Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

"oonur808" arkadaşıma morley classic wah sattım.rica etti para yatmadan önce yolladım.kesinlikle sorun yaşamadım.parayı hemen yolladı.güvenilir bir arkadaş.umarım güle güle kullanır.
 
cihan(cihancobek) arkadaşımızdan boss rv-3 aldım. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Umarım footcontroller arayışın kısa sürede sonuca ulaşır :)
 
dostum serkan,güle güle kullanmanı temenni ederim,delay+reverb için tasarlan ancak üretimi olmayan bir ürüne sahipsin,bu kadar ilgi olupta neden üretmedikleride çok ilginç,sende de bir tane olduğu için kendini şanslı sayabilirsin,ayrıca bende teşekkür ederim.
 
birkac gun once jedaynayt nick nameli arkadasim foruma ilan olarak verdigim gitari almistir kendisiyle tanistim cok ii bir insan oldugunu gordum alim satimda aramizda hicbir sorun cikmamistir kendisine tesekkur ediyorum ve hayirli ugurlu olsun dileklerinde bulunuyorum...
 
mfikret demiş ki:
"oonur808" arkadaşıma morley classic wah sattım.rica etti para yatmadan önce yolladım.kesinlikle sorun yaşamadım.parayı hemen yolladı.güvenilir bir arkadaş.umarım güle güle kullanır.
mfikret arkadaşım daha parayı yatırmadan yolladı.alet sorunsuz. teşekkür ederim.
 
madbry ile ultra-g + para / ipod takası yaptık, ipod bugün elime geçti, 1,5 senelik ipod böyle mi olur diyeceksin demişti ve gerçekten de diyorum. zaten çok temiz kullanmış hatta pek kullanmamış :) tüm edevatıyla birlikte yolladı her şey anlattığı gibi kendisine çok teşekkür ediyorum. çok güvenilir bir arkadaş.
 
kirkh nickli kullanıcıdan bugün ax1500g ye karşılık almış olduğum analog pedal ve wah zamanında elime ulaştı.
asıl önemli olan kısıma geliyorum, görüşmelerimizde pedalların sorunu özellikle işlevsel sorunu olmadığını söyleyen kirkh'nin göndermiş olduğu pedalın level podu kırık çıktı.. teşekkür etmek için! kendisine mesaj attım fakat hala oralı değil. ben ise kendisine gayet temiz( her açıdan hasarsız çalışır durumda) proccessorumu yollamıştım kendisine fakat güven konusunda daha tedbirli olmam açısından iyi bir ders oldu.
 
Ben de Gökhana'a teşekkür ederim.

Parayı havalet ettikten sorna kargoda yaklaşık 1 saatlik ir gecikme oldu(verirken).Elli kere arayıp ne oldu diye sorabilirdi :D ama çok sakin ve iyi bir arkadaşımızdır kendisi.

He bir de paket yapmayı küçükken babamdan öğrendim :D Bu konuda iddialıyımdır.Her türlü paket yapılır icabında :p
 
scalloped nickli Erdem abiden Gt8 çantası aldım.Konuşmamıza göre 35 ytl ödeyecektim ve kargo parasını kendisi karşılayacaktı.Bu şekilde anlaşmıştık kesin olarak.35 ytl'yi posta havalesiyle gönderdim.Ertesi gün parayı aldığına dair bana haber verdi...Aynı gün telefonda görüştük,kargoyu verdiğini ancak kargo ücretini kendisinin ödemediğini çünkü kendisi öderse zarar edeceğini düşündüğünü söyledi.Ama yine de içinin rahat etmediğini kargo ücretinin yarısını banka hesabı bulursam yollayabileceğini söyledi.Zaten bi dolandırıcılık olayından dolayı banka hesaplarımı falan kapatmıştım dolayısıyla kullanmıyorum banka hesabı.Ben de artık neyse dedim yani küçük bir miktar için kimseden banka hesabı falan bulmama değmeyecekti.Ertesi gün kargoyu aldım şubeden.Tutar 6.88 ytl'ydi.Ben özellikle kargo şubesine yollamasını bu sayede daha az tutacağını söylemiştim Erdem abiye..O da öyle yapmış...Kargo parasını ben karşılamak zorunda kaldım anlayacağınız anlaşmamızda onun ödeyeceğini söylememize rağmen.Kendisi gene de yarısını karşılayabileceğini söyledi ama o dakkadan sonra artık ben 3 ytl için kimseden hesap numarası isteyemem,gülerler adama...Kargo tutarı 20 ytl falan olsa bu yaptığına cidden hak verebilirdim yani çok fazla olurdu öyle bir rakam...Ama hepi topu 6.88...Normal bir kargo ücreti yani...6.88 için gerek yoktu...Yine de teşekkürler kendisine çantadan memnunum...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
haklısın,bişey demiyorum buna..istersen 6.88 i yollarım posta yoluyla yada buluşalım müsait bir yerde verebilirim..çünkü bende üzüldüm sonradan..ancak bende şuna sitem edicem burda böle yazıyosun 3ün 5in lafı olmaz diyede ben 40 milyona istediğimde 35 olsun diye 2 saat konuştuk hatırlıyosan,bende sana iyilik olsun diye tahmini istanbul içinin fazla bişeyin tutmayacağını düşünerek kendim üstlendim kargoyu,ikimizinde fiyat anlayışına uyucak şekilde olucaktı bu,halbuki bana ne sen alıyosun malı senin vermen gerekir kargoyu diye düşünebilirdim,benim kafamda bir rakam vardı satmak istediğim seninde almak..kargonun tamamını ben verseydim içime oturucaktı,sende o an aradığımda telefonunu açamadın bende dedim yollayayım beklemesin adam..öderim sonra bir şekilde,sonradanda aradığımda genede üzgün olduğumu belirtip verebileceğimi söyledim büyük bir meblağ değil ama hani kakalamış gibi olmayayım diye,kabul etmedin olsun abi dedin,burda şimdi böyle yazmanı anlayamadım,ben söylüyorum sana yollarım diye istemedin şimdide burda yazıyorsun..daha ne yapabilirim ben?
 
sertsessiz demiş ki:
madbry ile ultra-g + para / ipod takası yaptık, ipod bugün elime geçti, 1,5 senelik ipod böyle mi olur diyeceksin demişti ve gerçekten de diyorum. zaten çok temiz kullanmış hatta pek kullanmamış :) tüm edevatıyla birlikte yolladı her şey anlattığı gibi kendisine çok teşekkür ediyorum. çok güvenilir bir arkadaş.

canımsın :LOL: bende pazartesi ultra-g yi alacağım inş. şimdiden teşekkürler sorunsuz bir takas olsu. Ankaradan alışverişte sertsessiz güvenilir adres 8)
 
madbry arkadaş bizim vokal+gitarımız ayrıca okul arkadaşım..her daim güvenebilirsiniz,forumda ortalama 30tane şey alıp satmış biri olarak referans oluyorum bi terslik olursa gelin beni dövün:D
 
Yollamanı istememe falan değil Erdem abi...Su sıralar 5 ytl önemsiz bir rakam değil benim için çünkü çok fazla masrafım var bu aralar...3-5'in hesabını yapmayı sevmiyorum dediğim alışverişin bitişinden sonraydı...Artık olan olmuştu yani bir kere canı sıkıldıktan sonra insanın ordaki 5 ytl'yi çok düşünmek gelmiyor içinden...3-5'in hesabı olayı budur yani...Kargoyu alan karşılar demişsin tamam haklısın genelde alan karşılar ancak bizim anlaşmamız bu değildi sen karşılayacaktın dolayısıyla da herhangi bir şekilde ben sana iyilik olsun diye yaptım demenin pek bir mantığı yok... benim anlatmaya çalıştığım nokta bu...AMA YİNE DE SÖYLÜYORUM ERDEM ABİ GÜVENİLİRDİR.Zaten sen kötü niyetli olsan parayı alır çantayı yollamazdın bana ama yine de konuştuğumuz gibi olsa ve msn'den silmesen alışverişten sonra adamakıllı konusabilsek ben de buraya yazma gereği duymazdım...teşekkür ederim tekrar çantayı paşa paşa kullanıyorum....burda daha uzatmayalm istersen msn'e eklersin tekrar konusuruz bir şey söylemek istersen...
 
Abi gün gelir gene alışverişimiz olur bakarsın birbirimize işimiz düşer yani bir şekilde halledilir ilerde artık...Zaten kötü niyetli olmadığını biliyorum,sağol...
 
leonjohancool demiş ki:
Arkadaşlar, mfikret ile yaşadığımız bir alışveriş gerçekleştirememe olayını anlatmak istiyorum. Olay sonucunda Epiphone les paul standart yeniden satılığa çıkmıştır. Amacım mfikret'i karalamak değildir, yazıda göreceksinizki bende baya bi suç var, fakat bilinmesi gerekiyor.

Bilindiği üzere mfikret ile epiphone les paul için anlaşmıştık. Önceki gün ankaraya geldi, dün akşamda alışverişi gerçekleştirdik. Kendisine akşam stüdyomuz olduğunu, eğer kendisi için bir sakıncası yoksa stüdyoya gelip gitarı deneyebileceğini söylemiştim. Fakat stüdyoya gelmemişti. Biz stüdyodan çıktığımızda mesaj atıp:

"yarın buluşup alayım gitarı, fakat kızılaya arabayla gelemem, otobüsle hiç gelinmez, sen batıkentte oturuyordun değil mi? yanlış hatırlamıyorum..." demişti. bende:

"Evet abi, hatta su an batıkente gidiyorum. Metrodayım. Eğer batıkent metro istasyonuna gelirsen şimdi halledelim. İstersen yarın okula gel orada dene. Söğütözünde eski yükseliş koleji. Tobb üniversitesi. Biliyosun evde deneme imkanı veremiyorum." dedim.

"Tamam abi. biz geliyoruz. fakat biraz beklemen gerekecek. malum etlikten gelecez. beklersen hemen geliyoruz. halledelim." dedi ve bi süre sonra geldiler alışverişi yaptık, kendilerine herhangi bir sorun olursa bana bildirmelerini, gerektiği takdirde para iadesi yapabileceğimi söyledim. Gitarımdan o derece eminim yani. Tamam dendi, herkes kendi yoluna. Heralde yaklaşık bir iki saat sonra mfikretten mesaj geldi.

"sap ve gövde birleşim yerinde çatlak var. bunu bana belirtmemiştin. ben bu şekilde bunu kabul edemem."

Sonra konuştuk kendisiyle, gitarın başına ağır hiç bir kaza gelmediğini, bir çatlağa sebebiyet verebilecek hiç bir şey olmadığını söyledim ve çatlağın boya çatlağı mı yoksa gövdede mi olup olmadığını teyit etmesini söyledim. Emin olamadığını söyledi. Bende yarın (bugün) gün boyunca okulda olmak zorunda olduğumu, gitarı okula getirirse para iadesini yapacağımı söyledim. Fakat ondan önce kendisinden bir isteğim vardı, gitarı kenan ustaya bi götürüp göstermesi. Benim aklıma gelen ihtimal, 5 yıllık bir gitarın özellikle bolt-on olmasından kaynaklı olarak o bölgede sapın yerine oturması, ayarlarının yapılması vs sırasında bayanın çatlayabileceğiydi. Kendisinede böyle söyledim ve kenan ustaya teyit ettirirse çok iyi olacağını söyledim. Sonuçtada ne olursa olsun parayı geri iade edeceğimide söyledim almak istemediği takdirde. Bunun nedenide benim gitarımdan çok emin olduğum için o bölgeye bakmanın hiç aklıma gelmemesiydi, benim hatamdı. Farkında bile değildim açıkçası. Gövde üzerini inceleyip her şeyini aktarmıştım.

Bugün "Kenan ustaya gittin mi?" diye mesaj attım.

"Gittim ama tam tatmin olamadım. ileride sorun yaratabileceği ihtimali olduğundan almak istemiyorum. müsayitseniz akşam aynı yerde iadeleri yapalım." dedi arkadaş bende eyvallah dedim.

Arkadaş bugün kenan ustaya gitmiş, kenan usta gövdede çatlak olmadığını boyanın çok kalın olduğundan dolayı (epi standartları...) boyada böyle bir çatlağın olabileceğini söylemiş. Bu arada benimde içime kurt düştü bir defa. Bende Cengiz beye(ankarada olanlar belki tanırlar, çok deneyimli bir abimizdir) ve yanındaki bir çalışanına durumu aktardım ve onlarında fikrini aldım, onlarında fikri aynıydı. Ben "şöyle olabilir mi?" gibisinden bir yönlendirmede bulunmadım yani.

Akşam 7 ye kadar haber gelmedi, bende normalde batıkente gitmeyecektim bugün, bahçelide bir yurtta kalacaktım çünkü ertesi gün okula gitmek için saat 6'da evden çıkmam gerekiyordu. O saatlerden sonra batıkente araç bulmak benim açımdan zor olacağı için (batıkentten sonra bir vasıta daha değiştirmem gerek) arkadaşa mesaj attım buluşup buluşmayacağımızı sordum.

"9 gibi batıkentte aynı yerde buluşalım" dedi. Eyvallah dedim. Batıkente gittim. 8:30da hala yoldayken "9 da oradayım" diye mesaj attım.

8:50'ydi buluşma yerine vardığımda. 8:58'de bir mesaj geldi "Su an yoldayız. Biraz gecikebiliriz." Bende zaten nanemolla insan klasmanında olduğumdan biraz bozuldum. 9.09'da "Senin söylediğin saatte geldim, bu soğukta bu kadar bekletmeye hakkın yok." diye mesaj attım. Arkadaşın vardığında saat 9:25 civarıydı. parasını ve hardcase'ini verdim. Gitarı aldım. Durum hakkında biraz konuştum, açıklamamı yaptım. Onlarda bana açıklamalarını yaptılar. Gitarı inceledim. Aynen tahmin ettiğim gibi boya çatlağı. Keşke aklıma gelseydide ilk baştan farkına varıp söyleseydim arkadaşa. Özür diliyorum bu durumdan dolayıda. Sonuçta dün stüdyoda çaldım, canavar gibi alet niye satıyorum diyodum kendi kendime....

Benim düşüncem olan bir cümle: "bu iş gönül işi, ilk başta sevemezsen hiç bi zaman sevemezsin bi aleti." Arkadaşında içi rahat etmeyecekti. İyi oldu bu iş. Şu anda durum kesin değil belki gitarı satmaktan vazgeçip modifiye ederim.

Yazıyı okuyan arkadaşlara teşekkürler.

konusu geçen gitarın eski sahibiyim, evet böyle bir durum söz konusu gitarda ama olayın boya ile alakalı olduğunu biliyorum çünkü aynı şeyden ötürü bende kenan ustaya danışmıştım ve o da bana gitarın o kısmındaki boyayı göstererek kalınlığını ve bu nedenden dolayı boyanın bir kısmı kasaya mühahele edemediği için les paul tarzı gitarlarda özellikle USA olmayan epi lerde normal olduğunu söyledi. umarım yardımım olmuştur
 
The_Answer demiş ki:
madbry arkadaş bizim vokal+gitarımız ayrıca okul arkadaşım..her daim güvenebilirsiniz,forumda ortalama 30tane şey alıp satmış biri olarak referans oluyorum bi terslik olursa gelin beni dövün:D

bu adamında evine giren çıkan pedalın haddi hesabı kalmadı. Kendisini severiz. Güvenin :)
 
Geri
Üst