MP3 Player

ben şu an creative muvo slim kullanıyorum ve çok memnunum...fiyatıda çok uygun bence İpoddan hiçbir farkı yok..İpod da kullandım bisüre..eğer para sizin için önemliyse bence hiç düşünmeden creative ürünlerini alın...
 
Merhaba herkese.Şimdi sizlere soracağım soru buraya uygunmu bilmiyorum ama en uygun yerin burası olduğunu düşünüyorum.Uzun süredir Sony NWE-002 mp3 çalarını kullanıyorum.belki duymuşsunuzdur düşük ses verme sorunu var.acaba diyorum bu sorunu kulaklık alarak aşabilirmiyim?bu mp3 çaları kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim...teşekkürler
 
Düşük sesi yukseltmeyi mp3gain gibi programlarla sağlayabilirsin. Kulaklıkla ise ben pek zannetmiyorum. Mp3 caların verebilecegi max ses duzeyini bir kulaklık cok az yukseltebilir. Eger cok iyi yukseltir diyen varsa bende merak ediyorum. Çünkü benim mp3 calarım da da var aynı sorun ve programlarla gidermeye calsıyorum ama sesi yukseltiginiz zaman mp3 un kalitesinden fedakarlık etmelisiniz. Bitrate yukseltici bir program bulmak lazım bilen varsa ve paylasırsa sevinirim.
 
Bende Philips GoGear SA6045 var. 4GB benim gayet işimi görüyor. Dosyaları albüm / sanatçı / tür vs.. her türlü ayırmasını çok seviyorum. Ayrıca video oynatmasından fotograf belleklemeden tut bayağı bir özelliği var... Ses kalitesi de çok iyi. Çok kullanışlı bi alet..
 
Kulaklıktan kulaklığa fark var.Misal benim eski cdli mp3 çalarımda kullandığım philips sbc900(galiba) en ufak sesleri bile verebilirken ses seviye çok düşüktü.Tv tipi olanı var şimdide.Gürül gürül.Onda da ayrıntı sorunu var.Gidip denemek lazım tam sonuç için.
 
metafiz demiş ki:
Merhaba herkese.Şimdi sizlere soracağım soru buraya uygunmu bilmiyorum ama en uygun yerin burası olduğunu düşünüyorum.Uzun süredir Sony NWE-002 mp3 çalarını kullanıyorum.belki duymuşsunuzdur düşük ses verme sorunu var.acaba diyorum bu sorunu kulaklık alarak aşabilirmiyim?bu mp3 çaları kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim...teşekkürler

NW serisinin bir çoğunda ses Avrupa Birliği Ses Standartlarına uygun olarak alçaltılmış. Japonya veya Amerika da üretilenlerde bir problem yok bu şekilde. Ve bunu maalesef yükseltemiyoruz.

NW serisi tasarım olarak çok iyi fakat sesini dinlemeden almayın, ve bir öneri daha; içine sadece kendi mp3 programıyla (SoincStage) mp3 atabiliyorsunuz. Bu programda bazı mp3leri seçebiliyor bazen. Sık olmuyor ama oluncada gayet sinir bozucu. Almayı düşünenlere duyrulur.
 
Maden konu acilmis; asagidaki ozelliklere uyan mp3 calar onerilerinizi bekliyorum.
Line-in,mikrofon ve radyodan kayit,radyo,min 4gb hafiza,ince kalem pille calisma,dokunmatik kontrollere sahip OLMAMA,yuksek ses seviyesi,ufak boyutlar ve kemere,kola vs.Biyere takilabilme.
Cokmu sey istiyorum acaba? :)
 
arkadaşlar mp3 alacak arkadaşlar iRiver'ın ürünlerini öneririm.Türkiye'de pek bulunmuyorlar ama özellikle iRiver Clix bayağı ünlü bi alet.nette aradığınızda iPod killer diye geçiyor.

bunun dışında iPod'tan nefret eden bi insan olarak herkese Creative'in ürünlerini öneririm.özellikle Zen serisi,tasarım ve ses kalitesi yönünden iPod'dan üstünler.
 
iPod'un yeni serisi duyuruldu.Ses kalitesini merak ediyorum açıkçası...İnşallah kendimize göre EQ ayarlama seçeneği vardır.Dün aldığım J-Jays kulaklık bilgisayarımda oldukça iyiyken,iPod'da oldukça boğuk ses verdi.EQ'dan tiz açmam gerekti ve ne yazık ki iPod'da hazır ayarlar ile yetinmek durumu var.

iPod Nano
01_large20070905.jpg


iPod Classic
01_large20070905.jpg


iPod Touch
01_large20070905.jpg


iPod Classic'in 160GBlık modeli var.Çok pis ağız sulandırıyor.Amerika'da satış fiyatı 450YTL'ye geliyor.Buraya gelse 1000YTL'den aşağı satmazlar.Kazık geçirmekten bıkmayan ülkemi seveyim... :evil:
 
Darius_Miles demiş ki:
evet , başlığa girdiğimde ben de zen'i tavsiye edecektim. iPod'un ses kalitesinden çok daha iyi , bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Zen bence de kesinlikle su an fiyatina en cok deger telefon. Hem ses kalitesi hem göruntu kalitesi. Uzun filmler izlemek belki zor olabilir o ekranda ama ben genelde diziler izliyorum ve cok da zevkli oluyor. Tek sorun söz verdikleri kadar yetmiyor sarji ama yine de Ipod`a oranla cok daha iyi giden bir sarji var. Ben yaklasik 1 yildir kullaniyorum ve hic bir sorun cikarmadi bana daha...
 
Geri
Üst