Vox Tonelab St - Line 6 Pod Xt Live

E

Episode13

Merhabalar kendime 300 lira gibi bir kaynak yarattım.

peavey bandit 112 transtube 80 watt ve Ibanez rg2550 nin yanına bir prosesör alayım diyorum..

bu 2 prosesör arasında kaldım daha çok sert tonları seviyorum metal ile ilgiliyim yani..

Tonelab st 350-400 civarı bulunuyor beni çok sıkıntıya sokmaz ama xt live çok daha iyidir derseniz xt live için paramı biriktiririm.

İyi akşamlar..
 
Vox ta çok sert drive tonları olmadığını biliyorum. Xt yerinede x3 live ı tavsiye edebilirim. Amfi ve kabin simulasyonları daha iyidir. Ama bütçeyi biraz aşıyor. Yada iyi bir drive pedalıda işini görür, tabi efect kullanmayı düşünmüyorsan.
 
Amfinin tonundan memnun değilmisin.Peavey gayet iyidir. Booster pedalıda alabilirin amfiyi boostlayabilirin. Aslında o kadar çok seçenek var ki karar veremiyor insan.
 
Aslında tonedrive arkdaşımın dediği gayet mantıklı.Birde eq pedalı alırsınız tonunuzu şekillendirirsiniz.Ama yok ben illa prossesör alacağım diyorsanız Metal Pack olmayan bir xt live size beklentilerinizi karşılayamayacaktır.Vox ile ilgili bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum.
 
Drive ı düşük kalıyor daha sert tonlar istiyorsan boost pedalı kullanıp seviyesini arttırabilirsin. Tabi bütün ayarları maksimuma getirmemekte lazım gelir. Üstüste bineceğinden istenmeyen seslerde gelebilir. Dengeli kullanmak lazım. Boost pedal ile ilgili bir kaç video izlersen dediğimi duyarak daha iyi anlayabilirsin. Ama bence peavey'in driveları gayet iyidir.
 
Anladım hocam ben zaten gain 10 bass 10 treble 10 mid 0 :D

Bilmiyorum böyle kullanmak çok mu saçma ama ton tam istediğim gibi cayır cayır oluyor.

Fullbore aldım siteden yarın gelecek inşallah..

teşekkür ederim
 
Geri
Üst