Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

"heartcore" nickli arkadaşım ile problemsiz bir alışverişimiz oldu. Hatta benim tüm kahrımı çektiği için çok teşekkür ediyorum kendisine :)
 
"AllexStone" nickli arkadaştan vamp2 aldım.gayet güzel sorunsuz kesintisiz hızlı bir alışveriş oldu.kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.kendisiyle gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz.hatta paraya ihtiyacı olduğu halde 1 gün sonra bir arkadaş kendisine elden alım şeklinde teklif yapmasına rağmen söz verdiği için 2 gün sonra bana kargo yoluyla ürünü yolladı.ilgi alaka mükemmel daha ne diim.
 
Dust nickli Köksal arkadaşım benden rack case aldı. Alıyorum dedi, ertesi gün geldi aldı, hiç bekletmedi. Süper bir insandır kendisi, teşekkür ederim. Ayrıyetten bu arkadaşla alışveriş yapınız, son derece güvenilir bir kişiliktir. Evet, öyledir.
 
Burak abiden (esatburak) bir gitar sapı aldım. Kendisine çok teşekkür ediyorum, elimde olmayan aksiliklerden dolayı önce dün yapmaya karar verdiğimiz alışverişi bugüne erteledik hemde bugün yarım saat beklettim kendisini :( özür diliyorum aksaklıklar için. Ayrıca teşekkür ediyorum :)
 
AmBeRDaWn_ ' dan morley bad horsie aldım, kendisi istanbulda askerde şuan, pedal balıkesirden yollandı bana falan yani baya uzun bir alım satım süreci oldu aslında ama sorunsuzdu ;)

bu uzun sürece ramen kendisi ben parayı yatırdıktan 1 saat sonra falan pedalın kargoya verilmesini sağladı ve pedal da dediğinden ve tahmin ettiğimden daha temiz çıktı

kendisine buradan teşekkür ediyorum ve pedalın parasıyla para biriktirmesi sona erip alacağı ibanezini iyi günlerde kullanmasını diliyorum :)
 
levantin demiş ki:
Dust nickli Köksal arkadaşım benden rack case aldı. Alıyorum dedi, ertesi gün geldi aldı, hiç bekletmedi. Süper bir insandır kendisi, teşekkür ederim. Ayrıyetten bu arkadaşla alışveriş yapınız, son derece güvenilir bir kişiliktir. Evet, öyledir.

Doğrudur,aldım vallahi :) Tertemizinden bir rack case.
Yazmama gerek varmı bilmiyorum ama Levent'e de her şekilde güvenebilirsiniz,bizzat ben kefilim kendisine. Alacağınız ürün hakkında ne deniyorsa aynen öyledir. Evet, öyledir.
 
jandas90 nickli arkadaşla takas+para şeklinde bir alışveriş yaptık, alışveriş sorunsuzdu ancak bir iki sıkıntım var, kendisinin telefonu kullanımda olmadığından ona bahsedemedim bu durumdan...

birincisi pedal işlevsel ve kozmetik olarak sorunsuz ve de sıfır gibi dedi, pedal geldiğinde kutusuzdu (tamam ben sormalıydım ama kusursuz ve sıfır gibi dediği için de unutmuş olabilirim, neyse) ikincisi de pedalda birçok boya dökülmeleri varyani darbelere maruz kalmış, çizikler de var, kısacası temiz ya da sıfır gibi falan değil...

üstelik benim yolladığım (takaslık olarak) pedalda çok ufak bir iki çizik (yüzeysel ve kesinlikle derin olmayan) olmasına rağmen bunu belirttim, kutusu olduğunu söyledim, sonuçta alıcı bu konuda hassas olabilir en ufak bir kusur bile söylenmeli diye düşünüyorum

oldukça bozuldum bu duruma, önceden alışveriş yaptığım için sözüne güvenip fotoğrafını bile istememiştim pedalın...
 
Traven adlı arkadaşımızla elektro gitara 3 pedal şeklinde kafakafaya takas yaptık. Tansel bey son derce yardım sever davrandı herşey dediği gibiydi.Elinden geldiğince yardım etti, herşey için teşekkürler.
 
hakanfire demiş ki:
Traven adlı arkadaşımızla elektro gitara 3 pedal şeklinde kafakafaya takas yaptık. Tansel bey son derce yardım sever davrandı herşey dediği gibiydi.Elinden geldiğince yardım etti, herşey için teşekkürler.

evet HAKANFIRE arkadaşımla çok temiz bir takas gerçekleştirdik. Kendisi tertemiz baktığı gitarını aynen söz verdiği şekilde sapasağlam kargolamıştır bendenize. Çok teşekkür ediyorum dostum sana.
 
Bokabas adlı arkadaşta bir adet processor almış durumdayım kendisi biraz ilgisiz ve özensiz birisi pedal ilk günkü gibi demişti pedal da çeşitli çizikler var ama ilk günkü gibi çalışıyor ona birşey diyemem.Umarım hayırlı olur.
 
hakanfire arkadaş özensiz falan demiş orası doğrudur da, pedal ilk günkü gibi sağ ve sol tarafındaki lastiklerde(zoomg2) elinizi sürdüğünüz takdirde dahi iz kalıyor, yinede teşekkür ettim..
 
telecaster52(barış) den gx-700 aldım saolsun hem kolaylık gösterdi hem de söylediği zamanda yolladı.Güvenimi boşa çıkarmadıpı ve yardımları için teşekkürler..
 
Manticore nickli Murat arkadasimizdan Danelectro Fab Echo pedali aldim. Kutusu,kagitlari ile birlikte soyledigi temizlikteydi. O "yeni" kokusu ustunde duruyo hala. Alette sorun yok, calisiyo.
Ayakustu muhabbetimizi de ettik pedallar hakkinda. Tanistigimiza memnun oldum, kendisi guvenilir birisi. Tesekkurler..
 
Geri
Üst