Pod Xt Live Hakkında Bir Kaç Sorum Olacak

Erhan abi ses kartını gösterdim programa ama sorunu bulamadım.
rockstar orhan usta dediğin gibi sesin şiddetini gösteren kısım kırmızı. acaba ondan mı öyle oluyor? sesi kısarakta denedim ama aynı. bu arada driveride indiriyorum umarım bir işe yarar.
Mutlaka bir yerlerde bir sıkıntı meydana geliyordur.. Prensip şu

Pedalını kur,
Bilgisayara bağla,
Driverları indir, sağlıklı bir şekilde kur.
Aygıt yöneticisinden pedalın ses kartı olarak tanınıp tanınmadığını denetle
Eğer aygıt yöneticisinde görmüyorsan aleti tanıt
Ve kullandığın kayıt programının settings kısmından geçerli ses kartı olarak pedalını tanımla.
Ses düzeylerine dikkat et.
 
nasıl yani yavrum ? Anladiğim kadarı ile ses ve ton yazmaktan bahsediyorsan; tamamen şahsi beğenin ile alakalı. pedalından kafanda ne varsa onu yaratmaya çalış. Programdan bahsediyorsan biraz ayrıntı vermen gerekmekte sorun nerede problem nereden kaynaklanıyor v.s.
 
Yani abi programdan bahsediyorum. Bu arada şunuda ekliyim bu gün stüdyoya gittik stüdyo amfisinde tonları hiç beğenmedim neden öyle oldu acaba
 
Yani abi programdan bahsediyorum. Bu arada şunuda ekliyim bu gün stüdyoya gittik stüdyo amfisinde tonları hiç beğenmedim neden öyle oldu acaba
Yavrum programın detaylarını görmem lazım. Amfi olayına gelince. Pedalının preampleri var. nedir bu preampler amfilerin karakteristik özelliklerini taklit eden ses ajanlarıdır. amfiye girdiğin için amfinin preampi ile pedalın preampleri çakışır.. direkt girmek yerine 4 kablo metodu ile girmelisin amfiye pedalını. forumda mevcut biraz araştır. fx loop olayı.
 
Geri
Üst