Redd

Bir süredir "Mutlu olmak için" adlı parçalarının klibi dönen grup. Klip de şarkının sözleri gibi sade ve başarılı. Daha önce isimlerini duymamıştım ama bundan sonra sık duyacağım gibime geliyor.

Redd hakkında bilgisi olan arkadaşlar, paylaşırsa sevinirim.
 
Ben de diğer şarkılarını bilmiyorum ama "mutlu olmak için" benim pek hoşuma gitmedi açıkçası....
Dün de cdlerini gördüm yanında kırmızı boya kalemi hediye ediyorlar hoşuma gitti :D
 
Albümü şu an elimde..ben albümü çok beğendim açıkçası..Mutlu olmak için birde keyifli bir gün baya ilgimi çekti...Ben tavsiye ederim.dinlendirdi beni müzikleri..Bir de BU grubun bir web sitesi yok mu?ben bulamadım da bilen varsa artık...
 
fena sayılmazlar..yinede klip şarkısında çok tekrar bölümleri var bence..ama arkadaşında dediği gibi sade ve hoş..gitarlar özellikle dikkatimi çekti. pek çok grubun gitarlarında daha farklı bir gitar tonu vardı..buda gruba bir artı yön tabii.. :roll:
 
dün dolanırken rastladım redd'in albümüne ve merakımdan aldım.dün biraz dinledim.ilk etapta bana biraz mr.no'nun müziğine benzettim.albümü çok başarılı bulduğumu söylemek zor.

bu arada cd ile verilen kalem,dinleyiciler redd'e kırmızı bir konser afişi tasarlamaları için verilmiş.beğenilen tasarımlar redd'in konser afişi olarak kullanılacakmış.gönderen ilk on kişide redd ile öğle yemeği yiyeceklermiş:)
 
reddin albümü gerçekten çok başarılı zannımca.mutlu olmak için sanki bir parçayı hatırlatıyor bana ama çıkaramadım henüz hangi parça olduğunu.kırmızı kalem düşüncesiyse gerçeekten hoş.bide geçenlerde yüxexese konuklardı.iyiler inşallah böyle parçaları daha sık duyarız.
 
ben geçen gün radyoda dinledim...

müzikler biraz yumuşak, o yüzden pek sevmediğimi belirtebilirim... aklıma "gece yolcuları" geldi :?

neyse.... başarılar
 
bu arada aralarında sanırım akrabalık ilişkisi var berke ve ilke hatipoğlu, doğan ve güneş duru.bide ulaşmak için herhangi bir şey göremedim.haberiniz varmı nasıl ulaşılabileceğinden?
 
cadi_agacindaki_kedi demiş ki:
bu arada aralarında sanırım akrabalık ilişkisi var berke ve ilke hatipoğlu, doğan ve güneş duru.bide ulaşmak için herhangi bir şey göremedim.haberiniz varmı nasıl ulaşılabileceğinden?

http://www.grupredd.com ' da e-posta adresleri yazıyor. Oradan ulaşabilirsin. Biyografileri çok etkileyici geldi bana. Güneş ve Doğan birbirine ne kadar benziyor değil mi ? İkisinin de 1973 İzmit doğumlu oluşundan olsa gerek :fikrimvar . Albümdeki şarkıları beğendim ben bu arada.
 
Bende bikere dinledim ama bi kac dinleyince bayar gibime geliyo parca. albumdeki diyer parcalar nasil bilmiyorum. Onlarda ayni tarz ise, ben pek begenmedim diyebilirim.
 
Ben dinlemedim.Eskiden alternatif yeni bir grup çıktığında ne yapar eder mutlaka dinlerdim ama artık eskisi kadar peşinden koşmuyorum yeni grupların.Bir gruptan emin olmadıkça albümünü almakta içimden gelmiyor.Redd umarım başarılı olur..
 

Benzer konular

Geri
Üst