Usb Ses Kartı Öneri ?

ux1 için 150 lira biraz zor gibi.m audionun bi modeli vardı. 2. elde gidiyordu o fiyata.
ben 250 liraya satıyorum. garantisi devam ediyor hala.
 
m-audio mobile pre usb 2. nesil öneririm (bendeki 1. nesil ama almışken 2 alınır gibi)...usb den güç aldığı için her yere laptop ve referans kulaklığınızla projelerinizi taşıma imkanı da sunuyor...
 
arkadaşlar lütfen yardım kendi webcam görüntümle beraber gitarın ve backingtrack sesini de kaydetmek istiyorum bu mümkün mü? bu şekilde video oluşturabilir miyim?

diğer sorum ise "m audio usb fasttrack 2" ses kartı sipariş edicem ama kafama takıldı "roland ua-33 tri capture" ses kartı nasıldır? fiyatları aynı
 
Aytac Goksu ;
Vallahi UA-33 Tri-Capture degisikmis. Ben de UA-25 Ex kullaniyorum. Defalarca Apogee Duet II almaya niyetlendim ama karttan acaip memnunum. Duyuma etkisi muazzam. Bu UA-33'un iclerindeki AD/DA converter componentleri nasildir bilemem, duyumu onlar etkiliyor sonucta. Ama teknik ozellikler guzel gozukuyor disaridan.

24-Bit 96 Khz , Hi-Z var Phantom Power var Direct-Monitoring var. Bunlar zaten standart olmasi lazim. 100 dB Dynamic Range tanimislar. TRS Outputs var. M-Audio'da yok. Preamp ve AD/DA kalitesinin cok iyi olacagini dusunmuyorum. Ama M-Audio USB II tam bir cop tenekesi onu cok iyi biliyorum.

M-Audio'da sadece Aux outputlar var. Ayrica benim okulumda kullaniliyor bu dandik kartlar. Ben bunlara 10 tl bile odemezdim. Ayni teknik ozellikler bunda da var Phantom vs. falan da. Cok adi kart. Duyumu on-board kartlar gibi ayni. Bir ust seviyesi olabilir ancak, yukarida arkadasin bahsettigi kart. Butcen varsa 400-600 TL arasi modelleri alip uzun zaman kullanman daha faydali olur. Ikisi arasinda ise ben gozum kapali Roland'a giderdim.
 
Geri
Üst