Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

thirteenways nickli arkadaştan mxr pedal aldım parayı yatırdığım gün kargoya verdi sağolsun
yabantas nickli arkadaşla da pedal takaslamıştık
2side güvenilir arkadaşlar kesinlikle
 
ozbeksel demiş ki:
Bu liste yaklaşık 1buçuk sene öncesine aittir. yeniden liste oluşturulacak yakında. bu listeden güvenilir alışverişleri öğrenebilirsiniz. buraya yansımamış olanlar da vardır elbette ancak buradan en azından yılların müdavimi üyeleri tanıma şansınız var.


liste1js2.png


Selçuk Hocam vaybe 1,5 sene olmuş :) Zaman çabuk geçiyor :)

Bu arada unutmadan sevgili DaveMustaine_64 (Berkay) ve Anatolia666 (Onur) ile birkez daha alışveriş gerçekleştirdik.Her zamanki gibi sorunsuz ve son derece zevkliydi.Kendilerine bir kez daha teşekkür etmek isterim.
 
slm

liste güzel bence ii fikir. gerçekten. ama baktımda ben maersk arkadaş DD- 5 satmadımki :D hata benim hiç DD- 5 im olmadı..

buraya yazmak nekadar doğru bilmiyorum ama alım satım bölümünü Alınık ve Satılık alarak ayırsak herkez aradığın çok daha rahat bulur.

saygılar...
 
hakdead kullanıcı isimli arkadaşımız ile çok güzel bir alışverişim olmuştur. Gerçekten anlaşıldığı gibi herşeyi karşılıklı olarak uyguladık ve şimdi ikimizde mutlu mesuduz.

Ama gelin görün ki herkez bu kadar düşünceli olamıyor...

Dün hakded'in dışında birde dodok kullanıcı isimli üye ile alışveriş için kolları sıvadık. Karşılıklı kargo ile takas yapıcaktık. Ben yurtdşında yaşamaktayım ve 2 günlüğüne Türkiye'ye geldiğim şu dönemde bu işi halletmek istiyordum. Yaptığı ve anlam veremediğim davranışları ve sonuçlarını aşağıya yazıyorum sırayla;

1. Karşılıklı alet gönderimi olmasına rağmen benden önce gitarı göndermemi istedi. Hani güven konusunu geçtim fakat zaten karşılıklı alet gönderiyoruz burda, para mevzusu falan yok. Neyse heralde sitedeki ilk alışverişleridir falan diye anlayışla kabul ettim. Halbuki zaman benim için önemliydi bir cömertlik yapıp gitarı bana daha erken gönderebilirdi. Çünkü sonuçta alet bir gün geç gelse benim elime ulaşmıycaktı. Bu inceliği rica etmeme rağmen düşünemediği için onu suçlayamam. Herkez böyle konularda aynı duyarlılığı göstermez. Kendisininde prensip meselesiymiş zaten. Ne demekse artık :)

2. Aleti güzelce paketleyip kargoladım ve ona haber verdim. Saat 17:30 sularıydı. Kargo şirketi iki apartman ilerisinde olmasına rağmen ve bana hemen paketi göndermeye söz vermesine rağmen, kargo şirketine saat 19:00 da gidince doğal olarak giden otobüsü kaçırmış oldu.

3. Çok ısrar etmeme ve en yakın kargo şirketine telefon açıp sigorta konusunu öğrenmesini ve otobüs saatleri konusunda bilgi edinmesini istememe rağmen kargo şirketinin internetteki dolambaçlı laf salatalarına güvenerek ve üşenerek bunu yapmadı.

4. O arkadaşa telefonda da belirttiğim gibi; bu işleri ciddiye alması lazım. Yoksa internet başından "ben çok alışveriş yaptım" falan demekle bu işler yürümüyor ve insanların yalan söylediğide böyle komik bir şekilde ortaya çıkıyor.

Sonuç Olarak; Benim yarın öğlen uçağım var. Ama alet benim evime Pazartesi gelecek. Ve ben şuan kara kara düşünerek bir yol bulma çabasındayım. Onur arkadaşımızın üzerine fazla gitmek istemem ama bundan sonraki alışverişlerini biraz daha ağar başlı (ben çok alışveriş yaptım gibi tavırlar takınmadan) ve bu işi ciddiye alarak yapmasını diliyorum. En azından böyle saçmalıklarla kaybedicek vakti olmayan insanlara karşı. Hatta herkeze karşı...

Muzikler Kalın...
 
Punk'tan yaptığım alışverişten gerçekten memnun kaldım. Ve eğer bir şeye ihtiyacım olsa ilk olarak dostum bana böyle bir şey lazım sende var mı diye soracağım kişilerden birisidir.

karşılıklı anlayış ve güvenine teşekkür ederim, kendisi ile ilgili kötü bir yorum geleceğini zannetmiyorum...

Saygılar
 
fendersquar159 dan Sh-8 invader manyetik aldım. Hiç sorunsuz cillop gibi geldi elime. Az biraz sorun yaşadım gerçi alırken ama tamamen kargocuların denyoluklarından kaynaklanıyor. Bu arkadaşla gözünüz kapalı alışveriş yapabilrisiniz.

gaxer30 dan squer strat gitar aldım. hiç bir problem çıkmadı. Gitar ciziksiz konuştuğumuz gibi geldi. Ama biraz kirliydi :( tek sorun o. Onun dışında hiç bir problem çıkmadan konuştuğumuz sürenin öncesinde hızlı ve sorunsuz bir alış veriş gerçekleştirdik. Bu arkadaş ilede sorunsuz alışveriş yapbilrisiniz.

awakenings adlı arkadasa V-amp pro sattım. Gayet sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. Birde arkadaş kaznamış oldum :) Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum
 
supersound'la yine alışverişimiz oldu, bu kez elden alışveriş yapıp tanışma fırsatımız oldu, çay içtik, lafladık. Kendisinden iki adet birebir söylediği gibi pedal aldım. Teşekkür ediyorum, kendisine güvenebilirsiniz...
 
Geri
Üst