Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

http://www.georgesguitars.com/images/04oct03-4.jpg

Buyrun arkadaşlar orjinal Paul Red Smith..




http://img236.imageshack.us/my.php?image=prs2007mahsenmusic2js6.jpg

Bu da Mahsen Music in Paul Red Smithi ..(daha doğrusu kopyası)


aradaki farkları inceleyin..

orjinal burgular kemik..
ağaçlar tamamiyle farklı
klavyedeki dodlar orjinalinde ucan kuşlar var..
tremolo tamamiyle farklı..
manyetikler tamamiyle farklı.

yani söyleyebilecek pek bişey bulamıyorum.. bazılarımız diye bilir bu iki gitar ayrı model olabilir belki diye... ama bu işten biraz anlayan birileri gerçek red simth ile bu red smithin arasındaki işçilik farkını rahatlıkla görebilir.!!
 
Konuyla ilgili gelen başka bir özel mesaj;

Selam,

Bu MAHSEN MUSIC denenadamlarını önceki mesajlarından kıllandığımdan bayağı bir kovalamıştım kendilerini. O kadar geleyim, göreyim beğenirsem veririm paranızı dememe rağmen yerlerini söylememekte ısrar ettiler. Neyse uzun hikaye..Ulaşamadık adamlara ..

Çin malı "çakma" gitarları birilerine satmaya çalışacakları belliydi. Son olarak verdikleri ilandaki gitarın PRS ile bırak fiyat olayını tip olarak bile alakası yok. Özellikle öyle dandik bir tremolonun PRS üzerinde ne işi var. Hardware bir kere uyduruk, gövde benziyor ama dikkat et daha dar vs. En önemlisi ise her gitar markasının alametifarikası olan tescilli kafa şekli bu gitarda dandik bir şekilde yapılmasının yanısıra dikkat edersen ters. Yani sivri uçlardan uzun olanı ters tarafta

PRS ile mailleşmen çok iyi olmuş..Bence bu adamlara karşı foruma bir uyarı koymalısınız.. Yoksa tecrübesiz birçok arkadaşın canı yanabilir. Hatta adımı vermeden bu maili de asabilirsin..

İlla çin malı taklit gitar alacağım diyen arkadaş varsa ebay'e baksın..Yığınla taklit ama birebire kopya gitar var..
 
KereMmM (inşallah doğru yazdım) nikli arkadaşlar güzel bir alış-veriş yaptık.Ambalaj konusunda çok başarılı :) Kendisine güvenebilirsiniz..
 
R yi küçük yazmışsın olmamış :) gerçekten güzel ve çok hızlı bir alışveriş oldu. gecenin bir yarısı konuştuk anlaştık öbür gün para hesabıma yatmıştı ancak ben bazı sebeplerden dolayı kargoyu bir kaç saat geciktirdim :( anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim. Umarım senle başka alış verişlerimizde olur. Kendisi güvenilir biridir içiniz rahat olsun.
 
Santiago dan boss gs-10 aldım. parayı banka havalesiyle yatırdım. hiç geciktirmeden kargoya verdi. alet sorunsuz elime ulaştı. çok iyi bakmış alete, sıfır alsam bu kadar olurdu. aynı zamanda çok ilgilendi sağolsun.
sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
 
scot ile takasımız ve alışverişimiz oldu. son derece güvenilir ve hoşsohbettir kendisi. o yüzden hiç başınız ağrımadan alışverişinizi yaparsınız ;)
bu arada çok titiz olduğunu görünce de taktir ettim gerçekten :) dükkandan alsanız bu kadar temiz olmaz galiba.
 
ya bu santana hikayesi nedir arkadaslar.500 dolarmıydı neydi.santananın gerçek kullandığı gitarı gördüm ben almanyada.fiyatı ise:6300 euro idi.bu adamlar kendi mi yaptı acaba bu gitarı 500 dolara kakalıyorlar millete:D:D
 
commo demiş ki:
ya bu santana hikayesi nedir arkadaslar.500 dolarmıydı neydi.santananın gerçek kullandığı gitarı gördüm ben almanyada.fiyatı ise:6300 euro idi.bu adamlar kendi mi yaptı acaba bu gitarı 500 dolara kakalıyorlar millete:D:D

garaj.org'da çakma prs'leri dün 950 dolara yükseltmişlerdi 8O ama ilanı silmişler linkini bulamadım
 
cakewalker demiş ki:
commo demiş ki:
ya bu santana hikayesi nedir arkadaslar.500 dolarmıydı neydi.santananın gerçek kullandığı gitarı gördüm ben almanyada.fiyatı ise:6300 euro idi.bu adamlar kendi mi yaptı acaba bu gitarı 500 dolara kakalıyorlar millete:D:D

garaj.org'da çakma prs'leri dün 950 dolara yükseltmişlerdi 8O ama ilanı silmişler linkini bulamadım

evet aynen öyletdi. ben uyarı göderdim garaj.org'a kaldırdılar ilanları.
 
özbeksel beyfendi güven konusunda bir numaralı insanlardandır kendisine sonsuz teşekkür ediyorum ne yazacam daha bilemiyorum yani... süper bir adamdır işte herkes yazmış süper diye ben eksik kalmayayım :)
 
cihan kardeş sağolasın da bir insan şımartılırsa tepenize çıkar bak benden söylemesi 8)

İyi dilekleriniz için "teşekkürler" tenkit ve eleştirilieriniz için de "iyi ki varsınız" demek istiyorum. terazinin tek kefesi doldukça denge bozulur. elbette kimse kusursuz değil. elimizden geldiğince en iyiyi yapmaya çalışıyoruz. ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

tekrar teşekkürler cihan. güle güle kullan...
 
telecaster52 arkadaşımızla böle nickle söleincede garip oluyo gerçi ehua :) Barış ile güzel bir alışveriş yaptık parmaklarını güçlendirir güçlendirir beni ararsın işalla =)))

Yurtiçi kargonunda 50 metre ilerde ki şubesinden buraya 4.te haber verdiğim halde 7.30 da gelmesi verdiğim hiçbir bilgiyi de almaması kendileri için "pek bi IQ'su yüksek firmaymış" dememe yol açtı.
 
Yurt içi kargo için aynı şeyleri söyleyebilirim... 200 metre ötede şubesi vardı... sabahın 9 unda adrese teslim gelecek paketimi teslim etmek için ofisime gelmişler ama mesaimiz 9.30 da başladığı için ofis kapalıydı ve ne bir ihbar ne bir not bırakmadan, gün içinde de kargonuz gelmiştir iye haber vermeden beni 2 gün sap gibi beklettler. Şube zaten 200 metre ötede, kızılayın göbeğindeyim saat başı bulundugum sokağa paket geliyor insan şu adamın adrese de tekrar uğrayalım demez mi ya?? Gidip şubeden aldım paketimi ve adrese teslim farkı olan 1.40 ytl yi pek güzel aldılar. Haram ola...

Mastitis nickli Erdem arkadaşımdan GDI21 aldım. Önce parayı gönderdim o da kargoya verdi aleti.. Yanında adaptör ve XLR kablosu da hediye ettiği için çok teşekkür ediyorum.. Güvenle alışveriş yapabilirisiniz kendisinden
 
Dragonchaser ile iyi bir alışverişimiz oldu sağolsun sıkışıklığımdan dolayı 1-2 gün bekledi beni anlayışı içnde teşekkür ederim kendisine.

Gayet temiz bir şekilde geldi gigbag,sorunsuz ve tam güvenilirlikle alışveriş yapabilirsiniz arkadaşımızla.
 
biskuwi_etu demiş ki:
telecaster52 (yanlış yazmamışımdır umarım) arkadaşımızla bir alışverişimiz oldu.kendisi çok yoğundu ama gitarı genede gönderdi.teşekkür ediyorum kendisine ellerine sağlık çok iyi bakmış gitara.

ben hatırlayamadım :S uzun zamandır gitar satmadım , alla alla karıştırıdın galiba :D
 
özbeksel yani selçuk abi alışveriş yaptıktan 6 ay sonra tanıştığım bir insan ve çok güvenilir olduğuna inanıyorum :D hata direk alışvarişi birbirimizi görmeden yaptık 6 ay sonra yolda biri gösterdi bende peşinden koşup tanıştım :D
 
Geri
Üst