Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

ben yazmayı unuttum, yaklaşık bir ay önce raistlin17'den gitar aldım. 1 aya yakın ayırdı gitarı. kargosunu da kusursuz şekilde halletti. mükemmel bir şahsiyet. sonuna kadar güvenilebilecek biri.
 
wild_child demiş ki:
ben yazmayı unuttum, yaklaşık bir ay önce raistlin17'den gitar aldım. 1 aya yakın ayırdı gitarı. kargosunu da kusursuz şekilde halletti. mükemmel bir şahsiyet. sonuna kadar güvenilebilecek biri.


Aynı şekilde wild_child(kağan) da verdiği sözü tuttu ve dediği zamandan bile önce aldı gitarı...kesinlikle tamamen güvenilir biri,ne ödemede,ne de herhangi bişey de sorun çıkardı...tekrardan hayırlı olsun abi..
 
solocu666 nickli arkadaşla gayet hızlı bir alışverişimiz oldu, kendisine bir kez de buradan teşekkür etmek istedim, güvenilir bir arkadaş...
 
erginn'den ch-1 aldım. hiç fotoğrafına falan bakmadan temiz dedi dediği gibi tertemiz çıktı. En baştan o size güvendiğinden sizde ona güveniyosunuz yani XD.. Sağol Ergin.
 
Evet, tam olarak geçen yıl bu ay, pedalı da parayı aldıktan 3, 4 gün sonra falan göndermiştim. :mrgreen:

Senin o gün pedalı alan arkadaşın bateristmiş, sonradan onla sonra grup kurcaktık da yalan oldu. :D
 
Vine_Inlay demiş ki:
Evet, tam olarak geçen yıl bu ay, pedalı da parayı aldıktan 3, 4 gün sonra falan göndermiştim. :mrgreen:

Senin o gün pedalı alan arkadaşın bateristmiş, sonradan onla sonra grup kurcaktık da yalan oldu. :D

hee evet söylemişti :) bende sattım senin mt-2 yi 2 ay önce falan amfi aldım..boşver zaten kurma onla grup falan :D
 
Merhaba arkadaşlar
24 Mart Cumartesi günü sitede ki "alacaam" nickli arkadaşla(Amasya dan Fatih Tekin adında bir herif) EMG89 manyetik modifiyeli jackson jdr-94 ile ibanez rg350EX marka gitarı takas ettik.Forumda da takip etmiş olanlar bilir gitara fiyat EMG89 la 900 , EMG siz 750 YTL idi.

arkadaşla da anlaşmamız ilk başta şuydu;

*gitarını 550 ye sayacaktım ve üstüne 100 YTL verip JDR-94 ü alacaktı.Tamam dedik kabul ettik.Ertesi gün sabah erkenden aradı ve EMG89 manyetikle almak istediğini söyledi.Parayı da çalıştığı yerden Pazartesi günü alacağını söyledi ve bana o günün akşamı İş Bankası / Havale yoluyla hesabıma yatıracağını söyledi.Ertesi gün yolladığı gitar geldi ve esenler otogar a almaya gittim.Gitar da tel falan takılı değildi,manyetiğin bi vidası düşmüştü,ve gitarda 3-4 tane vuruk vardı (1 tane ufak bir vuruk war demişti gitarı yollamadan önce).

Herneyse dedim

* Gitarı aldım ve Akdeniz müziğe gidip alete tel taktım.Baya bi ugrastık orda flody rose ayarıydı sap ayarıydı.Ama fredlerdeki cızlamayı hiç bi şekilde kesemedik.Ardından Adamın adını tam hatırlamıyorum akdeniz müziğin alt sokağında fred tamiri yapan bi adam(yusuf tu sanırım) ona gösterdik.bi baktı. Bazı fredlerin eridiğini sökülüp tekrar takılacağını söyledi.Fiyat olarak da 90 YTL tutacağını söyledi.
Nasıl olsa pazartesi 250 YTL gelecek arkadaştan diye yaptırdım gitarı ve pazartesi günü aldım.

* Fatih Pazartesi akşamı beni aradı ve gitarda bi sürü vuruk olduğunu ve gitarı geri yollamak istediğini söyledi.Alakası yok..Nasıl bir yalandır?ne amaçlanarak söylenmiştir?Hangi akla mantığa uyar ?Anlayamadım..Gitar tertemizdi.1 tane haricinde vuruk yoktu.Bunu nasıl kanıtlarsın diyorsanız; Sitede gürkan adlı bi arkadaşımız var kendisiyle görüşmüştük gitar hakkında ve eline alıp denedi her tarafına baktı.Gürkanın e mail adresi [email protected] sorabilirsiniz.Gitarda tek bir vuruk vardı boynuzun altında görünmeyen bir yerde ve ben bunu arkadaşa bizzat söylemiştim.

Ve Sonuç olarak

*Gitarı bu sekilde istemediğini ve geri göndereceğini söyledi,
Ben de gitarına yaptığım masrafı anlattım kendisine.Yollayacağımı fakat ilk önce bana havale ile masrafı yatırmasını,Faturayı da gitar ile yollayacağımı söyledim..
Israrla gitarının önce gelmesini istedi..İşin içinde bi it dirseği olduğunu anlamıştım..Fatih i uyardım,Gitarı bir an önce yollaması ve durumu bu boyuta getirmemesi için..Ve bana attığı msj şuydu
Gitarı bende bulursan alırsın..
Hespi telefonumda kayıtlıdır
Olay üstüne dayımı aradım (Zong.Emniyet Müdürü)
Olayı anlattım...
Faturan war mı diye sordu
var dedim.
Çocuğun adını soyadını , nerde olduğunu sordu
Söyledim..
Çocuk şu an kontrol altında.
Ve yarın gitarı kargoya vermediği takdirde göz altına alınacak.


Bunları yazma sebebim
Arkadaşlar

Kim bilir ne zorluklarla aldınız gitarlarınızı..
kim bilir kaç saat elleriniz çatladı o sahnelerde.
kim bilir belki de kaç bursunuzu yatırdınız ekipmanlarınızı almak için.
bilemem..
Ama her ne olursa olsun KİMSE SİZİ SALAK YERİNE KOYAMAZ!
BURASI TÜRKİYE!!!
DAÐ BAŞI DEÐİL!!

[/b]
 
strat nıcklı metın arkadasımdan bır adet adaptor satıl aldım alısverıs problemsız gerceklesmıstır. parayı yatırdıktan sonra hıc zaman kaybetmeden kargo işini halletti sagolsun adaptor duşundüğümden daha temiz çıktı kendısıne çok tesekkür ederim... umarım yıne alıs/veriş yapabiliriz... herhangibir alışveriş sozkonusu oldugunda tereddut etmenıze hiç gerek yoktur. kendısıne guvenebilirsiniz
 
ilteris ten iki adet Dimarzio/Ibz aldım. Ben daha parayı yatırmadan kendisi manyetikleri kargoya verdi sağolsun bana güvendi. Ben de çok az gecikmeli de olsa parasını yatırdım gayet güzel bir alışveriş oldu hatta manyetikleri aldıktan sonra da hep yardımcı oldu sağolsun MSN den :) Kendisine güvenebilirsiniz..

Ayrıca geçenlerde CemBurak tan da slide almıştım daha doğrusu hediye etmişti :) Çok iyi birisidir rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Son olarak yazmama bile gerek yok ama OnurBattal da tam süper bir insandır. Sağolsun Crybaby 535q yu sorunsuz bir şekilde ulaştırdı.

Başka aklıma gelmeyenler varsa da kusura bakmasınlar :oops:

Bak aklıma geldi MasterOfPuppets la da alışverişimiz oldu o da son derece güvenilir ve iyi bir insan.
 
satış

warsavas nickli arkadaştan geçen bir çift pedal aldım bir günde elime ulaştı arkadaş çok hızlı canım .Şaka bir yana gerçekten saolasın pedallar dediğin gibi sapasağlam ,aynen forumda ilan verdiğin özeliklerde-yazdığı gibi yalan yok - elime ulaştı .Tekrar görüşmek üzere kardeşim saol tekrar . :D
 
Enver Arkadaşıma yorumları için teşekkür ederim. Kendsi ile iyi ve sorunsuz bir alışverişimiz oldu. Adaptörü iyi günlerde kullanın. Saygılar Sevgiler.
 
Geri
Üst