Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

iskendertime nickli dostumuza gitar sattım hiç bir problem yaşanmadı. Çok kolay, rahat ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Kendisiyle gözü kapalı alış veriş yapabilirsiniz. Umarım sattığım gitarı güle güle kullanır.
 
DreamofStyks demiş ki:
Racsen senden de özür diliyorum, yüzyüze tanışıklığımız olduğu için biraz opisyon tanıyabilceğini düşündüm en son konuştuğumuzda evde tel kopunca elixir takım almak zorunda kaldım birtane 30 milyona tam onu hallettim derken en son sahnede potansım bozuldu dönmüyo şu anda hiçbişekilde.Şimdi birde onun için 25ytl verdim son dakikada.
Bir başkası olsaydı 2 hafta programa çıkmazdım telsiz veya potanssız beklerdim ama senin anlayışla karşılayabilceğini aynı şehirden oldumuzu ve yüzyüze tanışıklığımız olduğunu ve hatta aynı mekanlarda oldumuzu bildiğim için anlayışla karşılayabilceğini düşündüm ki zaten öyle yapıyorsun.Teşekkür ederim.

Artık anlayış kısmı bitti sanırım , ihtiyacım oldugunu soyledıgım halde bile yatırmamış olduguna gore . 25 ytl sini geçtim o gün işin görülsün diye iş çıkışı yürüdüğüm 30 dk lık yola yazık, enayilik bizde işte neyse artık bana geçmiş olsun ...
 
gaxer30 yani Rıfat'la bi alışverişin (gitar-pedal takasının) ortasındayız, kendisi sonuna kadar güvenilir biri. Takasta sayacağım pedalı önceden göndermesi hoş bi jestti, ayrıca elime ulaştıktan sonra pedal ve ederi konusunda çoğu kişiyi sinir edecek bazı fikirlerimi anlayışla karşıladı, :) pedalın temizliği konusunda tatmin olmadığımı söylediğimde, bana bi fiyat vermemi, sayacağım ederin üstünü tamamlayacağını söyledi.

Ben kendisine gitarı daha göndermedim, yarın göndercem.

Tabi ki bu kadar iyi niyetli bi arkadaşı memnun etmek için gitarı temizleyip öyle göndermek farz oldu artık. :mrgreen:
 
ali320 adli kullanici ile bir anlasma yaptik
gercekten cok iyi bir satici hic bir problem olmadi
guvenilir bir arkadas
konya ankara arasi bi gitar alis verisimiz oldu
iyi bi sekilde sona erdi...
 
scalloped nickli Erdem abiden Gt8 çantası aldım.Konuşmamıza göre 35 ytl ödeyecektim ve kargo parasını kendisi karşılayacaktı.Bu şekilde anlaşmıştık kesin olarak.35 ytl'yi posta havalesiyle gönderdim.Ertesi gün parayı aldığına dair bana haber verdi...Aynı gün telefonda görüştük,kargoyu verdiğini ancak kargo ücretini kendisinin ödemediğini çünkü kendisi öderse zarar edeceğini düşündüğünü söyledi.Ama yine de içinin rahat etmediğini kargo ücretinin yarısını banka hesabı bulursam yollayabileceğini söyledi.Zaten bi dolandırıcılık olayından dolayı banka hesaplarımı falan kapatmıştım dolayısıyla kullanmıyorum banka hesabı.Ben de artık neyse dedim yani küçük bir miktar için kimseden banka hesabı falan bulmama değmeyecekti.Ertesi gün kargoyu aldım şubeden.Tutar 6.88 ytl'ydi.Ben özellikle kargo şubesine yollamasını bu sayede daha az tutacağını söylemiştim Erdem abiye..O da öyle yapmış...Kargo parasını ben karşılamak zorunda kaldım anlayacağınız anlaşmamızda onun ödeyeceğini söylememize rağmen.Kendisi gene de yarısını karşılayabileceğini söyledi ama o dakkadan sonra artık ben 3 ytl için kimseden hesap numarası isteyemem,gülerler adama...Kargo tutarı 20 ytl falan olsa bu yaptığına cidden hak verebilirdim yani çok fazla olurdu öyle bir rakam...Ama hepi topu 6.88...Normal bir kargo ücreti yani...6.88 için gerek yoktu...Yine de teşekkürler kendisine çantadan memnunum...
 
Onur Battal'ın Amerika'dan gönderdiği ikinci paket bugün elime ulaştı (aslında dün gelmiş, evde yokmuşuz.). Çok teşekkür ediyorum kendisine. Baya zahmet oldu...

Dip not olarak: USPS ile gönderildi, 8 Ocak'ta Amerika'dan gönderilmiş, 17 Ocak'ta teslimat yapıldı. 7-10 günlük tarife kullanıldı, 8 günde teslimat yapılmış oldu ve memnun kaldım...
 
Vine_Inlay den pedal aldım. gayet sorunsuz ve cabuk bir alısveris oldu. gercekten iyi bir satıcı. kendisine tesekkur ederim. hatta iki tanede pena yollamıs. :)
 
kutu

chinomoreno demiş ki:
YIELD bana çalışmyan bir bilgisayar parçası sattı bi kaç ayrı bilgisayarda ve işletim sisteminde denmeme rağmen çalışmadı. geri vermek istediği söylediğimde bunun benim problemim olduğunu ikinci elde böyle riskleri düşünmem gerektiğini yani açık açık; KAZIKLANDIN demeye getirdi

moderatörlerden arkadaşın IP Adresini istiyorum zaten email ı telefon numarası ve adı var ama polise bildirceğim için IP de gerekli. dikkatli olun bu emrah adlı kişiyle alış veriş yapmanızı önermiyorum, hiç nickinin altında ok mesajı var eski kullanıcı diye güvenilir olduğunu sanmayın

şimdi ne yazsam bilemiyorum, saçma sapan bir muhabbet var yukarıda, elektronikten çok anladığını iddia eden bu arkadaştan geri istedim kutuyu, çünkü aletin çalıştığını gayet iyi biliyordum, kendisini defalarca uyardım, kargoda bir şey olmuş olabilir , bir kontrol et kablolara iyi bak vs. cihaz temiz diye, cihaz şu anda bende ve gayet düzgün şekilde çalışıyor. Sorunun cihazda olmadığını söylemiş olmama rağmen birde çok mağdur ayaklarına yatıp ip numaramı alıp yok polis yok mahkeme diye atıp tutuyordu, keşke ilgilenmeyip bekleseydikte mahmede parmakla gösterip gülseydik biraz, neyse sinirimi mazur görün lütfen, bu yoğunlukta bir de sorunlu insanlarla uğraşıp vaktimi gaspetmelerine seyirci kalıyorum, sorun sadece usb kablosunda, en az 10 kere kabloları kontrol et dedim dememe de gerek yok mızıkçı çocuklar gibi yaygara koparacağı yere biraz kafa yorsaydı çözerdi sorunu zaten. Şimdi olaya şahitlik etmek isteyen arkadaşla temas kurup onun yanında çalıştıracağım, sonrada kutuyu geri yollayacağım, bana ödettiği kargo ücretini de ( üstelik bir de driver cdlerini gönderip cepten para ödedim) kablo parasına saysın sonra kutuyla ne yapmak istiyorsa onu yapsın. Ben bu arkadaşla bir daha alış-veriş yapmam yapacak olana da çok dikkatli olmasını öneririm. Moderatör ''hellhound'' a da teşekkür ediyorum , ben hiç takmayıp ''ne yaparsan yap'' diyecekken bana ''cihazı geri al dene'' tavsiyesi verip beni sakinleştirdiği için.
 
Re: kutu

yield demiş ki:
Moderatör ''hellhound'' a da teşekkür ediyorum , ben hiç takmayıp ''ne yaparsan yap'' diyecekken bana ''cihazı geri al dene'' tavsiyesi verip beni sakinleştirdiği için.

Olaydan bir miktar haberim var, Berkan (Hellhound) bana bahsediyordu biraz. Ben de her seferinde "abi ben olsam ilgilenmezdim" dedim kendisine. Ve o hep görebildiğim kadarıyla elinden geleni yaptı. Ben de tebrik ediyorum kendisini hem doğruyu yaptığı için hem de "gerçek bi metalci gibi" :mrgreen: tembellik yapmadığı için :metalhead
 
kutu2

üstelik bu arkadaş yok msn e çıkmıyorsun yok bilmem ne yapıyorsun diye bir de insanların karşısında şüpheli bir konuma düşürmeye çalışıyordu. 2 tane telefon numaram olduğu , hem msn den hem ö.m olarak gönderdiğim mesajların hiç birini almadığını söyleyerek beni türlü numaralar çeviren yalan söyleyen bir duruma da sokmuştu. Çamur atmak bence bu kadar kolay olmamalı , konu ile ilgili kaç kişi döndü bana herkese dil döktüm bu işin altından başka bir şey çıkacak diye, ne çıktı ? arkadaşın yeteneği çıktı. İnsan bu kadar yaygara koparmadan önce bir kerecik olsun kabloyu kontrol eder , ben kabloyu gönderirdim tıpkı cd leri gönderdiğim gibi.
 
anxiety_schizophrenia'nın ilanında Quartz'a ait olan GT-8'i satın aldım. Uskan, gerçekten çok teşekkür ederim, güzel bir alışveriş oldu. Çıkardığım aksilikleri hoş gördüğün için teşekkür ederim, özür dilerim. Alete gerçekten çok iyi bakmışsın. Aletin paketide bi şaheserdi, açmak için tam 30 dakika uğraştım :) Türkiyeye ithal edilirken bile bu kadar güvende gelmemiştir heralde :) Başka alışverişler yapmak dileğiyle...

Arkadaşlar Uskan çok güvenilir bir abimiz, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
 
judex ve BLaCK_MaGiC86 (lan nikin niye bukadar uzun ya) dostlarımla sorunusuz alışveriler gerçekleştirdim güvenim tamdır kendilerine bir de burda herkesin huzurunda teşekkür edeyim dedim..
 
opium03 demiş ki:
Drb den aldıgım strat dan cok menunum cok tessekkur ederım mehmet abi met ettıdıgın kadar var caldıkca anlıyorum seni=)

Sagol. Gule gule ve bol bol cal. Guzel gitar. Simdilik hic bir seyini degistirme dedigim gibi. Daha sonra aklina bir seyler gelirse bana nasil ulasacagini biliyorsun.

B 8)
 
racer-x nickli arkadastan wah pedali aldim, oncelikle guveni icin cok tesekkur ediyorum, pedali Ankara'ya onden arkadasina yollayip kargoyuda kendisi karsiladi, bende arkadasindan elden satin almis oldum. Pedal cok iyi durumda ne kozmetik olarak ne potans vs acisindan hic bir sorunu yok, cok memnun kaldim. Verdigi fiyatlarda oldukca uygun geldi bana, umarim diger ekipmanida istedigin sekilde elden cikarirsin en kisa zamanda.. Tekrar alis-veris yapmak isterim.

Tesekkurlerimi sunuyorum :)
 
Amcadan Deucetone Rat aldım, kendisi aldıktan sonra da çok ilgilendi. Günü gününe bir alışveriş oldu. Kendisine teşekkürler.
Cihanyum'a DF-2 gönderdim, parayı direk yatırdı. Yine çok rahat, temiz bir alışveriş oldu.
Berbay'la da DS-2 alışverişi yaptık. Yine çok zahmetsiz günü gününe bir alışveriş oldu.
 
Geri
Üst