Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

afisbu2dur6gw.jpg

afiş kesin olmamakla birlikte budur.

Djinn Stylo nun ayrı bi hava katacağı bir gün olacak herkes davetlidir bu konser kaçmaz..hemde headliner Kara Kedi varken.
 
şu an saat 2:30 civarı, web sitenize bi göz gezdirdikten sonra trojan'ı dinledim, keşke başka parçalarınızda olsaydı diyorum web sitesinde, kesinlikle hoşuma gitti ve daha fazla dinlemek istiyorum doğrusu. scream'ler de çok yerinde ve güzel. elinize sağlık, pazar günü diğer parçaları da dinlemek için sabırsızlanıyorum.
 
5 Şubat Pazar için her şey hazır. Seyirciler ve gruplar sabırsız.. saat sayıyoruz artık ne diyim..
Yanlış anlaşılmasın diye herkes için tek geçerli kural RESPECT! Saygı ve Hoş Görü... Bolca Eğlence!

Not: Alternatif ve diğer müzik türevlerinden hoşlananlar, sizin için de geçerli yukarıdaki kural, bizce gelip eğlenin.. Her şey müzik için..

Hepinizi bekliyoruz.. Sürprizlerimiz var, doğrudur - En çok eğlenenlere ;)
 
Çok eğlenceli ve Hareketli!! bir konserler haftası oldu!!

Saklıkent ve Garaj Barda katılan herkese Teşekkürler!

Eğlenceye Devam...

İçindeki coşkuyu çıkartamayanlar, hayatı ıskalamaya mahkumdurlar!!!
 
Tadından yenmez bir geceydi arkadaşlar..Ben herzaman söylüyorum ve bunu yineliyeceğim.. Djinn Stylo'yu tanıdıgım için çoK şanslı hissediyorum kendimi.. Müthiş bir gece yaşattınız bize bugünn.. Gerçekten müthişti.. Emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederizz. (By MURID) Aslında yazılcak çoK şey var bu gece için.. Neler yoKtu ki... Deli gibi eğlenen,kafa sallayann, gruba eşlik eden insanlar vardı..Sonra o müziğin verdiği müthiş hazla kendinden geçenler vardı..sonra ve sonra :) :) Çok güzeldi dediğim gibi herşey.. Tabi bu güzel insanların yanı sıra birde kendilerini içten içee ezmiş, garip derecede egomanialarına kendilerini kurban etmiş bir grup tip vardı.. Evet bu insanlarla tadsız şeyler yaşandı konser sırasında.. Sanırım paylarına düşenleri fazlasıyla aldılar.. HERKES PAYINA DÜŞENİ ALMAZMI ZATEN :) Hak eden herkese hayat verir birşeyler ( iyi ya da kötü ayırt etmez, ne hak ediosan onu alırsın.. ) Çok gördük SAYGISIZLIK EDİP ÜZERİNE UTANMADAN SAYGIDAN BAHSEDEN TİPLERİ (Küçük insanlar sizi), ki daha bu kafayla çook HİÇLERNİRSİNİZ.. Yazık size.. Müthiş bi gece yaşattıkları için tekrardan DJINN STYLO'ya teşekkürlerimi bir borç bilirim.. SAygısızlık ettiysem kusura bakılmasın.. Ama bize yapılanlar ne olucak. Birde bunu düşünmek lazım.... By MURID
 
Djinn Stylo, garage konserinde yeni fan'lar kazandı kuşkusuz. gerek sahne duruşu, gerek sound gerekse besteler 4/4'lüktü. Ellerinize sağlık. Müziğinizle gereken cevabı verdiğinizi düşünüyorum bir takım kendini bilmeze. Kuşkusuz ki yolunuz açık, üzerime düşen herhangi bir şey olduğu takdirde elimden gelen yardımları her türlü göstereceğimden şüphe etmeyin.
 
cok renkli bi geceydi..trojan ı dinleyemedik bir tek ona üzüldüm.. neyse bir dahaki sefere ins :)
umarım tatsızlık çıkaran topluluk, hem yaşadıklarından hemde ceyhanın verdiği mesajlardan, hayatları boyunca ihtiyaçları olan etik bir ders çıkarmışlardır..

Onlara küçük bir mesajda benden;

dinlediğiniz şey varyasyon olarak uymuyorsada, saygı duymak olgunluktur ve etik kuralıdır.. aksi taktirde, ceyhanında söylediği gibi, saygı göremeyen bir hiç olarak kalmaya devam eder ve dün akşam olduğu gibi, kendi seviyesizliğinin selinde boğulan siz olursunuz

djinn stylo ve mürid e; hepinize cok teşekkürler :)
 
Geri
Üst