Derbeder (Grunge)

dherbedhers_vokal demiş ki:
canacanka-t unutmaki herşeyin orjinali çok ii değildir biraz değiştirmek gerekir.bak şunu da bil şu anda yaş grubumdaki en iyi vokallerdenim ve bi tek sen böle bişey söledin.yinede teşekkür ederim.dherbedhers' son haliyle dinle ve fikrini tekrardan gözden geçir.eywallah
hayır bahadır demek istediğim olay şu demek ki değiştireceksiniz parçaları sen de ona göre söyle enstrümanlar bire bir çalıyor bazı yerler hariç ama sen hala onlara uymadan söylüyorsun bu bir iğneleme değil asla öyle algılama bir yapıcı eleştiri bunu böyle dikkate al sadece değiştirmek çabasındaysan parçayı transpoze edin sana göre çalsınlar akorları ona göre yapın yoksa başka türlü olmuyor anladııın şimdi???
 
dherbedhers_vokal demiş ki:
zehir teşekkür ederim eleştirin için.ankara üniv. sahne almış en genç grup bizdikki eleman eksikliklerine rağmen yinede seyircilerden güzel tepkiler aldık.sizi seneye olacak festivalede beklerim.o zaman daha eğlenceli geçecektir unutmayın.saolun.

Milleti oyalayarak bişeyler yapomaya çalışıyosun ( grup elemanı olarak ). Mesela davulcularla uğraşma :D Bence eleman eksikliğin bu yüzden. İnsanları kandırmamalısın....

Garajda başarılar...
 
canacanka-t saol eleştirin için.benim sölemek istediğim yakın bi zaman sonra bestelerimizi demo yapıcaz ve konserlerde de besteler ağır basacak,işte vokal dediğin bestelerde ortaya çıkar o zaman görüşlerini tekrardan beklerim.uyur saolasın.bu arada tre sonuna kadar haklısın.tek uğraşımız elimizden gelen tüm müzikle ilgili güzellikleri ortaya dökmek.ama lütfen eleştirileriniz biraz hafif olsun nutmayınki daha amatörüz.saolun.
 
voklalleri bahadir ezgi cafede aq. onur ewlerinin oldugu semtte kiz arkadasiyla dawulcu yawrum daha kücücük uyuyodur o. yani kisaca grubun birbirini tinladigi yokk
 
teşekkür ederiz arkadaşlar.konsere gelenlere daha çok teşekkür ederim.hala ankaadayız bi odtü işi var onu halletmeye çalışıoruz.yakında video çekimlerimiz elinize geçecektir.tekrardan sağolun.
 
ben grubun basisti onur herkese ii kötü eleştirileri için tesekkürler ama şu çok canımı sıktı eleştirilerinizde ezmeye yönelik bi çaba var bu çok saçma herkes ne olduğunu bilsin sadece öneride bulunsun we bunu müzikten anlayanlar yapsın!

Yönetici Uyarısı :Mesajınız kişisel sataşmalarınız sebebi ile silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
veee bir dherbedhers klasii daha..dün stüdyodaydim,sarkilar süper olmus..ki ilk calislari olmasina raamen..yarina konser varmis beyler,yine yeniden yaninizdayim..amatör gruplar içinde en iilerden biri olan kardeslerimle yarin bizizde cosmak dileiyle..sevgiler+saygilar..
 
Geri
Üst