Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

The Jester nickli arkadaşa Humbucker Manyetik sattım. hayırlı olsun.. bu arada kendisi gerçekten cok güler yüzlü iyi bir arkadaş güle güle kullan kardeş.
 
egemenguitar nickli arkadaştan dimarzio DP100 aldım. huyum olmamasına rağmen indirim istemek durumunda kamıştım; sağolsun kırmadı beni ve alım-satım işini sorunsuz gerçekleştirdik. benim için güvenilir birisidir.
 
GIRNATA demiş ki:
egemenguitar nickli arkadaştan dimarzio DP100 aldım. huyum olmamasına rağmen indirim istemek durumunda kamıştım; sağolsun kırmadı beni ve alım-satım işini sorunsuz gerçekleştirdik. benim için güvenilir birisidir.
Gırnata döşüyosun manyetikleri sende çaktırmadan necke paf pro bridge super distortion =) ;) ikisi bence uyumlu olucak gibi bende evo neck aldım bugün bakalım yarın gelsin elime kargo ayrıntılı arkadaşla ilgili yorumu yazıcam.
 
ecolips ten cort viva gold 2 yi aldım... gayet memnunum :)
hehe saolsun gitarı güzel paketledi. iice sarmış sarmalamış :) ve gayet temiz geldi gitar. hiç bi problem olmadan alışverişimizi yaptık. memnunum :D
 
NakedBoy dan bugün elden Boss Ds-2 aldım. Gerçekten mağazadan alsam bu kadar temiz ve sıfır olamazdı. Karakteri ve yaklaşımları ile de kendisini çok takdir ettim NakedBoy un ve hoşsohbeti ve benim için oldukça tatmin edici alışverişimiz için kendisine tekrar teşekkür ederim.
 
zifir 'den Sansamp Tri-Ac ve Fender Vintage Telecaster bridge manyetiği aldım.

Aldığım yetmiyor gibi, adamı aynı şehirde bulduk diye evime teslime çağırdım :) Telleri olmayan, bridge manyetiği cortlamış gitarımı verip yaptırması için teslim ettim. Kendisi daha sonradan foruma da katılan shakti'ye (Gitar Müzik Evi'nin sahibi Hakan Bey'e) götürerek, bana sattığı manyetiği monte ettirip gitarın tellerini de kendinden temin ederek bana bitmiş bir şekilde geriye geldi. Tüm bunları hasta haliyle ve burnunu çekerek, en ufak da bıkkınlık göstermeyerek bir çırpıda yapmıştır. Ayrıyetten toplam satış fiyatı üzerinden, ekstra 10ytl daha ucuza sattı aldıklarımı.

Sonuç itibariyle alışveriş vesilesiyle, güvenilir ve oldukça bilgili, sıkı bir gitarist dost kazanmış oldum.

Sitede alışveriş yapacak herkese gözü kapalı tavsiye ederim.
 
juice (erman baykan)'dan Marshall JackHammer ve TubeScreamer analog pedal aldım.

Yine alışveriş vesilesiyle çok güzel bir dost kazandım. Kendisiyle muhabbet esnasında uzun zamandır sipariş listemde olan G3 Tokyo konseriyle ilgili kısa bir muhabbet geçmişti. Satın aldığım analog pedalları içeren kutuyu açtığımda bahsi geçen konser en üstte duruyordu...
Erman; dürüst, efendi ve çok saygılı bir kardeşim.

Forumda alışveriş yapacak herkese gözü kapalı öneririm.
 
Arkadaşlar sizlere Zahmet şuradaki yazılarım belki sizlere referans olur.. arkadaşlar hakkında bilgi edinmeniz amacıyla tşkler

http://www.turkrock.com/post806830.html#806830


Ekleme = bu yukarıda linkini verdiğim topic silinmiştir.. okuyamayan arkadaşlara buradan yazmak istiyorum..

- lipstick_ nickli (ümit) Satıyorum diyip sonra vaz geçtim satmıyorum diyor. kullanılmamış olduğunu iddaa ettiği dvd writeri kullandığını da bana beyan etti. yani burada insan kandırmaya çalışıyor.. ayrıca MSN den de bana küfr etti. buradan isteyen arkadaşlarlara msn geçmişini yollayabilirim. ayrıca lipstick_ daha önce sattığım humbucker manyetiğide alacağını söyleyip kendi için ayırtıp sonradan yok param yok şöyle böyle diyerek vazgeçti. ve benim haricim burada topicte insanlara ettiği hakaretler ve küfrler cabası..

- wookie369 (gökhan) nickli arkadaş ise. sattığım son 2 manyetiğe almak için talip oldu.. sonradan hiçç umursamaz vurdumduymaz tavırları dikkatimi çekti.. her iki manyetiktede aynı şeyleri yaptı..en son defansif_ortasaha (burak) arkadaşımıza sattığım dimarzio blue velveti alacağını söyledi benden banka hesap numaramı istedi vede ben verdim. sabah merak ettim aradım.. seni 2 dakika sonra arayacağım dedi. bende bankaya gittim bekledim para yatıracak diye.. ama aradan 1 hafta geçti ne aramaa varr ne sorma var hiçbişeyi umursamıyor.. bende bu sebeple manyetiği defansif_ortasahaya sattım..

burada 30'dan fazla sorunsuz alışveriş yaptım ve bir o kadar da dost kazandım. bu belirttiğim arkadaşlar hakkında en ufak güvenim kalmadı. insanları güvendirip sonradan planları bozan arkadaşlar ile alışverişlerinizde lütfen daha duyarlı ve dikkatli davranmanızı öneririm. saygılar.
 
akdar (saygıdeğer Kadir abimiz) 'den 62 Ressuie Vİntage Fender tremolo aldım saolsun kendisi bana cok büyük abilik yaptı.. sıfır kullanılmamış tremolo yu hediye etti resmen. sonsuz tşkler..
 
sagolsun fender_usa cok gulec yuzlu bir kardes... o sozler senin iyiligin, hayirli olsun begendigine sevindim. yeni gibi olmasaydi onu soylerdim zaten numara yapmazdim... gule gule kullan
 
CaglarS nickli arkadaştan Guyatone MD2 aldım. Pedalı satarken arızası olduğunu söyledi, ona göre anlaştık, bazı şartlar dahilinde iade garantisi bile verdi. Pedal elime ulaştığında arıza yoktu, hala da yok. Kendisine çok teşekkür ederim.
Forumda şimdiye kadar gördüğüm olumlu anlamda en esnek satıcı... Benim için çok rahat bir alışveriş oldu. Hasta olduğu için kargoyu bir gün geç göndermek zorunda kaldı. Ama verdiği uzun süreli iade garantisinin yanında bunun lafı bile olmaz. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
 
wookie369 nicki arkadaşla az önce görüştük elinde olmayan toplantılar ve bazı sebeplerden arayamadığını söyledi. bu kez biraz daha duyarlı olduğunu bildirmek istiyorum en azından bana telefon etme fırsatını bulabilrdi. dalgınlıktır unutmuş olabilir.. benim cephemden bakılırsada bende kendime de hak veriyorum onada uzun sözün kısası arkadaş ile gerekli görüşmeyi yaptık. diğer alışverişlerine bakılırsa sorunsuz geçmişide vardır bilginize..
 
paysagedhiver nickli arkadaştan kx1f aldım...Dediği gibi gerçekten gitar çok temizdi(sıfır gibi)...Forumda bazı tatsız olaylar gerçekleşmiş ama paysagedhiver ile gerek msn'de konuşmam olsun gerek yüz yüze konuşmam da olsun herhangi bi kötü tavrını ne duydum ne de hissettim...Güven veriyordu ,çok yardımcı oldu ki evine gittik,gitarı denedim...vs Burada belirteyim dedim ve tekrar teşekkürler...(kime mi??paysagedhiver'ya olsun,aracı olduğu için foruma olsun..vs ha bide cortlar hakkında bilgilerinden dolayı rastansaga'ya olsun=) )
 
Geri
Üst