Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

janinelacroix demiş ki:
çetenin üyesi misin?
hocam senin eski mesajlara baktim da valla ilginc bi adammissin yaw.yandaki kullanici adinin altinda 90 kusur mesaji vardir diye yaziyo, yarisindan fazlasi bos. editle at editle at seklinde heralde...nicin ugrasiyosun ki anlayamadim, bari kendini temizleyemiyosun, git yeni bi kullanici adi al yeni bi sayfa ac kendine az bucuk gecmisini temizle camur atana kadar...

cete mete ne bicim laflar ya, adam mi kazikliyoruz burda biz burda...

hatta benim 33 tane farkli kullanici adim var kimselere yardim ettigim de yok...(falan yani)
 
Ya bu kadar adam Umut'a tesekkur ediyo ama hala camur atanlar var hayret ya, adam hem yardım ediyo hem de laf ediliyor yazık. Yakında ben de Umut'tan biseyler alacam pozitif feedback yazıcam sonra.
 
Skull_KruSher demiş ki:
celephais demiş ki:
janinelacroix demiş ki:
çetenin üyesi misin?
git yeni bi kullanici adi al yeni bi sayfa ac kendine az bucuk gecmisini temizle camur atana kadar...

Merak etme kendisinde 4 tane var ;)
forumumuza ebaydeki gibi feedback score koyalim yaw :) deli olur valla deli...

deli olur da kimin kimle alisveris yaptigini nasi tespit edicez onu bilmiyorum, ugur dundara sormak lazim.gizli kamera mi koyariz gomleklerin icine yoksa cantalarin icine mikrofon mu doseriz bilmem :p
 
hollowtone dan n gage satın aldım sorunsuz bir alışverişti kendisi bana telefondaki çiziği göstermek için 20 tane fotograf çekti teşekkür ederim kendisine
 
cash'tan gitar aldım.. tertemizdi zaten gitar.. evine çağırdı... analog pedal(cık :p)larla denedim fln... içime sindi... eheh zaten adamı da çok sevdim, geyik bir adam :) sonra onun aracılığla cyberknighta gitarı sattım... bu adamlara güvenilir... :p (yazacak bişe bulamadım :))
 
zerocooler ile 2 adet gitar ve 2adet amfi takası yaptık..hiçbir sorun yasamadık ve gerçekten ekipmana çok temiz bakıyor...buzzard nicki arkadastan amfi,gitar ve manyetikler aldım,sorun yasamadım username ile pedal alısverisimiz oldu...bu adamlara sonuna kadar güvenebilirsiniz
 
ozkan666'ya Ibanez RG370DX'imi satmıştım bir kaç ay önce, hiçbir sorun yaşamadık.
medusa666'dan iriver chromex discman aldım hiç sorun yaşamadık.
 
ozbeksel den seymour duncan JB manyetik aldım vallahi çok güzel kullanmış buluştuk anlaştık aldım çok sağolsun burdanda yazayım feedbacki olsun =)
 
Şu ana kadar bu forum aracılığı ile:

*Marshall VS65R ampli
*Behringer FCB1010 MIDI foot controller
*Line6 POD V2.3
*Sansamp Tri-A.C.
*CryBaby 535Q wah pedalı
*Ibanez TS9-DX turbo tubescreamer
*Marshall GV-2 guv'nor
*Marshall ED-1 compressor
*Marshall SV-1 chorus
*Seymour Duncan Pearly Gates bridge manyetiği

...sattım. Listenin en başındaki 3 parti dışında hepsi şehir dışına kargoyla gitti. Tüm alışverişlerde de gayet özenli davrandım. Bu başlığa her yeni mesaj düştüğünde birileri benden bahsedecek umuduyla girip okuyorum. Ama korkarım kimseyi memnun edememişiz... :roll: ;)
 
Tekrar hayırlı olsun diyim ben de :) Bu arada jam_jar nickli üyeyle sorunsuz bir alışverişimiz oldu,ona da teşekkürler.

aalp senden bişey almadım ama alım-satım forumuna çok emeğin geçmiş onun için alan arkadaşların yerine ben teşekkür edeyim sana :)
 
aaalp demiş ki:
Bu başlığa her yeni mesaj düştüğünde birileri benden bahsedecek umuduyla girip okuyorum. Ama korkarım kimseyi memnun edememişiz... :roll: ;)

bu başlığı pek takip etmiyorum alp.. ama senden anfi almıştım zamanında ve ikimiz de memnunuz sanırsam :) sen iyi bir adamsın dostum.. duymak istediğin buydu değil mi :eek:
 
Kimsenin iyi niyetini sorgulamak istemiyorum ama burada oturtmaya çalıştığımız alışveriş etiğine göre söz senettir şartlar ne olursa olsun sadık kalmak gerekir,iyi bir insan olduğunu tahmin ettiğim Sabien arkadaşım satmış olduğu mp3 player satışında maalesef bunu uygulayamadı,kendisiyle sözleşmiş olmamıza rağmen "abi napiym,adam çok ihtiyacı olduunu söyledi ve kapora yolladı hemen" gibi geçersiz bir sebeple aleti başka bir arkadaşa verdi,hayır sorun kaporaysa istedinde vermedik mi?

Neyse alan arkadaşa hayırlı olsun,umarım bundan sonraki alışverişlerde kimse tarafından tekrarlanmaz.
 
Geri
Üst