Redd

ikinci klip heralde öperlere gelicek simdi bahar ayları millette kıpır kıpır :)
3. klibi neye ceksinler bence nefes bile almadan yada 50/50 sizin fikirleriniz ?
 
Bu arada taze haber arkadaşlar.
Redd 15 Nisan Cuma Akşamı Taksim Stüdyo Lİve Barda.Biletler Bİletixde satılıyor.Merak edenler ve dinlemek isteyenler için iyi bir fırsat.
 
Çıkış parçası olarak seçmiş oldunuz parçanın bile (Mutlu olmak için) unison olmaması -yani müziğin ayrı, vokalin ayrı olması- albümü dinlemeye olan şevkimi kırdı diyebilirim. (Şahsi görüşümdür. Kimse alınmasın.)

Beğenen elbet olacaktır ama bana göre değil kesinlikle.

Saygılar.
 
anarchist demiş ki:
Çıkış parçası olarak seçmiş oldunuz parçanın bile (Mutlu olmak için) unison olmaması -yani müziğin ayrı, vokalin ayrı olması- albümü dinlemeye olan şevkimi kırdı diyebilirim. (Şahsi görüşümdür. Kimse alınmasın.)

Beğenen elbet olacaktır ama bana göre değil kesinlikle.

Saygılar.

Yapılan iş herkes tarafından sevilecek ya da alkışlanacak diye bir kural yoktur. Seven de sevmeyen hatta nefret eden bile olacaktır. Önemli olan insanların şahsi fikirlerini senin gibi dile getirmesidir. Her bireyin müziği farklı algılaması ve algıladığı gibi bir müzik yapmasıda doğaldır. Çıkış şarkısı dışında albümde ki diğer şarkıları dinledin mi bilmem ama eğer dinlemediysen bir şarkı ile bir proje hakkında yorum getirmek bana biraz hoyrat bir yaklaşım gibi geliyor (Buda benim şahsi görüşüm.Umarım alınmazsın)
 
Genel anlamda çıkış parçası olarak seçilen çalışmaların albümün genel konsepti hakkında bilgi vermesinden yana bir görüşe sahip olduğumdan kaynaklanıyor sanırım bu tutumum.

Belki albümde çok daha farklı ve etkileyici çalışmalar vardır. Bilemiyorum! Dinlemeye fırsatım olmadı açıkçası.

Şu da var ki eğer bir grubu beğenmiş isem gider albümlerini alırım. illegal yollardan (mp3, korsan vs.) yerli grupların albümlerine sahip olmaktansa, çaldığı zaman dinlemeyi tercih ederim.

Şimdilik görüşümü bir tek parçayı dinleyerek belirttim. Zamanla diğer parçalarını da dinleme fırsatını yakalarsam o zaman daha sağlam olarak belirtebilirim yorumumu.

Saygılar.
 
yazdığım yorumu dilerim bir saldırı olarak almamışsındır.emin ol ki öyle bir şey yok. Her türlü yorum ve düşünce olacaktır elbetteki yapılan bir proje ile ilgili.Umarım vaktin olur ve albümün tamamını dinlersin.Elbette ki mükemmel bir proje oldu bu hiç kusur bulunamaz değil demek istediğim.Ancak albümün tamamını dinledikten sonra ve müzikal yönüne de baktıktan sonra daha sağlıklı bir beğenmedim ya da beğendim yorumu yazılacağı düşüncesinde olduğumdan dolayı onu yazdım.Tabii dinlerken önyargılı olmadan. :) (bu son cümlem seninle ilgili değil)
 
albümün en iyi parçası redd grubunun çıkış parçası olan 'mutlu olmak için' dir.bu şarkı dışında pek dinlenebilecek bir şarkı yok.özellikle ben şarkılarda müzikten ziyade sözleri beğenmedim.
 
Yok hayır saldırı olarak algılamadım kesinlikle :)

Elbette ki hepimiz belirteceğiz burada görüşlerimizi. Eleştirilerimin yıkıcı olduğunu düşünmüyorum ben de açıkçası :) Yalnızca fikir beyanında bulundum işte.

Az önce sitenize girdim ve "Mutlu olmak için" isimli parçanızı bir kez daha dinledim. Müzik konusunda belki eleştirecek kadar bilgili bir kişi değilim ancak ben dinleyici olarak grubun biraz daha zamana ihtiyacı olduğu kanaatindeyim.

Yeniden saygılar. :)
 
Geri
Üst