Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

idieteque'den elektro gitar aldım, gayet başarılı bir şekilde paketlemiş, kargoda bir sorun çıkmadan teslim aldım, havaleyi yapar yapmaz da kargoya verdi sağolsun, ayrıca ben sormadan ve istemeden webcam'den kimliğini falan gösterdi, güven sağlaması açısından.
 
Dethklok'a Vamp2 ve philips wireless kulaklık sattım 2 ö.m. ile anlaştık. Sağolsun parayı hemen yatırdı bende kargoladım aletleri. Güzel bir alış-veriş oldu teşekkür ediyorum..
 
Drizzt113 nickli Onan beyle bir alışverişimiz oldu.Parayı yatırdı ve ben de bir saat sonra kendisine Bad Horsie II ' yi kargoladım.Sonuna kadar güvenebileceğiniz birisidir kendisi.Herşey anlaştığımız gibiydi ve yolunda gitti.Tam anlamıyla pürüzsüz bir alışverişti.Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
 
slipknot777 nickli arkadaşmdan takasla 2 tane pedal aldım ve hiçbir sorun çıkmadı..gerçekten ekipmanlarını çok temiz kullanan bi arkadaşımız kendisine çok tşk ederim burdan:)
 
cancaliskan nickli arkadaşımla çok rahat ve temiz bi alışveriş yaptık istanbul ank arası :) kendisinden hcm30R aldım ve aynen dediği gibi temiz çıktı amfi,çokta güzel paketlemiş :) gözünüz kapalı güvenebilirsiniz kendisine :)
 
"teenage_angst" nickli Saygın arkadaşımızdan Pearl davul aldık, davul sandığımdan çok daha temizdi ve alış-verişte o derece temiz oldu. Kendisine teşekkür ederim:)
 
Forum ahalisi; Roth_Azad'a ulaşabilen var mı? Kendisi benden GT2 aldı; daha sonra ödeme yapmak üzere anlaşmıştık. Geçen Perşembe mesaj atarak ödeme yapacağını söylemişti ama gelen giden bir şey yok. Telefonlarım ve mesajlarım cevapsız kalıyor, buradan da attığım ÖM okunmuş görünüyor fakat cevap yok. Kötü bir şey düşünmüyorum (kendisi tanınan bilinen birisi, forumun eskilerinden ve en başta moderatörlerinden); ama merak ediyorum acaba bir şey mi oldu? Onu tanıyan, görüşecek durumda olan arkadaşlarından birisi varsa benimle irtibata geçmesini rica edebilir mi?
 
Ege sakat bir şey yapmaz mutlaka bir aksilik olmuştur.Bu aralar ben de pek rast gelmedim önemli işleri olsa gerek.Görür görmez konudan haberdar ederim.İçinizi ferah tutun ama herhangi bir durum olmaz.
 
Herkese merhabalar.
Oluşan durumdan dolayı çok özür dilerim.
Geçen perşembe dediğim gibi parayı yatırıcaktım, birkaç aksilik çıktı ve yatıramadım. Bir aya yakın yurt dışında kalacağım için onun ön hazırlıkları arasında bir türlü ilgilenemedim bu işle.Yüzüm tutmadığı için de parayı yatırana kadar Taka'ya birşey diyemedim. Kendi ayıbımdır, umarım insanlık hali der kendisi anlayışla karşılar.
İki taksit halinde ödeyecektim, onun yerine bugün paranın tamamını gönderdim kendisine.
Tekrardan özür diliyorum, umarım kendisi benim yüzümden herhangi bir şekilde madur olmamıştır.
 
oxus ile alışverişimiz oldu.. Kendisinden bi POD X3 live aldım.. Alet dediği gibi temiz ve sorunsuz çıktı aynen.. Teşekkür ederim kendisine..
 
onura ile yaptığımız alışveriş hiç bir pürüz çıkmadan sonuçlandı.Kafasında soru işareti olan kişiler mesajımı okuyup onura'ya güvenebilirler.Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.POD X3 Live'ı güle güle kullanmasını diliyorum.
 
HaalKee ile bir alışveriş gerçekleştirdik. Sözüne güvenerek twin pedalı İstanbul'a getirdim. Konuştuğumuz gün ve saatte buluşup alışverişimizi yaptık. Kesinlikle güvenilecek bir insan, sonuna kadar kefilim.
 
rockstar13 nickli Emre arkadaştan line 6 pedal aldım.Kendisinden gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.Emre'yi bu zamana kadar yaptığım alışverişlerde, en güvenilir ve titiz insan olarak görüyorum...
 
jackiex demiş ki:
enver nickli arkadastan mxr supercomp aldım. her sey soyledigi gibi gitti, cok ilgilendi sağolsun. kendisine teşekkur ederim.

güle güle kullan, hayırlı olsun.. kendısı guvenılır bır arkadaş, odemeyı hemen yaptı ve kargoda kucuk aksaklık olmasına ragmen sorun edilmeden sakınce cozumlendi... kendısıne çok tesekkur ederım... umarım yıne alıs/veriş yapabılırız...
 
Geri
Üst