Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

ayvats demiş ki:
Selçuk Abi(ozbeksel)'den Marshall ED-1 pedal aldım. Pedal tertemiz ve sorunsuzdu. Kendisine teşekkür ederim. (Abi bu arada pedal beklediğimden de iyi çıktı senin dediğin gibi single'da muhteşem bir ton veriyor :dans)

teşekkür ederim. işine yaradığına sevindim. güle güle kullan.
 
Lipstick_ nickli arkadaştan önce bi prosesör almıştım.. sadece msnde kısa süre konuşmamıza rağmen o gün cihazı gönderdi ben ertesi gün ücreti gönderdim :) genelde ilk ücret gönderilir ücret ulaştığı zaman ürün gönderilir ama arkadaşa güven aşılayabilmişim demekki :)

Geçen gün ise bi DVD-RW alışverişi yaptık.. bana çokta güzel bir indirim yaptı ve alışveriş yine ilk alışverişteki gibi ilk onun göndermesiyle oldu :) Aletin sadece kasada takılı olduğunu ama sıfır olduğunu söylemişti.. sadece kasaya 1sefer takılmış sahiden sıfır bi cihaz ulaştı elime.. Lipstick_ nicki akradaşa teşşekürü bir borç bilirim.. Kendinizden çok güvenebilirsiniz :)
 
Levianet (Levent) arkadaşımızdan Fender Burgular aldım.. gerçekten sıfırdan farksızz. arkdaşımız biraz titiz anlaşılan kutusuna onları teker teker dizmiş pırıl pırıl.. ilk konuşmamızda biraz çekindi inşallah içine siner biraz eski dedi. :) ama bu burguların sıfırdan farkı yok kücücük nokta kadar 1-2 tane zedelenmeye eski gözüyle bakmış ilahi yani bende korkmuştum :) cok mutlu oldum bu burgulara kendisine sonsuz teşekkürler.
 
tiamatx nickli arkadaştan geçen hafta boss ch1 pedal aldım.Banka hesablarından kaynaklanan ufak geçikmeler olsada,sorunsuz alışverişi tamamladık.Kutulu sıfır gibi alet,teşekkür ederim kendisine .
 
Geçen gün foruma alınık volume ve ton potans düğmesi diye ilan verdim.behiç ayhan(behiç abi) sağolsun bana öm attı ve daha sonra msnde konuştuk.potans düğmelerini bana yolladı ve 5 kuruş bile almadı.forumda böyle kişilerin olması gerçekten çok güzel.burdan ona tekrar teşekkür ediyorum.ona güvenim sonsuzdur :p
 
ayvats nickli arkadaştan Boss BD-2 aldım. İlk şehirlerarası alışverişim çok güzel sonuçlandı. Alet beklediğimdende temiz çıktı. Kendisine teşekkür ederim.
 
donaldduck (ufuk) arkadaşımıza Fender Tremolo seti sattım güle güle kullansın. parayı hesabıma yatırmış bile bir gün sonra haberim oldu mail atmış geç okudum tremoloyu da istediği zaman alacağını söyledi hala bende istediği zaman ona göndereceğim yada ankaraya gelirse bekleyip elden vereceğim daha kendisiyle büyük alışverişimiz olacak kendisinde MIM Fender strat alacağız bekliyoruz :)
 
Eugenia demiş ki:
ayvats nickli arkadaştan Boss BD-2 aldım. İlk şehirlerarası alışverişim çok güzel sonuçlandı. Alet beklediğimdende temiz çıktı. Kendisine teşekkür ederim.

Bende sana teşekkür ederim Eugenia, pedalı alacağım dedikten sonra hiç geciktirmeden dediğin tarihte ve saatte EFT'yi gönderdin. BD-2'yi iyi günlerde kullan.
 
Geçen cuma, aenemaswampsong nickli arkadaştan Boss dd3, ds2 ve ge7 aldım,hepsinin kutusu,klavuzu,plastiği vs. bulunuyordu.Tertemiz yani baya memnun kaldım.Herhalde oda benden memnun kalmıştırki ilanı verdiği gün aletleri ayırttım ve takip eden 3-4 gün içinde satın aldım.
 
"orkunorkun" nickli arkadaştan Masterwork Rockmaster Crash aldım , ürün tertemiz bir şekilde kargo ile evime ulaştı kendisine teşekkür ediyorum sorunsuz alışverişinden dolayı ;)
 
fender_usa (köksal) dostumdan manyetik alacaktım fakat para problemi yüzünden alamadım,ama şimdi kendisinden gerçekten bulmakta güçlük çekeceğim parçaları temin ediyorum.Anlasa anlasa benim halimden o anlardı nasıl olsa =) gitarıma knobları takmak için sabırsızlanıyorum.umarım onun tavsiyeleriyle birgün fender alacaz !! =) hemde texas special manyetikli!!
 
alperkilislioglu demiş ki:
fender_usa (köksal) dostumdan manyetik alacaktım fakat para problemi yüzünden alamadım,ama şimdi kendisinden gerçekten bulmakta güçlük çekeceğim parçaları temin ediyorum.Anlasa anlasa benim halimden o anlardı nasıl olsa =) gitarıma knobları takmak için sabırsızlanıyorum.umarım onun tavsiyeleriyle birgün fender alacaz !! =) hemde texas special manyetikli!!

:):) inşallah kardeşim istediğin en güzel gitara kavuşursun. bende bir zamanlar squierden fendere geçtiğimde dünyaya yeniden gelmiş gibi olmuştum. o duyguyu seninde yaşamanı istiyorumç.. yanlız sendeki Japon squier de yabana atılacak gitar değil.. piyasadaki coğu gitara rahatlıkla üstünlük sağlayabilir. Knoblar ve kapaklarda siyah olunca :) tekrar güle güle kullan
 
Arkas (serhat) arkadaşımızdan Kingston 256 mb DDR 400 ram aldım. saolsun sarıp sarmalamış pırıl pırıl.. sıfırdan hiçbi farkı yok tertemiz ..
ayrıca kendisi cok iyi anlayışlı birisi. parayı dün yatıracaktım.. gerek yok ram i al kullan bak temiz sorunsuz onayını verirsen öyle yatır dedi kendisine tşkr ederim. şimdi rami deniyorum yarın parası yatıyor..
 
oaltan nickli arkadaştan amfi aldım. sağolsun 2 sefer geldi yanıma kadar. bi problem yaşamadık orta yolda anlaştık her konuda. kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. gözünüz kapalı güvenebilirsiniz...(biraz geç oldu ama:) )
 
bugün dragonchaser nickli arkadaştan behringer fcb1010 aldım elindeki diğer alet edavatı görme imkanım oldu valla ne satıyorsa hemen alın hepsi çok temiz sıfır gibi kendisine burdan teşşekkür ediyorum pedal tıkır tıkır çalışıyor
 
Geri
Üst