Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

ben yinede yanlıs anlasılmalara mahal vermemek için oradaki ilanıda detaylandırdım.zaten mail ile ulasanlara bu olayı komple anlatıyorum.dediğim gibi aletin problemi büyük değil.sadece bu arkadaşın yaptığı haraket için bu kadar tepki gösterdim.

bebek olayını da uzatmayalım.sinirlen ağızdan cıkmış ve içimden gelerek söylenmiş bir laf değil o.ufacık cocuktan ne isteyebilirim.sadece seviyeyi düşren arkadaşa seviyesizce verdiğim tamamen sinirden kaynaklanan bir söz.bir daha çmayalım konuyu lütfen.
 
herkesin eşi dostu bebeği var ama konuşmasına direkt 8 aylık bebeğini kullanarak acıtasyon yapan bir adamdan ne beklersin.Böyle bir konuya bebeğini karıştırarak kendisi yapmış hatayı.Ben hepinizden yaşça büyüğüm demeiş eleman sen burdakilerin kaç yaşında olduğunu nereden biliyorsun .Birde ilk cevap yazısında eleman demişki

"Oldukça canım sıkıldı çünkü amacım sorunun ne olduğunu anlamak ve yardımcı olmaktı. Neyse kendsine niçin geç cevap verebildiğimi anlattım ve pedalda herhangi bir çalışma sorunu olmadığını "

olayın ne olduğunu o pedalı gönderirken çok iyi biliyorsundur bence ayrıca herhangi bir çalışma sorunu olmadığını anlatacakmış,Ya kardeşim swicte parça eksik ve basınca kapanıyor diyor işte bu sorun değilmi nedemek sorun olmadığı bizlermi eksiğiz yoksa Allah sanamı fazla vermiş.100 bukadar olur cinsinden bir laf etmiş 100-120-130 iyat ne olursa olsun birileri para veriyor 100 ytl küçümsenecek bi para değil.Ben şahsen 100 ytl kazanmak için 2 gün günde 10 saat eşşek gibi çalışıyorum ki kimlerin nasıl para kazandığını kimse bilemez .Sen düpe düz cavo nickli arkadaşı kandırmaya çalışmışsın kabul et adam gibi su üstüne çıkmak için kelime oyunu yapmanın alemi yok.bu tarz işlerinede çocuğunu alan öne sürerek acıtasyon yapmaya çalışma daha antipatik oluyorsun.
 
melihle bende alışveriş yaptım.temiz dediği aletler temizdi sahiden.takasımda oldu.iyi ve güvenilr bir arkadaş.hatt bulustuğumuzda ümiti sevdiğini bile söyledi bana :) ama bu mahkeme olayı komik olmus .üründe kusur yoksa kimse değiştirmek zorunda değil.alacağınız ürünün ne olduğunu bilmeden almayın.karsı taraf alette problem olmadığı sürece geri almak zorunda değildir.yada denemek istiyorsanız önceden karsıdaki kişiye bunu söyleyin öyle anlasın.

son zamanlarda forumda cok sorunlu alısveriş oluyor.dikkat etmek lazım
 
y

Hellhound demiş ki:
01 demiş ki:
... bu günlerde bu tip olaylar gerçekten çok arttı,site yönetimide olaylara seyirci kalınca iş çığrından çıktı.

Kendi adıma üstüme vazife olmayan bir çok konuda bile buradaki insanlara yardımcı oluyorum.Her gün gelen özel mesajlarda görevimle alakası olmayan sorulara cevap veriyorum, sorunlara çözüm üretmeye çalışıyorum.Yeri geliyor bana sorulan sorularda kimi üyelere deyim yerindeyse kefil oluyorum.Sorun çıkan olaylarda tarafların birinden talep gelirse karşılıklı irtibata geçiyorum, yine üzerime vazife olmadığı halde tavsiyeler veriyorum.Çok değil, bu başlığın bulunduğu sayfadan 3-4 sayfa geriye bakın demek istediğimi anlarsınız.

Tabi hala suç yöneticilere atılıyorsa ortada yanlış bir şeyler var...

Aslında şu kalan bir kaç sayfayı da okuyup öyle yazmak isterdim ama bu mesajdan sonra hemen yazma ihtiyacı duydum. Sanırım 3-4 sayfa gerideki olay benimle ilgili ve bütün yazdıklarına katılıyorum '' hellhound'' un . Bu siteye gerçekten diğer mod larla birlikte çok emek veriyor , ne zaman bir ilan silmek istesem yada bir şey danışmak istesem ö.m atıyorum ve en fazla 5 dk içinde bir cevap alıyorum , insan günün her saatimi ilgilimi olur ? ''seven-eleven'' gibi çalışıyor adeta ve o kadar samimi bir intiba bırakmış ki bir şey soracağımda vereceği cevaba inanıyorum daha göndermeden mesajımı. Kendisini tanımıyorum , adını bile diğer mod'lardan birinin yazısı üzerine öğrendim , ama biri çıkıp eleştirecekse hele bu yaptığı işle ilgiliyse sessiz kalamam , bence işleri çok zor , burada bir sürü insanla uğraşıyorlar , kimi kötü niyetli , kimi terbiyesiz , kimi iyi niyetine rağmen yanlış yapıyor vs. elinden geldiğince eşit davrandığını söylemeliyim , ha yalaklık olarak düşünecek biri çıkarsa ki kesin çıkar '' hellhound '' tarafından kaç kere ilanım kitlendi sayısını hatırlamıyorum , ama yaygara koparmadan mantıklıca açıklama istedim ve mantıklı açıklamayıda yaparak dediğini yaptı. Ayrıca yaşı muhtemelen benden küçük , böyle bir uygunsuzluk yapmayı kendime yakıştıramam
bu sadece fikir beyanıdır. Bence elinden geleni yapıyor , siz olsanız nasıl yapardınız beyler?
 
Birkaç gündür İstanbul'daydım. Neler neler olmuş, mağdurlara geçmiş olsun.

Benim de başımdan çirkin bir olay geçti. Söz konusu şahıs bildiğim kadarıyla site üyesi değil. Üyeyse de ben nickini bilmiyorum.

Bu şahıs Yalova'da oturuyor, İstanbul'da okuyor. Adı Ulaş. Telefon numarası (başka amaçlarla kullanılmaması için bir kısmını sansürleyeyim, açıktaki kısım gerektiğinde yeterli deşifre imkanı sağlar): 0555 6XX XX 64.

Bir arkadaşım bu kişinin gitar almak istediğini, klasik gitardan elektro gitara geçtiğini ve benim satmaya çalıştığım Cort G260 ile ilgilendiğini söyledi.

Alıcıyla msnden anlaştığımız günün 5-6 gün öncesinden konuşmak başladık. Son olarak geçtiğimiz hafta salı günü anlaştık, çarşamba gecesi Kayseri'den İstanbul'a gidecektim, perşembe günü (1 Şubat) gitarı deneyecek ve beğenirse alacaktı. Kendisine elimden gelen her türlü maddi ve teknik yardımı da yaptım.

Gitarı özenle paketledim, istediği CD'leri ve aparatları vs. yanıma aldım. Sonuçta çarşamba günü akşam 9'da otobüse bindim. Gece 4'te Bolu'daki molada saat 2'de Ulaş tarafından gönderilen mesajı aldım.

Özürlenerek "Subay abisinin Amerika'ya gideceğini, gitarların orada daha ucuz olduğunu benim de bildiğimi, bu sebeple gitarımla ilgilenmediğini söylemiş"

Ne diyeceğimi bilemedim o an. Gitarı "beğenmeme" lüksüne sahipken sadece birkaç saatlik farkla beni o kadar zahmete soktu. Bana saat 9'da SMS atsa gitarı otobüse koymaz, arabada bırakırdım.

Tavsiyem; yaşınız kaç olursa olsun, kendinizden küçük kişilerle alışveriş yapmayın, biraz da tok satıcı olun... Çoluk çocuğun nazıyla oynarsanız başınıza daha kötüsü de gelebilir. Bu tip insanlar sözlerinde durmuyor, zaman-mekan-saygı kavramlarından bihaber oluyorlar.

Bu olay yaşanınca aklıma daha önceki bir alışverişim geldi. Stüdyo Destan'ın sahibi Celal'i (theheavytimes) biçoğunuz tanır. 1,5 yıl kadar önce kendisiyle bir gitar için anlaştık. Ulaş'la olduğu gibi gitarı yine İstanbul'a götürüp elden teslim edecektim. Ben yola çıkmadan birkaç gün önce anlaştık. Anlaşmadan bir süre sonra, ben yola çıkmadan önce Celal bana "gitarın gövde ağacını" sordu (ilanda agathis yazmıştım, resmi sitede de agathis yazıyordu). Ben de "sunta" olduğunu açıkça söyledim. Celal bu duruma üzüldü. Ama alışverişten vazgeçmedi, "sen getir gitarı, alacağım" dedi. Bu sefer ben "içine sinmediyse satmayacağım" demeye başladım. Birkaç tekrar sonrasında anlaştık ve gitarı götürdüm. Sonrasında da defalarca Celal'den iyilik gördüm. Herkesten Celal gibi olmasını bekleyemem ama iki kullanıcı arasındaki fark da bu şekilde anlaşılmış olsun...

Kolay gelsin...
 
mrb

arkadaslar daha once bir basliga yazdigim yorum hatta yasadiklarim yuzunden uyari aldim atilacaktim fakat basligin sahibi ben birsey soyleyemeyince arkamdan atti tuttu.

insanlar bir miktar paralarini kaybetmis olabilir alis veris mevzularinda ama ben saglimla ilgili buyuk problemler yasadim bu olay yuzunden.

kisaca olay sudur acil yetistirmemiz gereken kayitlar vardi herkese sicak yaklasan bi studyo sahibi ile kanal kayit icin anlastik karda kista bi dolu yukle kozyatagindan taksim e gittik .kendisi gelmedi sabah saatlerce gelecegini soyleyip bizi o havada bekletti oyaladi.

iyi niyetli insanlar oldugumuz icin insanlik halidir dedik 3 gun sonraya tekrar randevu aldik gene gelmedi tel. bakmadi ne aradi ne sordu.akabinde o sogugun etkisiyle hepimiz hasta olduk grupca ve ben cigerlerimden rahatsizlandim 1 aydir rahatsizim.

sozun ozu bir de burda o studyo sahibi reklamini bagira bagira yaparken neden bizim sesimiz kisildi ve tek tarafli bir bilgilendirmeyle insanlar yaniltildi.

eger bir uyeye bir konu hakkinda konusma yasagi getiriliyosa karsi tarafa da getirilmeli cunku olay bos kaleye gol atmaya donuyo.

okudugunuz icin tesekkurler.
 
quartz'a adaptor yaptırdım.Çok titiz ve güvenilir biri.alette okadar iyi paketlenmesine rağmen %90 kargoda oluşan bir arızadan dolayı garantisi dailinde değiştirip yolladı.şuan yenisi elimde sorunsuz çalışıyor...ufak tefek sorunlara rağmen güzel bir alışveriş oldu kendisine teşekkürler.ona güvenebilirsiniz.
 
Çok sağol arkadaşım ya yorumların için :)

Gerçekten güzle bir alışveriş oldu ancak çalışan adaptör kargo firmasının ihmalkârlığından - ki o kadar da paketlemiştim - sorun çıkardı arkadaşta.Biraz gecilkmeli olsa da yepyeni, tıkır tıkır çalışan bir adaptör yolladım kendisine.

Teşekkür ediyorum tekrar anlayışı ve sabrı için :)
 
Arada bir kargoda olan biten şeyler bunlar. Bu yüzden kargoyla iş yapmayı pek sevmiyorum ama mecburuz bir yerde. Uskanda güvenilir bir arkadaşımızdır. Kargoda böyle bir aksilik yaşanması kötü olmuş. Ama şimdi herkes mutlu. "ve sonsuza kadar mutlu yaşamışlar" :LOL:
 
gogostar ın yazısına katılıyorum çoluk çocuklar alış veriş yapmak cidden zor zanaat ve aşırı sabır gerektiriyor. bugüne kadar bir çok deneyim yaşadım bu konuda. ürünleri oturup saatlerce anlattım alacağı malzemeyi tanımayanlar için soru soranların sorularınıda uzun uzun cevapladım ama bu bana bişi kazandırdı mı derseniz yok kazandımadı. çoğu almak istediğini söyleyip anlaşmamıza rağmen kendi kendine vazgeçip bana iletmeyi bile çok gördü. bende o noktadan sonra biraz daha mesafeli yaklaşmaya başladım insanlara ve bunu hepinize tavsiye ederim çünkü aramızda iyi niyeti süistimal etmeye niyetli çok insan mevcut. bunu biri için söylemiyorum genel bi izlenim ve deneyim birikimiyle yazıyorum o nedenle kimse alınganlık yapmasın yukarda yazanları yapmıyorsa. herkese tavsiyemdir ki bir şeyi elden çıkarmayı amaçlıyorsanız acil durumunu vs belli etmeyin ve tok satıcı olun yoksa zarar gören siz olursunuz ve başka insanlarında almak isteyip alamayanların özellikle ahını alırsınız.

bugüne kadar alıyorum dediğim her şeyi aldım allah şükür son bi olay haricinde problem yaşamadım onda da muhtemeln kargoda yaşanan bi problem nedeniyle iki tarafında başı ağrıdı. o da ufacık bişi olmasına rağmen iki tarafında başına daha önce bölr bi olay gelmeyişi ve artan sinir harbi nedeniyle komplike hale geldi ama sanıyorum o da kısa sürede çözülücek. ben kendi adıma kendisinden kırıcı olmam nedeniyle özür diledim o da bana emin olduğu için böyle tepki verdiğini söyledi ortam sakinleşti.

neyse arkadaşlar burda hepimiz birbirimizin her şeyine muhtacız şurası türkiyede tek o nedenle değerini bilmemiz şart. yoksa burda olaylar arttıkça insanlar soğuyacak ve ne bir şey alacak ne de satacak. türkiye şartlarında music store larda ki fiyatları düşününce ben böle bişiden üzüntü duyarım.
 
y

chinomoreno demiş ki:
son bi olay haricinde problem yaşamadım onda da muhtemeln kargoda yaşanan bi problem nedeniyle iki tarafında başı ağrıdı. o da ufacık bişi olmasına rağmen iki tarafında başına daha önce bölr bi olay gelmeyişi ve artan sinir harbi nedeniyle komplike hale geldi ama sanıyorum o da kısa sürede çözülücek. ben kendi adıma kendisinden kırıcı olmam nedeniyle özür diledim o da bana emin olduğu için böyle tepki verdiğini söyledi ortam sakinleşti.

neyse arkadaşlar burda hepimiz birbirimizin her şeyine muhtacız şurası türkiyede tek o nedenle değerini bilmemiz şart. yoksa burda olaylar arttıkça insanlar soğuyacak ve ne bir şey alacak ne de satacak. türkiye şartlarında music store larda ki fiyatları düşününce ben böle bişiden üzüntü duyarım.
Katılıyorum , ne olursa olsun sakin olmaya çalışmalı , böyle güzel bir ortam başka yerde yok gerçektende.
Ve eleştirilen mod ların üzerine vazife olmamasına rağmen yardımcı olmaya çalışmaları takdire de değer.
 
wild_child kardeşimizle yüksek sayılabilecek meblağlı bir alış verişimiz oldu. Kendisi taahhütlerini eksiksiz yerine getirdi. Söyledikleri ve yaptıkları mantıklı ve tutarlı bir kardeşimiz. Bir sorun yaşamadık. Kendisine çok teşekkür ederim.
 
celan demiş ki:
wild_child kardeşimizle yüksek sayılabilecek meblağlı bir alış verişimiz oldu. Kendisi taahhütlerini eksiksiz yerine getirdi. Söyledikleri ve yaptıkları mantıklı ve tutarlı bir kardeşimiz. Bir sorun yaşamadık. Kendisine çok teşekkür ederim.
teşekkür ederim...celan abimiz de sözüne güvenilir biri. hiç bekletmeden parayı yolladı sağolsun ve bana güvenip birkaç gün bekledi. parayı yolladığı gün kargoya yetişemedim sağolsun anlayışla karşıladı. hem güvenilir hem de hoş sohbet bir insan.
 
breakline ile cok guzel alıs veris gerceklestirdik. ayak ustu sohbette ettik. sans yakın yerlerde oturuyormusuz. pedal da dedigi gibi tertemizdi. kendisi cok guvenilir bir arkadas. sagolsun. :)
 
night_slash_rain nickli arkadastan boss oc-3 aldim.pedali gormeden ve denemeden almama ragmen soyledigi gibi pırıl pırıldı. islevsel olarak da bi sorunu yok su an,fiyati da gayet iyiydi.
sozune guvenilir birisi,tesekkur ediyorum kendisine.
 
Geri
Üst