Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Ya belki yanlış anlaşılmadır benim durumum da jacksonfender'in yaşadığı da.. Ama pek sanmıyorum. İnsanlara her zaman açık kapı bırakmak gerekir tabii ama jms_jms in topiclere bıraktığı msjları okuyunca bile insanın aklında bazı şeyler şekilleniyo. Açıkçası pek de sıcak bakamıyorum kendisine. Bu arada jacksonfender geçmiş olsun.
 
herkez yazıo bari bende yazim :)

basarthegreat (başar) abimden 15w marshall amfi aldım..hersey guzel ve sorunsuz gecti.. aramızda güven sorunu hiç yasanmadı.. kendisine teşekkür ediyorum..
 
gogostar demiş ki:
jacksonfender demiş ki:
jms_jms nickli arkadaş ile ilgili benimde hoş bir anım var. arkadaştan bir Boss SD-1 aldım. Pedalda kargoda sorun yok. Fakat pedalı almadan havaleyi yaptım, arkadaş bankadan kontrol etti paranın geldiğini söyledi ve kargoyu gönderdi. daha sonra pedal geldi, buraya kadar bir sorun yok. bu olaydan iki üç gün sonra bir mail bu "jms_jms" arkadaştan

"abi selam sen benim hesabıma X yatırcaktın ama hesabıma 20ytl eksik
yatırmışsın ben sana güvenip yolladım direk pedalı??"

ki para EFT ile yattı, hem online dekont hemde gerçek dekont var elimde. bende arkadaşa dekontu gönderdim ve bankaya gitmesini söyledim daha sonra başka bir cevap almadım. "amacını" hala anlamış değilim belki sizler anlarsınız...

Geçmiş olsun.

İş Bankası ise bazen hesapta para görünce hemen yıllık ücret kesiyorlar.

Haber de vermiyorlar. Ben paramı istemeye gittiğimde sordum, "neden habersiz kesiyorsunuz ücreti, mağdur oluyoruz" dedim, müşteri temsilcisi de laubali bir şekilde "haber versek hesapta para bırakmazsınız ki" dedi. :LOL:

Öğrenci veya dilli bir vatandaş iseniz parayı hesabınıza geri yatırtabilirsiniz.

iş bankası yıllık işlem ücreti denilen enayi parasını iki seferde alacakmış artık. ben de geçen gün çok sıkıştım, peder bey sağolsun hesabıma 20ytl geçti, adamlar parayı çekti ve çok kötü durumda bıraktılar beni.

gidip ortalığı birbirine katarsanız parayı geri yatırıyorlar ama oradaki görevli bana daha sonra bir ara mutlaka paranın alınacağını söyledi.

of pof sıkıntı
 
Evet otomatik ödeme talimatı muhabbeti var garanti de ama onlar da yamuk yaptı.Önce bir talimat verirseniz almayız dediler,sonra iki tane olacak en az dediler.Hepsi nasıl soyarız diye düşünüyor bir yerde.
 
Gerçek şu ki İş Bankası ne yaparsanız yapın elinde sonunda işlem ücreti masrafı falan adında kesintyi yapıyor Benden üniversiteye başladığım yıldan itibaren en az on defa kesinti yaptılar ve her defasında da helal olsun en sıkıştığım anlarda buldular parayı Birçoğuna üşenmeden gidip sırada bekledim
Yine kesmişlerdi yılbaşında Açtım interneti girdim sitelerine oradan bize ulaşın gibi bi olay vardı oradan ulaşmaya çalıştım kızgınlığımla Yazdım içimde ne varsa Her defasında bankaya gidip dilenci gibi para mı isteyeceğim falan dedikten sonra bizim gibi öğrencilerden arakladığınız paralarla üç beş tane daha KULE dikmeniz dileğiyle dedim ve noktaladım.

Baktım ses soluk yok dedim bari para güme gitmesin Aldım öğrenci belgemi gösterip mesela en son 20 lira kesildi 18,5 lirasını iade ettiler 1,5 lirası vergi olduğundan devletin kasasından çıkamıyormuş deyip hallettiler.
Müşteri hizmetlerinde ki ablacık senin kaydını yapamamışlar öğrenci görünmüyorsun dur öğrenci diye yazalım diyerek beni sakinleştirdi ve öylece ayrıldım bankadan. Ama 1 Temmuz da yine 20 liramın uçtuğunu farkettim ve artık sadakam olsun diyerek boşveriyorum.
 
Dragonchaser ile bir alışverişte bulunduk çok hızlı oldu güvenilir birisi kendisi vamp2 si hayırlı olsun. güvenerek alış veriş yapabilirsiniz emreyle (Dragonchaser) ben kendisine kefilim.
 
tavsiye / iyi

" persembe " nickli Ertuğrul abi'ye Ultra-G sattım. Olağanüstü güvenilir bir insan. Cihaz eline ulaştığı anda havaleyi gerçekleştirdi. Bu sitede hiç düşünmeden güvenilebilecek sayılı insanlardan biridir kendisi. Herkese iyi alışverişler...
 
PrinceSOAD nickli kardesimden mt-2 pedal aldım,aynen dedigi gibi bundan fazlası ancak sıfır olur :) kendisine tesekkur ediyom forumda surekli alısveris yaptıgım arkadaslar arasına kendisinide ekledim bundan sonrada devam edecez insallah hic sorun yasamadan guzelce insanca yaptık kendisine guvenebilirsiniz.. ;)
 
nihoho yani deniz abiden D.M HS3-Yjm,Fender TExas special manyetikler ve fender pickguardı aldım.İkinci alışverişimizdi.Süper bir insan.Alışverişden sonrada yardımını esirgemediği için çok teşekkür ediyorum.%100 müşteri memnuniyeti garantili :D

cheki den Boss DS1 aldım.Pedalı deneme fırsatım olmadı ama kozmetik olarak dediği gibiydi.Ama insan yollamadan önce bir siler be abi.Tozlu tozlu yollamışsın :D neyse güzel bir alışvearişti.
 
FreeRockGitarist demiş ki:
PrinceSOAD nickli kardesimden mt-2 pedal aldım,aynen dedigi gibi bundan fazlası ancak sıfır olur :) kendisine tesekkur ediyom forumda surekli alısveris yaptıgım arkadaslar arasına kendisinide ekledim bundan sonrada devam edecez insallah hic sorun yasamadan guzelce insanca yaptık kendisine guvenebilirsiniz.. ;)


ben teşekkür ederim güvenin ve söylediklerin için
 
dionysus

" dionysus " nickli Efecan arkadaşıma tertemiz bir GT8 verdim. Güvenimi sarsmadan hesabıma parayı hemen yatırdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve her zaman kefil olabilirim.
 
Geçenlerde vaapad1 ile bir alışveriş yaptık.ben ona dimarzio tonezone sattım.kendisi parayı sorunsuzca gönderdi zamanında.ayrıca kendisine teşekkür ediyorum.

Vaapad1 e güvenebilirsiniz,sağlam arkadaş ;)
 
mrb

aliukas çok değerli bir abim kendisi ve arkadaşı boğaç la güzel bi alışveriş yaptık gözünüz kapalı güvenebileceğiniz insanlar ve çok nazikler tam zamanında param yattı rahatlıkla güvene bilirsiniz ve güveniniz
 
aktifkedi demiş ki:
Dragonchaser ile bir alışverişte bulunduk çok hızlı oldu güvenilir birisi kendisi vamp2 si hayırlı olsun. güvenerek alış veriş yapabilirsiniz emreyle (Dragonchaser) ben kendisine kefilim.

Burada satıcının daha önemli olduğunu düşünürsek asıl aktifkedi 'yi benim övmem lazım :) Alışveriş yaparken gözünüz kesinlikle arkada kalmasın..
 
duncan nickli Selçuk Oktay'a Vic Gitar Gövdesi sattım.

Daha önce de Vic'in sapını satmıştım kendisine.

Ayırmamı istedi ve aradan süre geçmesine rağmen aynen satın aldı. :)

Yüzyüze tanışmasak da kendisine çok güveniyorum. :)
 
punk nickli arkadasımıza sonuna kadar guvenebilirsiniz her konuda kefilimdir sağolsun tunelde ara ara bulamadıgım knobları ücretsiz olarak yolladı kargo şirketi her ne kadar uğraştirsada sonunda istediğim knoblara sahip oldum punk (oğuzhan abiye) çok teşekkür ederim...
 
Geri
Üst