki bu sadece kendini tatmin etmektir) bu albümün bir ilk olduğunun farkına varın lütfen.Veeeeeeee canlı olarak da dinlemenizi önerdiğim bu grubu eleştirirken biraz daha yapıcı olalım.Yapılan sonuçta bir sanat eseridir.Petek dinçöz değil ki bu adamlar.Alla alla yaa..

SOADPARK
 
Grup üyelerinin foruma uzun zamandır katılmamalarından dolayı başlık sabit olmaktan çıkartılmıştır.
Not:Lütfen bu mesajla ilgili başlık içerisinde bir yorum yapmayınız.
 
üniversitedeyken kaprisin çaldığı saatleri 4 gözler beklerdik istanbula dönünce sadece bir kere dinleme fırsatı oldu.istanbuldaki barlarda fazla çıkmıyorlar.ama çok özledim onların o müziklerini.konserlerini bekliyoruz artık
Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği şeyler ama belki grubu yeni tanıyanlar vardır, genel bir hatırlatma için aşağıdaki bilgileri güncelledim, ilerki günlerde eminim ki grup elemanlarının da katılımları ile sayfa amacına ulaşacaktır.

Sevgiler & Saygılar
Menekşe


KAPRİS


10 yıldır Ankara'da çeşitli mekanlarda çalmakta olan grup,

Karagül" adlı ilk albümünü 3 Temmuz 2005 tarihinde piyasaya çıkarmıştır...

Her Pazar Baraka MusicHall 'da sahne alan Kapris'in albümü piyasada! Anadolu rock tarzında müzik yapan grup, albümde cover parçaların yanı sıra kendi bestelerine de yer vermiştir. İlk albümü ile çok iyi bir performans gösteren grubun, şu sıralar Kral TV'de klipleri yayınlanmaktadır.

Vokal : Fahri Kaan
Gitar/Klavye : Ilgın
Gitar/Back Vokal : Mustafa
Bass : Serter
Davul : Hüseyin


Kapris Her Pazar Saat 20:30 'da Baraka MusicHall da...

Kapris Grup Tanıtım Sayfası :
http://www.hangibar.com/bands/bandinfo.asp?bandid=B252561720051012
Kapris Ropörtajı :
http://www.hangibar.com/ArticleDeta...rticleID=A184949720051107&sts=833750611361406




İletişim İçin : [email protected]
 
arkadslar su ana ıyı ve kotu olan butun elestırılerızı ılgıyle okudum acıkcası oncelerı pek cevap vermek ıstemedım nedenıyse her ne olursa olsun her tur elestırınız de haklılık payı olmasıydı ama son gunlerde grup hakkında anlamsız dedıkoduların kulagımıza gelmesı bızı bıraz rahatsız ettı egerkı bır konuda merak ettıgınız bır sey olursa dırekt olarak bızesorabılırsınız grup ıcı konulrda baskalarının yorum ustune yorum yapması bıraz ılgınc sızce gunhan askere gıttı dıye muzık yapmaya aramı vermelıydık hem huseyını hemde gunhanı rahatsız edecek yorumlardan kacınalım teskkurler
 
Arkadaşlar merhaba,

Kapris'e daha yakın olmak ve grup üyeleri ile fikir, beğeni ve eleştirilerinizi paylaşmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.


http://kapris.anatolianrock.com
[email protected]



not:site içeriği henüz tam olarak oluşturulmamoştır, bir kaç gün içinde grup elemanlarının desteği ile oluşturulacak dopdolu bir içerik ve demoları ile bizlerle olacaklar.
 
Selamlar yeniden,

demolar, resimler, ropörtajlar ve forumu ile sayfa tamamlandı..

Grup elemanlarınında sürekli ve yakından takip ettiği sayfaya mutlaka bir göz atın.

http://kapris.anatolianrock.com

Kapris her pazar saat 21:00 de Baraka MusicHall da... (SSK işhanı 3.kat Kızılay / Ankara)
 
Merhabalar,

Herkesin en çok sorduğu sorulardan biriydi "neden sadece Pazar"...

Artık sadece Pazar değil Çarşamba günleride dinleme şansınız var...

Sevgiler&Saygılar
Menekşe



Kapris Canlı Performans (Güncel)


Her Çarşamba 20:00 Baraka Music Performance Hall
Her Pazar 20:30 Baraka Music Performance Hall




Not : 2.Klip çok yakında... Gelişmeler http://kapris.anatolianrock.com
 
Kaan ve Kapris 19 Mayıs Gençlik Şöleninde Sahnede...

19.Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Baknımız, Ankara Valiimiz ve üst düzey bürokratlarımızında katılımları ile onurlandıracağı ve ASKİ spor salonunda gerçekleşecek konserde Kaan ve Kapris 'de sahne alacaktır.
Konserde Kaan ve Kapris dışında, Grup Rast ve Emrah, Nur KILIÇ, Halk oyunu gösterisi de yer alacaktır.


Yer : ASKİ Spor Salonu
Tarih : 19 Mayıs 2006
Saat : 15:30
Giriş : Ücretsiz
Yaş sınırı : yok
 
Selamlar,

- ASKİ konserimiz sonrasında klip çekimleri için bir kaç görüntü aldık, yardım ve desteklerinden dolayı ASKİ Spor salonu yetkililerine, Tonemeister arkadaşımıza ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

- Ve nihayet klibin tüm mekan çekimleri bitti ve montajının tamamlanması için yönetmenimiz ve ekibinin parmaklarının ucunda..

- Zamansal ilerleyişimizde 1-2 günlük sapmalar olsada klib planladığımız gibi Haziran'ın ilk haftası TV ekranlarında sizlerin beğenisine sunulacak.

- Yakın dönemde bir çok konserler var... Bilgiler netleştikçe haber vereceğiz.

Şimdilik olan bitenler bunlardan ibaret...

Sevgiler
Menekşe
 
Merhabalar :)

- 25.Mayıs Perşembe Akşamı Bolu’Da Destina Bardayız

- 4.Haziran da Golden Akademi bünyesinde gerçekleştirilecek konserde sahnedeyiz. (detayları yine buradan takip edebilirsiniz.)

- Çankaya Belediyesi ile Kültür Bakanlığının düzenlediği "Park Konserleri" ’nde sahne alacağız.

- Çarşamba - Pazar Baraka Programımıza son hız devam ediyoruz.

- Web sitemiz bu gün güncellendi. "ASKİ konseri" diye yeni bir klasörümüz var artık ve "canlı performans" ve "Klip çekimi" klasörlerimizde de yeni resimler eklendi...

http://kapris.anatolianrock.com

Şimdilik durum bu :))

Görüşmek Üzere
Menekşe
 
Geri
Üst