Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

KeReMmM demiş ki:
Ze_uS nickli arkadaşa Siemens S65 cep telefonu sattım sorunsuz bir alışveriş oldu. Parayı bayramda yatırdı fakat kargo şirketlerinin kapalı olmasından dolayı ben paketi gecikmeli gönderebildim. Bu konuda da gayet anlayışlıydı hiç dert etmedi. Bugün umarım telefon elinde olur ve memnun kalır. Kendisine güvenebilirsiniz ;)

Çok tesekkur ederım Keremcım...
Telefon büyük ihtimal yarın elime ulasır...
Bende ilgin için teşekkür ederım senınlede alısveris yapmak çok zevkliydi...
Görüşürüz
 
haX0r nickli Serkan arkadaşımla alışverişimiz oldu. Kendisi çok iyi güvenilir hoşsohbet biri. Ben hem tanıştığıma hem de alışveriş yaptığıma çok memnun oldum. Kendisi ile alışveriş yapacak arkadaşlar da çok rahat olsunlar. Tekrar teşekkürler Serkan.
 
Ayrıca soycd nickli murat arkadaşımla da bir alışverişimiz oldu. Kendisi Ankaradan İzmite akustik gitar kargoladı. Gerçekten çok sağlam bir şekilde yolladı, teşekkür ediyorum. Kendisine rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Murat hocam paketleme ve kargo işinde kardeşinin de payı var ona da teşekkürlerimi ilet. :D
 
burock54 nickli arkdaşla güzel bir takas gerçekleştirdik. sorunsu ve hızlı oldu kendisine teşekkür ederim güvenilir bir arkdaştır. ikimizede hayırlı olması dileği ile.
 
Slimm adlı arkadaşla gitar takası yaptık ama bana sapın farklı olduğunu söylememişti ve farklı olduğunu geldiğinde anladığımda orj. sapını gönder yada benim gitarı gönder dedim ama hala ne sap var bi bir haber msndende engellemiş galiba beni tüm arkadaşların haberi olsun bu arkadaşla iş yaparken bu yazıyı göz önüne alsın derim..

Hesabımı Allah sorsun diyorum sadece para aciliyetim vardı gitar ayırt etmeksizin almak zorunnda kalmıştım ama bundan fırsatlanmaya çalıştılar sadece Allah sorsun diyorum.!!!
 
contagion nickli Burak arkadasimizdan Boss NS-2 pedal aldim. Kendisinin soyledigi gibi temiz ve calisir durumda su an pedal. Bir sorun gozukmuyor.

Tesekkur ederim Burak hayirli olsun sana da bana da.
 
_tnt_ kod adlı arkadaşa gitar gönderdik, hiçbir sorun çıkmadı. Kısacası alışveriş yapılası bir arkadaşımız ve her zaman ki gibi Johny'de öyle.p
 
insan_devresi3 demiş ki:
persembe dostmla yıldırım hızında bir alışveriş yaptık. kendısıne guvenebılrsınız ayrıca hayırlı ugurlu olsun şimdiden

eyvallah. aynı şeyleri ben de insan_devresi3 için söyleyebilirim. aletin kutusu olmamasın rağmen çok iyi paketlemiş. sapasağlam elime ulaştı.
 
"kinofhearts" teşekkür ederim. aynı şeyler senin için de geçerli.

bir de "haX0r" dan ultra-g aldım. iki taraf için de jet hızında ve güzel bir alışveriş oldu sanıyorum=)
tekrar çok teşekkürler..
 
solitude71 nickli Utku arkadasimizdan dvd ve cd'ler aldim. Soyledigi gibi temiz ve hasarsizdi hepsi. Kargoda da bir sorun yasamadim. Benim ona guvendigimden daha cok onun bana guvenip dvd ve cd'leri hemen yollamasi ise iyi birisi oldugunu kanitlar nitelikte.
Tesekkur ediyorum kendisine, hayirli olsun..
 
slipknot777 nickli arkadaştan delay pedalı aldım. Sağolsun, pedalda hiç bir anormallik çıkmadı. Gayet temiz ve sorunsuz çalışır durumda. Yalnız ilanında Ankara ve İstanbul'a kargoyu kendisinin karşılayacağı yazdığı halde kargo parasını da bana yüklemiş arkadaş. Normalde bu tarz şeylere pek takılmam. Buraya bunu yazmamın nedeni arkadaşın telefonlarıma devap bile vermeyişidir.


http://www.turkrock.com/post1387145.html#1387145
 
Abi sadece 2 kere beni cepten aramışsın ard arda bende duymadım sora konturum olduğu için arayamadımda.Hafta sonu seni nette bekledim girmedin.Ayrıca şuan nette dışarda gözüküyorsun yazdımda.5 ytlnin hesabını yapmam beni çok yakından tanıyan insanlar var bu forumda.Ben abim bir kargo şirketinde çalıştığı için onunla bedava yollarım dedim.Ayrıca o ilanda kargo benden yazmamıştım sende sormayınca yurtiçi dedim kabul edince yolladım.İstersen pttye yatırayım ödediğin meblayı söyle 1 saat içinde parayı çekersin.Ama aradım açmadı tlefonlarımı deme zaten sadece 2 kez aramışsın.Dediğim gibi 5ytl ile ne ben zengin olurum ne sen batarsın.Bunu yazmadan önce beni nette dinlemeni isterdim.Herkese iyi alışverişler...
 
Neyse kardeş, yanlış anlaşılma olmuş diyelim bitsin gitsin. 5 kuruş için birbirimizi üzeceğimizi sanmıyorum . Arkadaşımızın pedal konusundaki her söylediği doğrudur. Dediği gibi, sağlam, sorunsuz bir alışveriş oldu. Çok teşekkür ederim kendisine.
 
mustafa iyi güvenilir bir arkadaştır. ufak bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde aranızda kargo durumu olarak. umarım en kısa sürede halledersiniz.
 
stratter nickli Onur'a Epiphone Les Paul Goldtop sattım, iyi bir alışverişti, ayrıca alışverişi yaptığımız yerden beni iş yerime kadar bırakmasıda büyük bir incelikti, teşekkür ediyorum kendisine
 
ceycey Nick'li Ceyhun'la çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Ben daha EFT'yi yapmadan güvenip Ram'leri yollamış sağolsun. Üstelik kargo ücretini de ödemiş. Kesinlikle güvenilir bir arkadaş.
 
Geri
Üst