Sahte Gitarlar

Yaşar genç in ilanları aynen efsane :D nerde ilginç ilan görsem direk isime bakıyorum ve evet yine o isim Yaşar GENÇ :D , bu arada erinmeden o ilanlara replika olduğunu 300-350 tl verebilecegimi belirttim ve ilanları şikayet ettim , amaç biraz polemik biraz eğlence :))
 
Hemende blockluyorlar , gerçekleri duymak acı geliyor sanırım adamlara en iyisi o kullanıcıları engellemek ? hem ilanlarınıda göremiyorsunuz sanırım edit : ilanları gözüküyormuş :(
 
çok güzel bir başlık olmuş cok faydalı ve gözden kaçabilcek birçok ayrıntıyı paylaşarak herkez bilinçlenebilir sonuçta herkezin ilgilendigi gitarlar farklı herkez birbirini aydınlatabilir ama bu tarz insanlar gereginden fazla çogalırsa 2.el bir enstruman almak çok riskli hale gelicek yada srv müzik gibi 2. el gitar satımı yapan yerler sayesinde yapılıcak
 
Ama dikkat arkadaşlar.. bir ilan secelim ve onun üzeinde yorumlar ile hareket edelim, yularıdaki listede sahte olmayanlar olabilir, ve gerçekten sizin bizim gibi insanları mağdur etmek olmasın bu hareket sonucu.

Ya adam gibi yazsınlar replika diye, yada kendileri bilir..
 
Yahu arkadaş, ben laylaylom da 7 sene çalıştım..sb drems gitarlarını üreten firma faturasında: ..made in Korea by Sungbo Industrial olarak not düşerdi ve asla Türkiyenin 7-8 şehirinden başka yerde satılmadı..modeli de ae-680 dir.. acemi çaylak yermiyiz biz :)
 
Geri
Üst