Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

"electronic" ile bir alışverişimiz oldu.pek hoş bir alışveriş oldugunu söyleyemem.biraz sorumsuz.nerdeyse evlerimiz dipdibe (ve kendide evde) olduğu halde vaktim yok kargo ile göndereceğim dedi.Neyse mecburen evine kadar gittim.Ama aşağı bile inmedi.bu iş ticari bir iş değil.Her alışveriş yaptıgımız kişiyle arkadaş oluyoruz.Ama bu arkadaş sanırım (trigon müzikte çalışmasındanda kaynaklı olmakla beraber)sadece ticaret olarak bakıyor olaya.

İyi alışverişler.
 
onursal demiş ki:
misurulu nickli, İlker'den M-Audio bx5a referans monitörleri aldım. Güvenilir ve iyi niyetli bir arkadaş. Sorunsuz, hızlı bir alışveriş oldu, kendisine teşekkür ederim.

biraz geçte olsa cvp ancak yazabiliyorum onursalda gayet güvenilir bi arkadaş parayı yatırıcam dediği saatte para bankadaydı sözune güvenilebilicek son derece iyi bir arkadas kendisiyle tanıstıgımada cok memnun oldum 10 ustunden 10 diyorum :)
 
rexatin ile alışveriş gerçekleştirdim, çok güzel paketlemişti kargoyu çok sağlam geldi uzun zamandır gördüğüm en iyi paketti, ilgisi için çok teşekkür ederim. sorunsuz bir alışverişti
 
"srv" ile çok iyi bir alışverişimiz oldu, aynı okuldan çıktk, aynı bölümden çıktık, akraba sınırına yaklaşırken muhabbeti kapatmaya karar verdik :p güzel de bi muhabbet döndürdük, buradan tekrar teşekkür ediyorum.
 
Arkadaşlar, Runemagick'in dükkanını herkese tavsiye ederim, süper bir çocuk, her ne kadar ABD işlerini bıraktıysa da son dakkada FENDER AMERICAN DELUXE STRATOCASTER getirttim kendisine. Bu kadar sözünün eri bir arkadaş olmaz, 8 gün içinde gitar elimdeydi. Ahanda amerikan güzeli bu işte:
dsc01154za4.jpg

dsc01153zi4.jpg

dsc01148jp6.jpg
 
Ginoobili nickli Onur ile çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Tamamen sorunsuz bir arkadaş. Ben parayı kararlaştırdığımızdan bir gün önce yatırdım, arkadaş hiç üşenmeden, kendisinede kargoyu istediği zaman gönderebileceğini söylediğim halde aynı günün akşamı yolladı. Halbuki daha sonraki bir tarihte daha boş olduğu bir zamanda yollayabilirdi. Ayrıca bana da her konuda yardım etti, pedalın peşinden benim koştuğumdan daha fazla koştu, durumunu sordu vs... Örnek bir arkadaş... Teşekkür ediyorum kendisine, her türlü koşulda kefil olurum.
 
Bende ardından hemen patlatiyim gökhancım o zaman... yakın zamanda sevgili kardeşimden bi fender mex. gitar aldım.O gitarı alabilmek için istanbuldan ankaraya kadar gittim.Gökhan ı o kadar sevdimki oraya gitmemdeki amaç gitar kadar onunla tanışıp onu görmekti.Sonsuz güvenilecek bi arkdaştır bende her türlü gökhan a kefil olurum.:)
 
karantina1 demiş ki:
Bende ardından hemen patlatiyim gökhancım o zaman... yakın zamanda sevgili kardeşimden bi fender mex. gitar aldım.O gitarı alabilmek için istanbuldan ankaraya kadar gittim.Gökhan ı o kadar sevdimki oraya gitmemdeki amaç gitar kadar onunla tanışıp onu görmekti.Sonsuz güvenilecek bi arkdaştır bende her türlü gökhan a kefil olurum.:)
çok sağol çağrı, umarım gitardanda memnunsundur. Ayrıca sende benim için o kadar uğraştın gelirken yanında bide başka gitar taşıdın... Kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şeydi sonuçta. Senin gibi insanlar bulmak gerçekten zor.
 
cemcengiz nickli arkadaşın satışa çıkardığı eski gitar gövdesini anında satın alarak istediği 40YTL'yi EFT yaptım ve para eline geçti. Satış söz anlamında gerçekleşti fakat ertesi gün yurtdışına çıkacağım için gövdeyi bana 1 hafta sonra göndermesini rica ettim. Sorun olmayacağını söyledi. Para eline geçtikten 4 gün sonra ise bana mesaj atıp gövdeyi kaybettiğini söyledi ve parayı iade etti.
 
Geri
Üst