Pedallar & Prosesörler Hakkında (genel)

http://www.prepal.com/data/ADA.htm

Satılan yerleri araştırdım ve malesef sadece ebay'de satılıyor gibi duruyor, istediğin tüm özellikleri barındıran başka bir mamül arandım ama bulamadım. Eski bir aletmiş sanırım bu MicroCab... Palmer'ın iki modeli var PGA 04 ve 05 olmak üzere ama bu ürünleri satan bir yer de bulamadım, ebay'de yakın zamanda satılmış bir tane rağbet de görmüşe benziyor gibi...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7354808115
 
Az önce dolanırken bu linkini verdiğin palmerdan bir rackte 3 adet görmüştüm, sonra fiyatını görünce, ben iki kez aman! dedim. Bu gerçekten de aşıyor biraz. Doğru aleti bulmak için daha fazla mı araştırmak gerekiyor acaba, görünürde el altında bunlar çıkıyor hep, ilginç gerçekten bu tip aletler dediğin gibi ya yapılmıyor ya da yapılsa dahi güzel(!) fiyat satılıyor.
 
SlmNaLeYkum arkadaslar ya ben bi şe sorcam, pod 2.0 yada pod xt yi şu küçük combo 12 watt falan amfilerde kullansak nOlur acaba, kullananınız warmı, ya biraz saçma geliyo ama ortaya güzel şeyler çıkabilir : )))
 
merhaba arkadaşlar. 220YTL e adaptörü kullanma klavuzu dahil boss me30 buldum. almayı düşünüyorum. bu aleti nasıl bilirsiniz?. genelde metallica megadeth pentagram tarzı müzik yapacagım ve arada sırada wah ta kullanacagım. beni tatmin edermi?. fiyatına göre iyi bir aletmi?. beni aydınlatırsanz sevinirim. :)
 
Skull_KruSher demiş ki:
Var tabi, yeni prosesörlerin hepsinde en az 8-10 tane ama ben yalnızca kabim simüle etmek içinde koskoca prosesöre para vermek istemiyorum.

Ax3000g ne kadar? Taksitle alabileceğim biryer varmı.

Büyük bir ihtimalle prosesör almak zorunda kalacağım.

450 dolar cıvarında..ankarada meamonı müzik den temin edebilrsiniz.. bu arada siddetle tavsiye ederim boss larla kapışır bence belki onde olduu yonler bile wardır :idea: bi fikri olan warmı? bu arada ınternetten ton indirebilceim bi site bulamadım hala :cry:
 
bu arada bişey sorucam ben bu kabin simulasyonlarını hiç kullanmıorum acaba nedir..ne işe yarar 65 watt laney hardcore max im war 1 x 12
bana bi fikir werin yaw :D
 
Lipstick, Kabin simulasyonu aslında kabin ve/veya tüplü amfisi olmayanlar içindir. Kayıtlarda ve direkt olarak mikseregirerken amfiden ses alıyormuş gibi simüle ses verir. Normalde senin ihtiyacın yok yani
 
gogostar demiş ki:
Speaker simulatorü ben de araştırdım biraz.
Hüghes & Kettner şöyle birşey üretmiş. Redbox Pro. Ama gördüğüm kadarıyla ayar olayı yok. 4 modeli var. MK 1'den 3'e kadar elektrikli imiş. MK 4 elektrik gerektirmiyormuş... Bu ve boyut avantaj olabilir. Ama ayar olayı düşündürücü...
http://www.hughes-and-kettner.com/scripts/products.php?mode=prod&pk_type=zubehoer&lang=en&id=32

Evet güzel bir di-box olduğunu söylüyorar. Üzerinde yalnızca 1 tane 4x12 simülasyonu varmış. Ama çok iyi olduğunu söylüyorlar başka pek alternatif olmadığına göre bunu alma olasılığım var. Ama önce BOss Gp-20 ye de bakcam ant müzikte.
Sağolun arkadaşlar.
 
SlmNaLeYkum arkadaslar ya ben bi şe sordum ama kimse yanıt wermedi diğer soruların arasında kaynadı gitti neyse tekrar soriym, diyorumki şu pod 2.0 yada pod xt yi şu küçük combo 12 watt falan gitar amfilerde kullansak nOlur acaba, kullananınız warmı, ya biraz saçma geliyo ama ortaya güzel şeyler çıkabilir : ))) öle bi şe düşünüyorum
 
Merhaba,
bende kendime hesapli bir effekt aleti almak istiyorum ayrica evde anfiyle calmak pek mümkün olmuyor bir alet alip kulaklikla calmak istiyorum.
IKi tane aleti gözüme kestirdim line 6 pod 2.0 ve behringer v-amp2 ikisininde ikinci elleri asagi yukari ayni fiyata gidiyor. Ama V-amp ta extra olarak pedalda ve cantada fiyatin icinde. Hangisini tercih etmeliyim. Ayrica bu aletlerde bir cok effekt ve amp simulasyonu var ama
distortion var midir hic bir yerde bulamadim.
Cevaplariniza simdiden tesekkürler.
 
Sigmastern demiş ki:
Merhaba,
bende kendime hesapli bir effekt aleti almak istiyorum ayrica evde anfiyle calmak pek mümkün olmuyor bir alet alip kulaklikla calmak istiyorum.
IKi tane aleti gözüme kestirdim line 6 pod 2.0 ve behringer v-amp2 ikisininde ikinci elleri asagi yukari ayni fiyata gidiyor. Ama V-amp ta extra olarak pedalda ve cantada fiyatin icinde. Hangisini tercih etmeliyim. Ayrica bu aletlerde bir cok effekt ve amp simulasyonu var ama
distortion var midir hic bir yerde bulamadim.
Cevaplariniza simdiden tesekkürler.

Pod. İyidir Ama V-amp ın da ondan aşağı kalır yanı yok. Ben Pod derim.
 
Katılırım :D Pod tonları karakter olarak bence üstün v-amp'inkilerden, v-ampteki tonlar bana çok sıradan geliyor hatta karakter olarak. Ama tabii ki tonu ton yapan tek şey bu karakter değildir :)

Ayrıca sorduğun distortion sorusunun cevabı evet. Pod'de drive ve clean tonelar için ayrı ayrı amfi modellemeleri var, hangisini kullancaksan ona göre bir amfi modellemesi seçiyorsun :)
 
slm

arkadaşlar gnx 1 im var bana set uplar hakkında biraz bilgi verir misiniz kafam cok karıstı baya bi karışık çünkü şimdiden saolun ve nasıl bi processor fikirlerinizi bekliyorum..
 
SlmNaLeYkum arkadaslar ya ben bi şe sordum ama kimse yanıt wermedi diğer soruların arasında kaynadı gitti neyse tekrar soriym, diyorumki şu pod 2.0 yada pod xt yi şu küçük combo 12 watt falan gitar amfilerde kullansak nOlur acaba, kullananınız warmı, ya biraz saçma geliyo ama ortaya güzel şeyler çıkabilir : ))) öle bi şe düşünüyorum Lütfen cevap verin yaaa Ayıp bea !!!! :tap:
 
mberecat, direct modda çıkış alırsan gayet güzel ton alırsın. pod öyle çok neye taktığına bağlı değil. tabii ufak tefek farklar olur, ama amfinin equalizer ayarlarını ortaya getirirsen tonun ses sistemine girdiğindekine yakın olacaktır.
hatam varsa düzeltilsin.
 
arkadaşlar benim pod 2.0 ile ilgili bir sorum var.

pod u bilgisayara bağlamak için midi kablo gerekiyor.yani bi ucu midi diğer ucu usb veya joyistik girişi olan bir kabloyu ankara da nerede bulabilirim.?nerelerde satılır?
 
Çok Saol karabash. ya ama bi şe dha sorcam sen imza kısmında ekipmanlarını belirtmişsin orda mg30 ve line6pod var bunu birlikte kullandığında nasıl oluyor yani orjinal marshallmg30 un tonundan dha iyi bi ton elde edebiliyormusun merak ettim.??? :?:
 
Beyler bir piyasa araştırması yapmak istiyorum, foruma yeni başlık açmak istemedim burdan sizinle paylaşıyım...

2.el Pod Pro + Floorboard ların fiyatları ne civardadır? Yaklaşık kaça bulabilirim?

(bilen bir arkadaş Türkiyedeki sıfır fiyatınıda yazabilirse çok memnun olurum)
 
Geri
Üst