Redd

kesinlikle..
nefes ve keyifli bir gün parçaları dinlenmeli...
şiddetle ben çok keyif aldım..
 
İlk şarkı itibariyle yorum yapabilirim şimdilik. Şarkı sevgi dolu, kararlı ancak ortalarda gidiyor. Sizi çekip de içine alabilecek bir şarkı olarak durmuyor (en azından bana öyle geldi). Grubun vitrini olarak bu şarkı düşünmemeliydi şahsımca.

En kısa zamanda dinleyip daha da yorum eklemek istiyorum. Ama rock adına güzel şeylerden bahsedebiliyoruz yine de.
 
slm

redd yeni dinleyipte ilk defa haz aldığım bir grup klip arkasını izlemiştim bu klibin, süper olmuş ve böyle şeyler turkiye ye lazım olduğunu düşünüyorum hoş yani ilk fırsatta alıcam albümlerini:)
 
öz!em demiş ki:
cadi_agacindaki_kedi demiş ki:
bu arada aralarında sanırım akrabalık ilişkisi var berke ve ilke hatipoğlu, doğan ve güneş duru.bide ulaşmak için herhangi bir şey göremedim.haberiniz varmı nasıl ulaşılabileceğinden?

http://www.grupredd.com ' da e-posta adresleri yazıyor. Oradan ulaşabilirsin. Biyografileri çok etkileyici geldi bana. Güneş ve Doğan birbirine ne kadar benziyor değil mi ? İkisinin de 1973 İzmit doğumlu oluşundan olsa gerek :fikrimvar . Albümdeki şarkıları beğendim ben bu arada.
çok ilginç yav [email protected] u nası göremedim acaba :oops: teşekkürler görmememe yardımcı olduğundann :taptim
 
abi yuh ama ben bu grubu amatör gruplarda arıyorum ama yurdum insanı her albümü çıkanı turkrock a yazdığı için bulamadım albümü çıkamayıp çok daha iyi gruplar var belki siz bilmesenizde ve bu grubu çok başarısız buldum şu anda yüxexes in tekrarını izliyorum grupta sadece başarılı bulduğum tek kişi klavyeci ki kendisini yavuz çetindende tanıyoruz sözleri falan çok komik zaten şarkıları müzikal kalite hiç yok çok az vokal konuşuyor zaten(konuşma derken çok iyi anlamında demiyorum gerçek anlamında diyorum)
 
kesinlikle s_hifty'e katılıyorum.

sözler oldukça basit,müzikler tek düze kısacası daha öncede söylediğim gibi albümü hiç beğenmedim.
 
sevgili müzik otoritesi olmuş ağbiler bir zahmet hürriyetin pazar keyfi ekinde ki Kutlu Özmakinacı yazısını okuyabilirseniz belki de değerlendirirken biraz daha dikkat edebilirsiniz.
 
yüxexesde dinlemiştim geçen hafta açıkçası açmadı beni yaptıkları iş ama albümü alıp dinlemedim, dinledikten sonra fikrim değişirmi değişmezmi bilmiorum şimdilik basit buldum şarkıları...
 
ya siz nasıl insanlarsınız ben yorumumu yaptım tamammı nedir bu yani laf mı sokmaya çalışıyosunuz benim düşündüklerime yorum yapmak kimseye düşmez tamammı redd midiri her nedir 5 tane şarkılarını canlı izledim televizyonda ve herşeyini berbat buldum(daha öncede dediğim gibi klavye hariç basçı ve baterist grup elemanı değil zaten) bu pop rock gruplarını ve dinleyicilerini anlamıyorum çıkan ve popüler olan herşeye süperler abi vs. demeyin
 
Redd'i dinledim, albümünü de aldım. Beklediğimden farklıydı ve hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim çünkü daha önceden bildiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla albümün daha fazla rock tandanslı olacağını düşünmüştüm. Şaşırdığım ve hayal kırıklığına uğradığım bir başka nokta ise vokalde Doğan'ın güçlü ve etkileyici sesini yeterli ve iyi bir şekilde albümdeki parçalarda kullanmamış olması. Sanıyorum "yine" -piyasa- ve "-albüm çıkarma- sorunlarından dolayı albümün, grubun, müziklerinin alt yapılarının "aslı" değişmiş ve daha fazla "normal(!belki sıradan bile diyebiliriz)" olmuş. Ama tabii ki umarım yolları açık olur!
 
slmlar,redd grubunu çok uzun zamandır tanıyorum,hatta albümleri 2 yıldır elimde..çıkan albümde parçalardaki değişiklikler beni şaşırttı.Grubu çaldığı mekanlarda dinleyenler bilirler gerçekten çok kaliteli bir grup.Cover olayında çok başarılılar.
 
cadi_agacindaki_kedi demiş ki:
bu arada aralarında sanırım akrabalık ilişkisi var berke ve ilke hatipoğlu, doğan ve güneş duru.bide ulaşmak için herhangi bir şey göremedim.haberiniz varmı nasıl ulaşılabileceğinden?
İkişerli kardeşler onlar:)
Doğan Durul
Berke Hatipoğlu
Güneş Durul
İlke Hatipoğlu
 
Grup ayrı ayrı da olsa 90'ların başından itibaren müzik yapan insanlardan oluşuyor. Biraraya gelmeleri ise 96-97 yılına denk geliyor. Onları Ten ismiyle Taksim'de görmüş olma ihtimaliniz çok yüksek. Hayal, Mojo, Balo çıktıkları mekanların bazıları.

Bu arada ne yazık ki Türkiye'de albüm çıkartmanın ne kadar zor olduğundan bi haber olan arkadaşlar var anladığım kadarıyla. Tabi ki herkes farklı müziklerden, farklı tarzlardan hoşlanır ama kalkıp piyasa ya da popüler demek de biraz haksızlık.(müzik otoritesi arkadaşa sevgiler). Anladığım kadarıyla Türkiye'de yaşamıyor ya da Türk müzik piyasasından pek haberdar değil(ve daha bi çok şeyden). Öncelikle daha popüler olamayacak kadara yeniler aynı zamanda bu tarz dertleri de yok.Zamanla anlaşılacaktır.Bence biraz kaliteli müzik dinlemek herkese iyi gelicek.
 
Geri
Üst