o zaman ben orjinal gördüm.Var var vercem yanında o keyfi çıkarmış
o zaman ben orjinal gördüm.Var var vercem yanında o keyfi çıkarmış
Bu serinin sahtesi çıkmadı zaten546380534. Arkadaşlar artık son kez soruyorum ve yarın gidip alıyorum inşallahbu gitar orijinal mi acaba bilen varmı
Teşekkür ederim. İlk defa gördüm böyle bir serial, şaşırdım. Eğer sahte bir durum olursa da uyaralım arkadaşları diye buraya yazmıştım. Açığa kavuşması iyi oldu teşekkür ederim tekrar. =)Sahte degil. 2010 yili icin American seri numaralarinin Iki sekli de var: US10XXXXXX ve 10XXXXXX . Fender'in web sitesinde de deyinilmis bu duruma:
How can I find out when my American-made instrument was manufactured?
Bu mağaza ile hiçbir alışverişte bulunmayın, bulundurmayın. Her aldığınız şeyin sahte olma ihtimali yüksek. Orjinalse bile içine garanti bi sahte bişey iteliyorlar.Slash Signature Les Paul - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 592452731
hem sahte hem abartı, Ali'nin sitesinden 250 dolar + vergi ile alabilirsiniz![]()
Rica ederim.Teşekkür ederim. İlk defa gördüm böyle bir serial, şaşırdım. Eğer sahte bir durum olursa da uyaralım arkadaşları diye buraya yazmıştım. Açığa kavuşması iyi oldu teşekkür ederim tekrar. =)