Yeni Bir Gitar Alacağım Yardımlarını Bekliyorum

Bu iki gitarıda alma. Çünkü sabit köprülü değiller. Birincisi akort kaçırır, ikincisi sustein düşüktür, üçüncüsü basswood ağaçlıdır. İbanez tavsiye etmiyorum çünkü genelde basswood kullanır.
Rock, blues metal yapıcaksanda maun veya maple ağaçlı, sabit köprülü, kore üretimi ikinci el bir gitar al.
6 ay sonra tarzına karar verirsin ve onu satar yeni bir model alırsın.

çok genelleme olmuş , çoğuna katılmıyorum.basswood kullanan 4-5 bin liralık aletler var. gio serisinden akord kaçırmayan ibanezler de var. maunla maple ile metal yapılır genellemesi ise çok genel bir bakıç açısı. bence zeten bu fiyata öyle çok bomba alet alınmaz , aldığın aletin klavyesi çok rahat olsun en önemli özellik budur. maundur basswood falan ilerde üst seri gitarları alırken düşünürsün. ikinci el bulabilirsen squier univibe fiyat performans olarak çok dengeli olur. ne çalacaksan çal zaten microcube yada 600 liralık gitarla istediğin sounda yaklaşamayacaksın. etüd yaparken seni geliştirecek takoz gibi olmayan bir gitar ve genel 3-5 tonu veren bir amfi seni kurtarır. sonuçta bunlar sabit ekipmanın olmayacak sana yetmeyecek çünkü.
 
japon ibanez sahibinin yorumu şu bunlar sizce sorun mudur?

gövdenin alt kısımlarında birkaç kabuk soyulması ve boya aşınması var. ağaçta çatlak kırık yok. zamanla oluşan doğal aşınmalar kılcal çizikler var. cilasız gitar mat boya normaldir bu tip şeyler.
 
Sen, bence İbanez'den başka marka düşünmüyorsun. İbanez alıcaksın.
Bu serinin kenarları keskindir ve çabuk boya atar. Bu sebeble boyası atmıştır. Büyük boya dökülmesi yoksa problem değil, olanlarıda siyah oje ile kapatırsın.
Benim ilk aklıma gelen Floyd rose akor kaçıyor mu?
Fretleri erimiş mi?
Fiyatı uygun ve alabilirsin. sonuçta japon üretimidir.
 
Geri
Üst