Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

gaxer nickli rıfat arkadaşımdan johnson delay pedalı aldım sağolsun iyi bir alışveriş oldu, benim tarafımda ufak bi sorun çıktı onuda hallettik. rıfat a buradan teşekkür ediyorum.
 
mfikretle güzel bir takas yaptık fikret çok iyi adam valla ne desem tamam diyor şeker gibi adam bende kefilim zati alışveişte bilinen bir arkdaşımız. hem alışveriş yaptım hemde iyi bir akadaş kazandım bu adamla alışveriş yapılır valla.
 
aktifkedi demiş ki:
mfikretle güzel bir takas yaptık fikret çok iyi adam valla ne desem tamam diyor şeker gibi adam bende kefilim zati alışveişte bilinen bir arkdaşımız. hem alışveriş yaptım hemde iyi bir akadaş kazandım bu adamla alışveriş yapılır valla.
Aynı şekilde,bende hem güzel bir gitar hemde iyi bir arkadaş kazandım.Bende sana kefilim.Teşekkür ediyorum ;)
 
...

nickini tam olarak hatırlayamadığım fakat msn adresi [email protected] olan kişiyi msn adresime ekledim..ps1 oyunları satıyordu..başta satılıkları ile ilgili bilgi aldım ve sonra ona döneceğimi söyledim fakat sonraki görüşmemizde msn den hakaret etmeye ve küfür etmeye başladı...eğer tanıyorsanız bence fazla güvenmeyin..ayrıca aynı kentte olsaydık yapacaklarım sadece bununla kalmayacaktı... :x :x
nicki dehset3636...
 
Referansa hiç ihtiyacı olmasa bile OnurBattal nickli Onurla çok güzel bir alışverişim oldu. Satın aldığım alet kutusuya tertemiz olarak elime ulaştı. Ayrıcada gördüğüm kadarıyla çok iyi bir insan. Kendisine çok teşekkür ediyorum, her türlü konuda kefil olurum.
 
celan 'la direkt elden takas yaptık. Tavsiye ederim kesinlikle, 2 tarafta karşılıklı güven üzerine kurulu hiç deneyip etmeden aldık aletleri. Ben memnunum; gerçi daha aldığım aletlerden birini denemedim bile ama sorun çıkacağını hiç sanmıyorum :)
 
Eyvallah Dragonchaser ben de şu ana kadar memnunum gitardan. telleri değiştireceğim bu gün :)

Dragonchaser'ı kesinlikle tavsiye ederim. Ne dediyse o çıktı alet.

Tekrar teşekkürler. :)
 
arkadaslar cevat_kelle nickli selahattin ölek adlı kullanıcı ile gecen olayı sizinle paylaşmak istiyorum

olayı anlatayım...
forumda alınık floydrose ilanı vermiştim cevat_kelle nickli arkadasda beni msn ye ekleyerek elinde zeus marka gitar oldugunu ve sadece manyetiklerinin olmadıgını onun dışında herşeyinin tas tamam oldugunu soylemiş ve bana gitarını alıp floydroseunu kullanabileceğimi teklifinde bulunmuştu fakat forumdan daha kaliteli baska bir floyd rose bulunca gitarını alamayacagımı fakat bi arkadasıma ona alabileceğimi soylemiştim neyse gitarı arkadasıma aldık ama üst kilitli eşiğin aksağımı ve arka kapağı yoktu sonradan neyseki üst eşik vidaları geldi ama arka kapağı yok parayıda gitarı aldıktan sonra arkadasıma toplam 130liraya anlaştıgımız için 130 lira yatırması gerektiğini soyledim arkadasımda ilk kez havale yaptıgı için bilmeden 130 liranın 4,5 ytl olan masrafı içinden kesilmişti ve bu arkadas haklı olarak beni aradı ve parasının eksik geldiğini soyledi.. binbir tavırlada olsa haklıdır. bende o olayı halledicem merak etme dedim hesap nonu ver yollayalım kalanını diye mesaj attım. hatta volkan 21 nickli arkadasda özür mesajı yazdı olayın ardından ve ondan sonra ö.mesajla hesap numarasını tekrar istedim ve bu arkadas artık haddini aşmaya başladı hakaretler ve tehditler etmeye basladı.. artık yorumu size bırakıyorum.. Teşekkür ederim


olayı soyle özetliyeyim bu eleman aslında para konusunda haklıdır bilmeden 4,5 ytl eksik yatırılmıştır hesabına ki hiç bir şekilde olumsuz bir durum sergilemedik bu durumda fakat arkadasımda haklı olarak gitarı anlaşıldıgı gibi beklerken eksiklikler cıktı yani kısacası 2 tarafında haklı oldugu yonler var.. fakat bu uslup bozmak neden? küfür etmek, tehdit etmek neden??? ayıp yaa yazıklar olsun baska bişey demiyorum aracılık yaparak iyi niyetimde suistimal oldu :evil:


ö. mesajla olan tüm konusmalar

Kimden: anatolia999
Kime: cevat_kelle
Tarih: Sal 21.08.2007 20:49
Konu: selam
hocam arkadasın numarasını veriyim sana hesap numaranı yolla gondersin paranı sende arka kapağı yollarsın aranızda halledin

0535 877 40 56
volkan


______________________________________

cevat_kelle demiş ki:
arka kapak falan yok,ilanı bir daha okusun senin arkadaşın!ben ilana yazmadım zannediyordum fakat yazmışım,boynumun borcu değil. 4.5 ytlyi de mecbur ödeyecek zaten ,başka çare yok ortalıkta,size üst kilit vidaları da teslim edildi,şu an eksiğiniz gediğiniz yok.

senin arkadaşın volkan21 mi?o ise forumdan ulaşırım.


_____________________________________________________________________________________


Kimden: anatolia999
Kime: cevat_kelle
Tarih: Sal 21.08.2007 22:27
Konu: Re: selam
dostum düzgün uslupla konus neymiş o mecbur odeyecek filan???? sanki bu gitar senin ilanından biz teklif sunarak aldık senin ilanını ben hiç gormedim bu gitarıda senin ilanına görerek almadık sen teklifle geldin doğrumu ? bana hiç bir olayı püsürü yok dedin manyetik eksikliğinden baska yalanmı? bende aynen arkadasa ilettim olay budur.. arkadas arka kapagı kesinlikle istiyo bi yerlerden ayarla artık aranızda halledin..

[email protected] msn adresi


________________________________________

cevat_kelle demiş ki:
Birader sen düzgün konuş,senden üslup mu öğrencem,sanane!Ayrıca eleman ödeyecek,sen mi ödeyeceksin de gocunuyorsun onu bilelim?
Gereksiz yere benim de arkadaşımın da yeterince canını sıktı zaten bu alışveriş muhabbeti.Kendini zeki zannedip de benden kestiği 4.5 ytlye kapağını yaptırsın arkadaşın birader,kapak falan yok bizde.

Olay budur fazla konuşmak istemiyorum artık.



______________________________________________________________________________________


Kimden: anatolia999
Kime: cevat_kelle
Tarih: Çrş 22.08.2007 1:28
Konu: Re: selam


şuraya bak aracılık yaptim diye tşk edeceğine şu tavırlarına bak parayı ben ödemeyecem ama arkadasıma mahcup olanda benim ayrıca arkadas hayatında ilk kez para gonderen biri onun suçu yok bu konuda ben 130 ytl yatıracagını soyledim oda 130 lira vermiş masrafı da içinden kesilmiş bilmeden haa eger bu işten memnun değilsen gitarını geri veririz paramızıda geri alırız.. ben bu gitarı kendim için düşünmüştüm ama sonra forumdan baska bi floydrose bulup onu aldım bu gitardan tamamiyle vazgecebilirdim ama senide kırmak istemedim ama sen bana sen düzgün konus senden uslupmu öğrencem sanane bilmem ne diyosun ben senınle nasıl konustumki bana bunları soyluyorsun tamamiyle iyi niyetim suistmal oluyo burda yazık baska bişey demiyorum harbi yazık yani


_____________________________________________________________________________________


cevat_kelle demiş ki:
Bak Onur,yazdığın mesaj ortada.Nedir yani olay?Asıl ben sana ne demişim de benim üslubumu eleştiriyorsun birader?Sen demedin mi eleman gitara yeni başlıyor parası yok ben de ona yardım edicem,manyetiğini falan ben verecem??Ama bak senin arkadaşın gelmiş gitarı parça parça satıyor forumda.İlanı var,olay belli.Ben de yeni başlıyor diye 200 ytlden 130 ytlye kadar indirdim verdim gitarı,hayırnı görsün diye.Asıl olay nedir ben onu anlamadım birader,tamam gitarı aldıktan sonra istediği gibi kullanır banane.
Fakat adam parasını daha tam ödememiş bana,sökmüş satıyor gitarı(yeni başlayan adam nasıl böyle yapar bilmiyorum,neye yeni başladığı belli değil) yok kapağı eksik bilmem ne muhabbeti yapıyor,ben buna tav oldum birader.

Gitarı kendi kullansa abi eksiğim var hoş olmuyor dese burdan bulur gönderirdim kapağı,zaten hiç bir fonksiyonu yok bence çaldığım bütün gitarlarda rezonans çoğalsın diye o kapağı çıkartarak çalıyorum ben.Bir de bana zaten o gitar öyle gelmiş sizden sakladığım bir şey mi var yani 3 kuruşluk kapağı ne edeyim ben,yoksa yoktur başka bi çaresi yok bu işin.Ama arkadaşın kendisi için çalmaya değil parçalayıp satmaya aldıysa gitarı kusura bakmasın kimse 3 kuruşluk şey için masraf yapamam ,o kadar satacaktı ise fiyatını düşsün öyle satsın!

Ha bu arada ben kapak elimde falan da demedim size,ilanda yazıyordu fiyatı göstermek için sana linki verdim ilanın,sen sonradan aldığına dair mesaj attın,en azından okumuşsundur diye düşündüm,o arada söylemeyi unuttuysam özür dilerim.


__________________________________________
anatolia999 demiş ki

ben sana düzgün uslupla konus derken acaba neye dayanarak dedim anlamadın herhalde... o parayı yatıracak mecbur da filanda emirvaki sözlerin içindi sen kim oluyosunda o şekilde konusuyosun?? nesin sen yaa nesin? padisah cocugu yada vezir cocugumusun nesin yani tamam eksik olan paranı yatıracak dedik onu dile getirmenin de bi adabı uslubu var insan gibi soyle canımı ye ama karşı tarafa bok atmakla olmaz bu iş kendini düşürüyosun.. bide bana ahkam kesiyosun hala.. ama senden bi ders aldım demekki herkese iyi niyetli davranmamak gerekiyomus şu gitar alemindede herkese eşit davrandım bazılarına farklı uslubla yaklaşmak gerekiyor belkide neyse uzatma artık volkanla hallet işini paranı yollamazsa bana mesaj at ben yollarım kimseye haksızlık etmedim etmemde

_____________________________________________________________________________________



cevat_kelle demiş ki:
anatolia999 demiş ki:
ben sana düzgün uslupla konus derken acaba neye dayanarak dedim anlamadın herhalde... o parayı yatıracak mecbur da filanda emirvaki sözlerin içindi sen kim oluyosunda o şekilde konusuyosun?? nesin sen yaa nesin_ padisah cocugu yada vezir cocugumusun nesin yani tamam eksik olan paranı yatıracak dedik onu dile getirmenin de bi adabı uslubu var insan gibi soyle canımı ye ama karşı tarafa bok atmakla olmaz bu iş kendini düşürüyosun.. bide bana ahkam kesiyosun hala.. ama senden bi ders aldım demekki herkese iyi niyetli davranmamak gerekiyomus şu gitar alemindede herkese eşit davrandım bazılarına farklı uslubla yaklaşmak gerekiyor belkide neyse uzatma artık volkanla hallet işini paranı yollamazsa bana mesaj at ben yollarım kimseye haksızlık etmedim etmemde


Sen bi dilden anlasan şaşarım,mantıklı konuş,sen benim kim olduğumu bilmiyorsun ben de senin.

Ulan bir de sen kaç paralık adamsın,benim kimin çocuğu olduğumu tartışıyorsun,tepemin tasını attırma,tükürdüğünü yalamak için yalvarırsın.Padişahın,vezirin çocuğu bi halt edemez benim yanımda,sözlerini bil,benimle konuşurken 2 kez düşün.

Ordan bana laf sokmakla olmaz bu iş,fazla uzatma,ciddiyim.

Volkan mıdır her kimse ben işimi hallederim onunla,bir daha bana sakın mesaj atma.


_________________________________________


Kimden: anatolia999
Kime: cevat_kelle
Tarih: Prş 23.08.2007 17:30
Konu: Re: selam
cevat_kelle demiş ki:
Ulan bir de sen kaç paralık adamsın,benim kimin çocuğu olduğumu tartışıyorsun,tepemin tasını attırma,tükürdüğünü yalamak için yalvarırsın.Padişahın,vezirin çocuğu bi halt edemez benim yanımda,sözlerini bil,benimle konuşurken 2 kez düşün.

Ordan bana laf sokmakla olmaz bu iş,fazla uzatma,ciddiyim.


anatolia999 demiş ki:

ulanlı lanlı konusma cocuk.. adabınla konus hakaret etme ben sana hakaret ediyomuyum... ne demek o kaç paralık adamsın filan. pc arkasından erkeklik taslayacagına meydan okusana? tepenin tası atarsa nolur naparsın? ben tükürdüğümü hiç bi zaman yalamam üstüne 2. kez tükürürüm ama bu 2. si pek iyi bi tükürük olmaz emin ol bundan ... eminim yaşın daha ufaktır çocuk yok yani senin karşında 15 yasındaki çocuk tehditleri ile gelme bana yapacagın varsa yaparsın tehditle olmaz bu iş. numaram belli istersen adresimide vereyim buyur gel şu ana kadar hiç bir misafirime gostermediğim ilgiyi sana gosteririm emin ol

_____________________________________________________________________________________


cevat_kelle demiş ki:
15 mi ahahaa güleyim,kaç yaşında olduğumu bilmek ne kazandıracak lan sana,20 desem 23 desem ne yazar,seni harcadıktan sonra??

vukuatın sebebi sensin,senin gibi bi adam için izmite kadar masraf yapmaya değmez,istersen gel buraya,teke tek,delikanlı gibi,anaya babaya öyle ordan piçlik yapıp laf sokmadan bi halt edebilecek misin burda?

bak senin leşinin pisliği elime bulaşmasın,bulaşırsa temizleriz,temizletiriz o da sorun değil,ama kes birader,sana dedim mesaj atma diye hala uzatıyorsun,git başka caminin duvarına,ecelin benden olmasın.

Ben senin gibi götlek götlek gülmüyorum yazarken,harbi tahrik ediyorsun,seni n gibilerini çok harcadım,3 kuruşluk adam değilsin eğer kaç paralık olduğunu merak ediyorsan,şimdi siktir git!



bu mesajından sonra mesaj yazmadım tüm soylediklerini kendine aynen hatta fazlasıyla iade ediyorum umarım yolu düşer bu taraflara benimle derdi neymiş oturup adabıyla konuşur..
 
anatolia999 demiş ki:
arkadaslar cevat_kelle nickli selahattin ölek adlı kullanıcı ile gecen olayı sizinle paylaşmak istiyorum

olayı anlatayım...
forumda alınık floydrose ilanı vermiştim cevat_kelle nickli arkadasda beni msn ye ekleyerek elinde zeus marka gitar oldugunu ve sadece manyetiklerinin olmadıgını onun dışında herşeyinin tas tamam oldugunu soylemiş ve bana gitarını alıp floydroseunu kullanabileceğimi teklifinde bulunmuştu fakat forumdan daha kaliteli baska bir floyd rose bulunca gitarını alamayacagımı fakat bi arkadasıma ona alabileceğimi soylemiştim neyse gitarı arkadasıma aldık ama üst kilitli eşiğin aksağımı ve arka kapağı yoktu sonradan neyseki üst eşik vidaları geldi ama arka kapağı yok parayıda gitarı aldıktan sonra arkadasıma toplam 130liraya anlaştıgımız için 130 lira yatırması gerektiğini soyledim arkadasımda ilk kez havale yaptıgı için bilmeden 130 liranın 4,5 ytl olan masrafı içinden kesilmişti ve bu arkadas haklı olarak beni aradı ve parasının eksik geldiğini soyledi.. binbir tavırlada olsa haklıdır. bende o olayı halledicem merak etme dedim hesap nonu ver yollayalım kalanını diye mesaj attım. hatta volkan 21 nickli arkadasda özür mesajı yazdı olayın ardından ve ondan sonra ö.mesajla hesap numarasını tekrar istedim ve bu arkadas artık haddini aşmaya başladı hakaretler ve tehditler etmeye basladı.. artık yorumu size bırakıyorum.. Teşekkür ederim


olayı soyle özetliyeyim bu eleman aslında para konusunda haklıdır bilmeden 4,5 ytl eksik yatırılmıştır hesabına ki hiç bir şekilde olumsuz bir durum sergilemedik bu durumda fakat arkadasımda haklı olarak gitarı anlaşıldıgı gibi beklerken eksiklikler cıktı yani kısacası 2 tarafında haklı oldugu yonler var.. fakat bu uslup bozmak neden? küfür etmek, tehdit etmek neden??? ayıp yaa yazıklar olsun baska bişey demiyorum aracılık yaparak iyi niyetimde suistimal oldu :evil:


ö. mesajla olan tüm konusmalar

Kimden: anatolia999
Kime: cevat_kelle
Tarih: Sal 21.08.2007 20:49
Konu: selam
hocam arkadasın numarasını veriyim sana hesap numaranı yolla gondersin paranı sende arka kapağı yollarsın aranızda halledin

0535 877 40 56
volkan


______________________________________

cevat_kelle demiş ki:
arka kapak falan yok,ilanı bir daha okusun senin arkadaşın!ben ilana yazmadım zannediyordum fakat yazmışım,boynumun borcu değil. 4.5 ytlyi de mecbur ödeyecek zaten ,başka çare yok ortalıkta,size üst kilit vidaları da teslim edildi,şu an eksiğiniz gediğiniz yok.

senin arkadaşın volkan21 mi?o ise forumdan ulaşırım.


_____________________________________________________________________________________


Kimden: anatolia999
Kime: cevat_kelle
Tarih: Sal 21.08.2007 22:27
Konu: Re: selam
dostum düzgün uslupla konus neymiş o mecbur odeyecek filan???? sanki bu gitar senin ilanından biz teklif sunarak aldık senin ilanını ben hiç gormedim bu gitarıda senin ilanına görerek almadık sen teklifle geldin doğrumu ? bana hiç bir olayı püsürü yok dedin manyetik eksikliğinden baska yalanmı? bende aynen arkadasa ilettim olay budur.. arkadas arka kapagı kesinlikle istiyo bi yerlerden ayarla artık aranızda halledin..

[email protected] msn adresi


________________________________________

cevat_kelle demiş ki:
Birader sen düzgün konuş,senden üslup mu öğrencem,sanane!Ayrıca eleman ödeyecek,sen mi ödeyeceksin de gocunuyorsun onu bilelim?
Gereksiz yere benim de arkadaşımın da yeterince canını sıktı zaten bu alışveriş muhabbeti.Kendini zeki zannedip de benden kestiği 4.5 ytlye kapağını yaptırsın arkadaşın birader,kapak falan yok bizde.

Olay budur fazla konuşmak istemiyorum artık.



______________________________________________________________________________________


Kimden: anatolia999
Kime: cevat_kelle
Tarih: Çrş 22.08.2007 1:28
Konu: Re: selam


şuraya bak aracılık yaptim diye tşk edeceğine şu tavırlarına bak parayı ben ödemeyecem ama arkadasıma mahcup olanda benim ayrıca arkadas hayatında ilk kez para gonderen biri onun suçu yok bu konuda ben 130 ytl yatıracagını soyledim oda 130 lira vermiş masrafı da içinden kesilmiş bilmeden haa eger bu işten memnun değilsen gitarını geri veririz paramızıda geri alırız.. ben bu gitarı kendim için düşünmüştüm ama sonra forumdan baska bi floydrose bulup onu aldım bu gitardan tamamiyle vazgecebilirdim ama senide kırmak istemedim ama sen bana sen düzgün konus senden uslupmu öğrencem sanane bilmem ne diyosun ben senınle nasıl konustumki bana bunları soyluyorsun tamamiyle iyi niyetim suistmal oluyo burda yazık baska bişey demiyorum harbi yazık yani


_____________________________________________________________________________________


cevat_kelle demiş ki:
Bak Onur,yazdığın mesaj ortada.Nedir yani olay?Asıl ben sana ne demişim de benim üslubumu eleştiriyorsun birader?Sen demedin mi eleman gitara yeni başlıyor parası yok ben de ona yardım edicem,manyetiğini falan ben verecem??Ama bak senin arkadaşın gelmiş gitarı parça parça satıyor forumda.İlanı var,olay belli.Ben de yeni başlıyor diye 200 ytlden 130 ytlye kadar indirdim verdim gitarı,hayırnı görsün diye.Asıl olay nedir ben onu anlamadım birader,tamam gitarı aldıktan sonra istediği gibi kullanır banane.
Fakat adam parasını daha tam ödememiş bana,sökmüş satıyor gitarı(yeni başlayan adam nasıl böyle yapar bilmiyorum,neye yeni başladığı belli değil) yok kapağı eksik bilmem ne muhabbeti yapıyor,ben buna tav oldum birader.

Gitarı kendi kullansa abi eksiğim var hoş olmuyor dese burdan bulur gönderirdim kapağı,zaten hiç bir fonksiyonu yok bence çaldığım bütün gitarlarda rezonans çoğalsın diye o kapağı çıkartarak çalıyorum ben.Bir de bana zaten o gitar öyle gelmiş sizden sakladığım bir şey mi var yani 3 kuruşluk kapağı ne edeyim ben,yoksa yoktur başka bi çaresi yok bu işin.Ama arkadaşın kendisi için çalmaya değil parçalayıp satmaya aldıysa gitarı kusura bakmasın kimse 3 kuruşluk şey için masraf yapamam ,o kadar satacaktı ise fiyatını düşsün öyle satsın!

Ha bu arada ben kapak elimde falan da demedim size,ilanda yazıyordu fiyatı göstermek için sana linki verdim ilanın,sen sonradan aldığına dair mesaj attın,en azından okumuşsundur diye düşündüm,o arada söylemeyi unuttuysam özür dilerim.


__________________________________________
anatolia999 demiş ki

ben sana düzgün uslupla konus derken acaba neye dayanarak dedim anlamadın herhalde... o parayı yatıracak mecbur da filanda emirvaki sözlerin içindi sen kim oluyosunda o şekilde konusuyosun?? nesin sen yaa nesin? padisah cocugu yada vezir cocugumusun nesin yani tamam eksik olan paranı yatıracak dedik onu dile getirmenin de bi adabı uslubu var insan gibi soyle canımı ye ama karşı tarafa bok atmakla olmaz bu iş kendini düşürüyosun.. bide bana ahkam kesiyosun hala.. ama senden bi ders aldım demekki herkese iyi niyetli davranmamak gerekiyomus şu gitar alemindede herkese eşit davrandım bazılarına farklı uslubla yaklaşmak gerekiyor belkide neyse uzatma artık volkanla hallet işini paranı yollamazsa bana mesaj at ben yollarım kimseye haksızlık etmedim etmemde

_____________________________________________________________________________________



cevat_kelle demiş ki:
anatolia999 demiş ki:
ben sana düzgün uslupla konus derken acaba neye dayanarak dedim anlamadın herhalde... o parayı yatıracak mecbur da filanda emirvaki sözlerin içindi sen kim oluyosunda o şekilde konusuyosun?? nesin sen yaa nesin_ padisah cocugu yada vezir cocugumusun nesin yani tamam eksik olan paranı yatıracak dedik onu dile getirmenin de bi adabı uslubu var insan gibi soyle canımı ye ama karşı tarafa bok atmakla olmaz bu iş kendini düşürüyosun.. bide bana ahkam kesiyosun hala.. ama senden bi ders aldım demekki herkese iyi niyetli davranmamak gerekiyomus şu gitar alemindede herkese eşit davrandım bazılarına farklı uslubla yaklaşmak gerekiyor belkide neyse uzatma artık volkanla hallet işini paranı yollamazsa bana mesaj at ben yollarım kimseye haksızlık etmedim etmemde


Sen bi dilden anlasan şaşarım,mantıklı konuş,sen benim kim olduğumu bilmiyorsun ben de senin.

Ulan bir de sen kaç paralık adamsın,benim kimin çocuğu olduğumu tartışıyorsun,tepemin tasını attırma,tükürdüğünü yalamak için yalvarırsın.Padişahın,vezirin çocuğu bi halt edemez benim yanımda,sözlerini bil,benimle konuşurken 2 kez düşün.

Ordan bana laf sokmakla olmaz bu iş,fazla uzatma,ciddiyim.

Volkan mıdır her kimse ben işimi hallederim onunla,bir daha bana sakın mesaj atma.


_________________________________________


Kimden: anatolia999
Kime: cevat_kelle
Tarih: Prş 23.08.2007 17:30
Konu: Re: selam
cevat_kelle demiş ki:
Ulan bir de sen kaç paralık adamsın,benim kimin çocuğu olduğumu tartışıyorsun,tepemin tasını attırma,tükürdüğünü yalamak için yalvarırsın.Padişahın,vezirin çocuğu bi halt edemez benim yanımda,sözlerini bil,benimle konuşurken 2 kez düşün.

Ordan bana laf sokmakla olmaz bu iş,fazla uzatma,ciddiyim.


anatolia999 demiş ki:

ulanlı lanlı konusma cocuk.. adabınla konus hakaret etme ben sana hakaret ediyomuyum... ne demek o kaç paralık adamsın filan. pc arkasından erkeklik taslayacagına meydan okusana? tepenin tası atarsa nolur naparsın? ben tükürdüğümü hiç bi zaman yalamam üstüne 2. kez tükürürüm ama bu 2. si pek iyi bi tükürük olmaz emin ol bundan ... eminim yaşın daha ufaktır çocuk yok yani senin karşında 15 yasındaki çocuk tehditleri ile gelme bana yapacagın varsa yaparsın tehditle olmaz bu iş. numaram belli istersen adresimide vereyim buyur gel şu ana kadar hiç bir misafirime gostermediğim ilgiyi sana gosteririm emin ol

_____________________________________________________________________________________


cevat_kelle demiş ki:
15 mi ahahaa güleyim,kaç yaşında olduğumu bilmek ne kazandıracak lan sana,20 desem 23 desem ne yazar,seni harcadıktan sonra??

vukuatın sebebi sensin,senin gibi bi adam için izmite kadar masraf yapmaya değmez,istersen gel buraya,teke tek,delikanlı gibi,anaya babaya öyle ordan piçlik yapıp laf sokmadan bi halt edebilecek misin burda?

bak senin leşinin pisliği elime bulaşmasın,bulaşırsa temizleriz,temizletiriz o da sorun değil,ama kes birader,sana dedim mesaj atma diye hala uzatıyorsun,git başka caminin duvarına,ecelin benden olmasın.

Ben senin gibi götlek götlek gülmüyorum yazarken,harbi tahrik ediyorsun,seni n gibilerini çok harcadım,3 kuruşluk adam değilsin eğer kaç paralık olduğunu merak ediyorsan,şimdi siktir git!



bu mesajından sonra mesaj yazmadım tüm soylediklerini kendine aynen hatta fazlasıyla iade ediyorum umarım yolu düşer bu taraflara benimle derdi neymiş oturup adabıyla konuşur..

hakikaten terbiyesizin tekiymiş.anatolia takma kafana abi.
gerçekten böyle insanlar çoğaldı bu aralar.müzisyenim diye geçiniyor ama eşkiyalık yapıyor.
bu tarz insanları müzik piyasasında görmek beni gerçekten üzüyor.gerçekten insanlar çok bozuldu..

bu arada birşey daha eklemek istiyorum Onurbattal dediğiniz eleman hakkında.
çok iyi bir insan diyorsunuzda ben pek emin değilim.msn ini ekledim ve birşeyler sordum.daha öncede alışverişimiz olmuştu birkere.ozaman pek fena bir insana benzemiyordu.ben yakınlaşmak arkadaşlık kurmak için uğraşırken meğer adam beni engellemekle uğraşıyormuş:)
geçengün tekrar msn e ekledim birşeyler sormak için.kendimi tanıttım ne haber nasılsın falan filan dedim işte söylediği laf ''buyur abi,durum nedir?''
bende neyse deyip öğrenmek istediğim konu hakkında soru sordum ve bütün gece cevap vermesini bekledim.ve tabiki cevap alamadım.ertesi gün msn imi açıp kontrol ettim ve eleman herzamanki gibi beni engellemişti:)
anlamadığım olay ben iyi niyetle sorularıma yanıt beklerken sanki ona ana avrat sövmüşüm gibi bir muamele oldu bu engel işi.kendisinden herhangi birşey istemedim yani alım satım işi değildi bu.sadece öğrenmek istediğim bir konu vardı amerikayla ilgili ve yaptığı terbiyesizlikten sonra onu tekrar dostça msn ime eklemiştim ama aynı şeyi yine yaptı.
benim için hiç önemli değil.hergün onun gibi onlarca insan tanıyorum internet sayesinde.sadece iyi bir insan dediğiniz için açıklık getireyim dedim.onun yaptığını daha hayatım boyunca hiçkimseye yapmadım.aksine iki elim kanda olsa bile biri birşey yazdığı zaman kim olursa olsun cevap veririm.düşmanıma bile insan gibi muamele yaparım ama bu çeşit insanların içinde yaşadığımı bilmek üzüyor beni..
saygılar..
 
melih-71'le 3. alışverişimizi yaptık. Kendisinden 4. defa pedal aldım. Her zaman olduğu gibi pedal (Morley Bad Horsie) sıfır/sıfır ayarında ve kutusundaydı... Teşekkür ediyorum kendisine...

mfikret'le de ilk alışverişimizi yapmış olduk. Kendisine Behringer NR100 sattım.

Ayrıca kendisi melih-71'den aldığım pedalı, Melih'in evinden alıp bana teslim etti.

Ayrıca, ayrıca aktifkedi'nin kendisinden aldığı Strat'ı de ben kendisinden aldım...

İki üyeye de güvenebilirsiniz, pırıl pırıl insanlar...
 
gogostar demiş ki:
melih-71'le 3. alışverişimizi yaptık. Kendisinden 4. defa pedal aldım. Her zaman olduğu gibi pedal (Morley Bad Horsie) sıfır/sıfır ayarında ve kutusundaydı... Teşekkür ediyorum kendisine...

mfikret'le de ilk alışverişimizi yapmış olduk. Kendisine Behringer NR100 sattım.

Ayrıca kendisi melih-71'den aldığım pedalı, Melih'in evinden alıp bana teslim etti.

Ayrıca, ayrıca aktifkedi'nin kendisinden aldığı Strat'ı de ben kendisinden aldım...

İki üyeye de güvenebilirsiniz, pırıl pırıl insanlar...
ben teşekkür ederim gogo abicim.Aynı şeyler senin içinde geçerli..Herşey için teşekkür ederim.

son günlerde alışveriş yaptığım diğer kişileride yazayım.

immortalizm e tu100 sattım.İkinci alışverişmizdi.Güvenilir bir alıcı ve satıcı.

eternalsunshine e GDi21 sattım.Yine ikinci alışverişimizdi.Güvenilirdir.

night_slash_rain le bir takas yaptık.Pedal+para vererek,Tone lab Se aldım.Takas güzel herşey güzel lakin 5 lira için 10 dk pazarlık yapan ahmet kardeşim,aleti kocaman gitar kutusuna koyup yollamış ve bissürü kargo parası ödedim.Neyse önemli değil hiç değilse çıplak yollamadı.Teşekkür ediyorum.

hakdead ile bir takas gerçekleştirdik.Yine sorunsuz,herşey anlaştığımız gibi oldu.Güvenilir.

solocu666 yani burak kardeşim ile bir takas yaptık.analog pedal+para verdim ve Pod 2,0 alacağım.Şuan izmirde ,ankaraya döndüğünde pod umu yollayacak.Güvenebilirsiniz.


unuttuğum kişiler yoktur umarım.Herkese teşekkür ediyorum...
 
Bir kaç gün önce gogostardan Nr100 almıştım bildiginiz gibi.Fakat prossesör aldığım için kullanmaya ihtiyacım olmamıştı.O yüzden solocu666 nickli Burak Ansen İle takas yaptık.Zaten gogo ya olan sonsuz güvenimden dolayı aleti hiç denemedim bile.

Takasda Jackhammer+Nr100+Dd100+70 lirayı burak izmire geldiğinde elden verdim.Lakin Alacağım olan Pod ankaradaydı ve ankaraya döndüğünde yani bir kaç gün içinde yollamak şartı ile anlaştık.ama yinede Nr100 ü kendisi istemesine ragmen bazen geri vermekten bahsetti.Her seferinde kendi istediğini itina ile hatırlattım :)

Neyse ankaraya döndü ve Döndüğü ilk gün kargoya çeşitli sebeplerle veremedi.bana Nr100 ün bozuk olduğunu söyledi.Pedal zaten sıfır haliyleydi bozuk olması imkansızdı ve gogostara da sordum aynı şekilde çalıştığını söyledi.Ama burak ısrarlı bir şekilde bozuk olduğunu söyledi.Gogostar ın ankarada bulunan arkadaşları tarafından aletin geri alınmasını teklif ettiğimde ise işlerinin olduğunu ve zaman bulamadığını söyledi.

Ertesi gün kargoya Pod+nr100 ü verdi ve benimde Death metal distortion pedalımı karşılığında yollamamı söyledi.bende eğer bozuksa ayıp ettik diye tamam yollarım dedim.Death metal ve Nr100 arasında bir fiyat farkı olmasına rağmen.Lakin kargoyu arkadaşıma teslim etmiştim onun işleri yüzünden yollayamamış.Ben bugün sabah saatlerinde kargoyu aldım,denedim Pod ve Nr100 ü ikiside çalışıyordu.Yani burakın bahsettiği gibi bir sorun kesinlikle yoktu.


Ayrıca Pod u sattığı alımsatım forumuna Pod xxxx kişiye(benim nickim değil) satılmıştır diye yazmasıda beni baya tedirgin etmişti.

Şuan Death metal dist ve Nr100 bende.yani benden bir nr100 parası alacağı var.Nr100 çalıştığı için bunu yollayabilirim veya farkını öderse death metali yollayabilirim.


Olay bundan ibarettir.Uzun süredir sohbet ettiğimiz bir kişi,tanıyorum diye güvendim.Ama ne oldu alete çamur atıldı.Herşeyin şeffaf olması adına buraya yazma gereği duydum.İsteyen güvenebilir,İsteyen güvenmeyebilir. :D Paşa gönlünüz bilir
 
Olaya ilginç şekilde ben de karıştım.

Fikret'e pedalı verdiğimde sağlamdı. Fikret bana durumu anlattığında sorun olmaması gerektiğini, eğer birşey olursa kendisini mağdur etmeyeceğimi söyledim.

Hatta Fikret'e güvendiğim için pedalın ücretini iade edeceğimi, bunun tek şartının pedalın Fikret'e ya da bana ulaştırılması olduğunu söyledim. Hatta Ankara'ki arkadaşlarım pedalı solocu666'dan alacaklardı.

Birkaç gün bekledik ve sonuç ortaya çıktı... Neyseki biz mağdur olmadık... Alışveriş yaptığınız kişilere dikkat edin...
 
Bu aralar cok artti bu tarz isler,umarim artik azalmaya baslar yoksa guven diye bisey kalmiycak burda.
Firsat bulunca bende yazayim bari gerceklestirdigim alim satimlari.
 
StratoMaster yani DrB hocamızdan Peavey Classic 20 aldım. Amfi bugün elime sağlam bir paket içinde ulaştı. Kendisine çok teşekkür ederim...

solitude71'e de Boss SD-1 sattım. Cumartesi akşam üzeri anlaştık, pazartesi işlemler için sözleştik ve dediği gibi bu sabah parayı yatırdı. Birazdan pedalını kargoya vereceğim, güle güle kullansın...

İkisi de sözünün eri, güvenilir insanlar, zaten ikisini de fazlasıyla tanıdığınızdan eminim... Teşekkür ederim...
 
Geri
Üst