Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

wareyha dan Morley Bad Horsie-2 Steve Vai Contour Wah aldım aynen dedigi gibi sıfırdı kutusu faturasını koyup birde guzel paketlediki sormayın :D sagolsun cok guvenilir bir alısveris oldu sizde guvenli ve guzel bir alısveris yapalırsiniz ayrıca burdan tesekkur ediyorum kendisine insallah tekrar alısveris yapabiliriz..
 
crissoliva(cenk) ile sorunsuz çok hızlı tertemiz bir alışveriş gerçekleştirdik kendisinin bana verdiği pedal rocktron zombie olup şu ana kadar denediğim en güzel sert pedallardan birisidir tavsiye ederm başka yerde bulursaınz kaçırmayın. beni bu pedalla tanıştırdığı için de ayrıca teşekkür ederm.
 
FreeRockGitarist'den footswitch aldım. Bugün ulaştı elime:) Hızlıca konuştuk arkadaşla ve alışverişi gerçekleştirdik. Temiz oldu. Kargoyu ucuza getirmek için çabalaması gözlerimi yaşarttı. Sağlam bir arkadaşımızdır kendisi. Gözünüzü arkada bırakmaz.
 
freerockgitarist nickli arkadaştan kısa bir pazarlık sonucu mg 30 anfi aldım. parasını banka hesabına yatırır yatırmaz kargoya verdi ve aleti keyfle kullanıyorum. Kendisine teşekkürler...
 
orkun78 nickli arkadaşla bass gitar - OD20,HF2,CS3 takası yaptım.Sorunsuz bir alışverişti teşekkür ediyorum.

Ayrıca 1-2 hafta önce zifir nickli arkadaşlada sorunsuz bir alışverişimiz oldu.Onada teşekkür ederim...
 
yield isimli kullanıcı dan (emrah) swatch marka saat aldım.gönderimde hiçbir sorun olmadı.saat korumalı zarfta,ekranı çizilmesin diye streçlenmiş bi şekilde geldi,tertemiz ve sapasağlam.kendisine güvenebilirsiniz.teşekkürler alışveriş için.
 
Freerockgitarist arkadısmla bir amfi alışverişimiz oldu biraz bnden kaynaklanan parca teminatı gecikmesi olsada iyi bir alışverişti :) cok guvenilir biridir her zaman kefilimdir ona saolsun gününde havale yaptı ve amfisini yolladım nice alışverişlere.
 
yield nickli Emrah arkadaşımızdan gigbag+para karşılığı CryBaby 535Q wah aldım, dün tertemiz elime geçti. Kendisine teşekkür ediyorum, gigbagi de güle güle kullanmasını temenni ediyorum.
 
okayd adlı arkadaşa dunlop askı gönderdim..bi gün geç kargoya verdim derslerden dolayı anlayışından dolayı çok teşekkür ediyorum..istanbulda olmasına rağmen beni uğraştırmayıp kargola yeter dedi:)
gayet anlayışlı bir insan alışveriş yapabilirsiniz çekinmeden..
 
bu arada rauf isimli arkadaşa mt-2 yi sattım kolay ve sorunsuz bir alış veriş oldu..nicki nedir bilmiyorum valla:)

son olarak sansamp gt-2 yi diyarbakırdan bir arkadaşa yolladım gayet başarılı bir alışverişti.

bu iki arkadaşta burda bi açıklama yaparlarsa iyi olur nicklerini bilmiyorum çünkü ama beni hiç uğraştırmadılar..
 
ilteris nickli Kullanıcıdan PIII Atx pc kasası aldım..(Sudan Ucuz Fiyata)

Kargoya önem vermiş, kasanın etrafını çok şık bir muşamba ile sarmış..(masamıza örtü oldu :LOL: ) ve çok iyi paketlemiş..

Kasa ve içindeki malzemeler zarar görmemiş ve çok temizler...

Kendisine teşekkür ederim..
 
Misurulu (ilker) kardeşime Toshiba Mp3 player sattım Hayırlı olsun, motora binerken güzel güzel dinle ama müziğe fazla dalma ilker dikkat et, altındaki alet çok tehlikeli :)
 
arkadaşlar hani bazen alışveriş yapmak zevk olur ya cidden fender_usa (köksal) ile yaptığım 2. alısveriş ve cidden tertemiz sorunsuz bi alışveris yasadım gene toshiba mp3 player aldım parayı yatırdım oda aynen verdi kargoya az önce elime geçti cokcok memnun kaldım köksal ada ayrıca teşekkur ediyorum istanbula gelirsen gezdiricem baba motorla seni:)
 
gaxer30 demiş ki:
01(çetin abi ) ile sorunsuz ve zmanında çok güzel bi takasımız oldu kendisine burdan tşk ediorum

Rica ederim.Karşılık güven içeirisnde güzel bir alış-veriş oldu.Pedalıda gayet güzel paketlemişsin.Ben teşekkür ederim.Pedalı güzel günlerde kullanman dileğiyle...
 
psionic adlı kişiyle bi satış işimiz oldu parasını saolsun zmanında yatırdı aynı gün okuldan kaçıp kargoya verdim bende pedalıı kendisine hayırlı uğurlu olsun
 
Geri
Üst