Ekmek Teknesi

THEbutterfly demiş ki:
ekmek teknesinin en cok muzigini seviorm...hoş yaaa...heredot okadar konyu nerdn buluoki:)

evet ilk bastaki muzigi çok hos :) sonra "bu devirde ekmek iki yerde bulunur..." diye söze giriyo.
umarim cengiz ayrilmamistir diziden ya
 
uzun zaman degil sadece iki bolumdur yok, yukarda da crypthorchid'in dedigi gibi tiyatro calismalarina zaman ayiriyor olabilir yani.
 
"leen, lann lann" repligi zaten klasiklesti artik :)

bu haftaki bolumunde baya karisikti ya herkes tokat'a gidiyodu. mahallede az olay yasandi. cengizin yoklugu da cok belli oluyor yahu.. :(
 
bahtiyar(bahtıhıyar)da zaten dedi ya adam şuruma şuruma geçiriyo kelimeleri bide kahvede nasıl anlatıyo
-adamın biri sigarasını yakamamış sinirinden almış iki taşı bir birine vurmuş boyun kadar ateş çıkmış
Süperdi ya
 
bu diziyi bi iki kere izledim.sürekli alttan müizk veriyolar bi süre sonra insanın sinirleri bozuluyo..izlediğim iki bölümdede hep aynı şeyler oldu.sıkıcı
 
bugunku bolumu cok guzeldi, en cok gulduren bolumuydu hatta beni.. bi yabanci hatun bahtiyardan hoslandi. ama anlasamadilar tabi bahtiyarin ingilizce bilmemesi yuzunden. o kadar komikti ki heauea.. hatun "i'm not a spy" diyor kirli "abi bak sipa degilmis tam bi essek bu" diye ceviriyor onu.. :)

tabi boyle yazinca komik olmuyor ama superdi bu hafta.. :)
 
bugun son bolumu yayinlandi, hatta kurtlar vadisinden elemanlar da katildi son bolum serefine.. gercekten mukemmel bir son bolum oldu, tuylerim diken diken oldu sonunda. nusret baba öldü, butun kizlar evlendi, bahtiyar da evlenip ameriaka'ya gitti.. keske bitirmeselerdi pazartesi gunlerinin tadi tuzuydu ekmek teknesi kac seneden beri.
 
Geri
Üst